atleiskite, gal man kazkas su skoniu, bet sitie namai man jau pobaisiai nors ka tik pastatyti (maciau cia forume yra kam jie visai patinka). Man jie atrodo kaip pastatyti pries 15 metu.
Laisvai gali būt ir prieš 40 metų Skandinavijoje pastatytas soc. būstas, kuris buvo nuolat prižiūrimas. Nors tiesą sakant ten atrodytų geriau, nes šito fasadas jau kažkoks ne koks
atleiskite, gal man kazkas su skoniu, bet sitie namai man jau pobaisiai nors ka tik pastatyti (maciau cia forume yra kam jie visai patinka). Man jie atrodo kaip pastatyti pries 15 metu.
Naujakuriai galės rinktis tarp 1–4 kambarių butų, kurių plotas vyrauja nuo 28 iki 70 kvadratinių metrų. Kaip ir visuose kituose bendrovės projektuose, visi butai bus parduodami tik su pilna apdaila. Projektas pavadintas „Green Wave“.
Aplinkos sutvarkymas ir želdynų apsodinimas yra neįveikiama misija praktiškai nei vienam naujam daugiabučiui Vilniuje. Koks glušius sugalvojo, kad čia turi būti gabalėlis pievos tarp parkavimo vietų ir šaligatvio?
Ten dar nieko, paziurek sitoj vietoj, Kernaves g,
O del zoles tarp parkavimo vietu ir saligatvio viskas aisku, ten nera jokiu parkavimo vietu. Tiesiog eilini karta padaryta gatve su NEuzdraustu parkavimu ir aisku visa uzparkuota. Ten nera numatyta jokio normalaus parkavimo, is to isplaukia kad ir nueiti iki tu vietu nereikia.
Koks glušius sugalvojo, kad čia turi būti gabalėlis pievos tarp parkavimo vietų ir šaligatvio?
Tą žalią plotelį užsodinus krūmais ir medžiais būtų liuks. O jeigu viską išklotų plytelėm tikrai aplinka jaukesne netaptų. man tai net žolė atrodo geriau šiuo atveju.
Aplinkos sutvarkymas ir želdynų apsodinimas yra neįveikiama misija praktiškai nei vienam naujam daugiabučiui Vilniuje. Koks glušius sugalvojo, kad čia turi būti gabalėlis pievos tarp parkavimo vietų ir šaligatvio?
7 Vakarai. Aplinka prie anksčiau baigtų namų Daug parkingo: Vaikų žaidimo aikštelė ir vidinis kiemas atrodo prastai. Daug laisvo ploto. Nesenai pastatyti nauji namai: vidonis kiemas identiškas kaip ir pirmam etape:
2021 metais buvo planuojama parką perduoti VŠĮ "Vilniaus miesto parkai". Jie ten turi kažką įvertinti, ar tai šį techninį projektą ar dar kažką. Bandžiau ne kartą užklaust VMS, daugiau jokių konkrečiau atsakymų nesulaukiau. Panašu į eilinį projektą padėtą į stalčių.
Aiškiai parašyta prognozė, kad šalia VA vietoje privatizuotų garažų, baseinų nebus (nors būtų gerai). Siunti projektą už 2km nuo aptariamos vietos ir bandai įtikinti kad jis vis tik bus vietoje garažų. Jeigu mieste nesiorientuoji ar kažką ne taip supratai tai nereikia kitų klaidinti.
Nurodytame straipsnyje kalbama apie objektą adresu Žemynos g. 2C. Viskas čia aišku.
Aiškiai parašyta prognozė, kad šalia VA vietoje privatizuotų garažų, baseinų nebus (nors būtų gerai). Siunti projektą už 2km nuo aptariamos vietos ir bandai įtikinti kad jis vis tik bus vietoje garažų. Jeigu mieste nesiorientuoji ar kažką ne taip supratai tai nereikia kitų klaidinti.
Komentuoti: