Ir kam gi man vartytis? Perkūnkiemis ir nuotraukose ir gyvai atrodo kaip Maskvos/Piterio priemiestis, nepaisant visų jo tiesos įskaudintų gyventojų bandymų įrodyti, kad taip nėra
Keista, kad spameris scrolintojas nebemoka vartytis tai linkiu pažiūrėti pro savo langą Kislovodske ir toliau scrolinti vaizdus iš mylimo Piterio ir Maskvos
Jūs scrolindamas spėjat parašyti 3,5tūkst. komentarų ir nepažiūrėti į nuotraukas?
Spėju paprasčiausias spameris, kitaip būtų sunku paaiškint jūsų bandymą išsivartyti
Ir kam gi man vartytis? Perkūnkiemis ir nuotraukose ir gyvai atrodo kaip Maskvos/Piterio priemiestis, nepaisant visų jo tiesos įskaudintų gyventojų bandymų įrodyti, kad taip nėra
Primena? Be'scroll'indamas ir pamatęs tik nuotraukas buvau 100% įsitikinęs, kad tai yra nuotraukos iš Rusijos ir jos buvo panaudotos kaip pavyzdys. Čia dar klausimas kuris rajonas po 10-20 metų bus labiau ghetto, kokie nors seni sovietiniai Naujininkai, ar šitas "naujas, modernus miesto rajonas".
Jis buvo įsitikinęs, kad nuotrauka iš Rusijos
Arba nuožmiai visur bando pamatyti Rusiją.
Vienok tokie vystytojai kaip Smilgos ir Anreka tvirtai tiki, kad jų projektai veda į šviesų rytojų Turbūt jeigu jau tvirtina tokius projektus, tai savivaldybė geriau mato bendrą vaizdą per savo monitorius:
Primena mega-post-sovietinius Peterburgo ir Maskvos mikrorajonu projektus.
Primena? Be'scroll'indamas ir pamatęs tik nuotraukas buvau 100% įsitikinęs, kad tai yra nuotraukos iš Rusijos ir jos buvo panaudotos kaip pavyzdys. Čia dar klausimas kuris rajonas po 10-20 metų bus labiau ghetto, kokie nors seni sovietiniai Naujininkai, ar šitas "naujas, modernus miesto rajonas".
Teko pabuvoti šioje erdvėje - aišku labai gerai, kad ją čia įrengė, bet nykume nykumėli :
- daug trinkelių tos pačios spalvos, kaip ir parkingo, su kuriuo erdvė nepastebimai susilieja ir sudaro bendrą derinį, tad vaikščiojant takeliais vis netyčiom apsidairai, ar niekas nevažiuoja
- šalia matosi didelio kelio pylimas, kuris priduoda dar daugiau to nepakartojamo "sustojau dideliame supermarkete prie greitkelio ir netyčia išėjau pro galines duris" vaibo
- visa erdvė yra šešėlyje (gal čia toks paros metas buvo? kokias dvi savaites su Lietuvos klimatu tai bus pliusas)
- dauguma supančių sienų - plikos ir primena industrinius rajonus
- prie tų staliukų, manau, atsiras, kas norės sėdėti, bet tai bus tik tie, kurie tuo metu neturės visiškai jokio kito pasirinkimo
Na, bet bent jau kažkiek pajudėjo tas rajonas teisinga linkme ir tai yra smagu
RIMI turėtų padėkoti MERAKI už aplinkos humanizavimą. Ir tai yra pavyzdys, sakantis, kad aplinka yra pusė objekto vizualinės vertės. Visus, net pusėtinos architektūros objektus, sutvarkyta ir skoninga aplinka pakelia į gerokai aukštesnį lygį.
RIMI yra projekto DOMUS PRO nuomininkas, o DOMUS PRO ir MERAKI yra to paties savininko (Baltic Horizon) objektai. Natūralu, kad viskas daryta galvojant apie savo poreikius ir kaip tas skveras yra ne tiek MERAKI projekto dalis, kiek DOMUS PRO projekto tąsa (MERAKI iš principo savininko akimis laikomas DomusPRO 3 etapu, pirmas buvo prekybos centras, antras - verslo centras, 3 - meraki)
Komentuoti: