Jo, visiška katatonija, dar suprasčiau jei tai būtu postmodernizmas-apgalvotas kičas, o dabar...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Modernaus meno muziejus Mo
Collapse
X
-
Dažniausiai nauji pastatai senamiestyje apsimeta taip pat esantys neva atseit seni. Šitas dedasi esąs nekaltas balto popieriaus lapas kai kur tik perlenktas kai kur iškirptas truputį. Tai jo paties kaip ir nesimato beveik. Užtad suveikia efektas stipriau matyti kitus šalia esančius namus su visais fasado pamarginimais savaip pagal priklausomybes ir būtinai pagal kiekvieno individualų skonį.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąPasimatė koks baisus/margaspalvis, šalia esantis pastatas.
- 1 patinka
Comment
-
Zinot kokia buna nelaime pastatu prie stoteles, pirmiausia patogu atsiremt laukiant autiko, iskaitant kad patogu atsiremt i siena koja, antra, tarpelis tarp stoteles gerai dengia jaunuosius Solomonus, Speju musu realijose ne smarkiai susigaudes architektas neuzsake, bent kokius 2 metru nuo zemes padengt antivandaliniais dazais. Oj neilgai ta balta drobele svies, atidarom betus
- 2 patinka
Comment
-
Sužaliavo MO muziejaus sodas
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/naujien...ziejaus-sodas/ .Šalia baigiamo statyti „MO muziejaus“ jau beveik įrengtas šio muziejaus sodas. „MO sodas“ bus atviras visiems ir sukurs didelę, sutvarkytą viešąją erdvę, kurioje bus jauku leisti laisvalaikį, susitikti su draugais ar ramiai paskaityti knygą...

Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
- 15 patinka
Comment
-
Ššš... čia tokia taktika, kad medžių mylėtojai nepasiustų ir neprisirakintų prie tų medžių. Nukirs ir šitą, reik tik palaukt. Ir gerai padarys.Parašė Creatium Rodyti pranešimąMedžių mažėja ar man taip tik atrodo?
Iš pradžių buvo 3, po to 2, dabar tik vienas.Lietuva visiems.
- 7 patinka
Comment
-
Nebuvo ten jokių medžių, ką jūsParašė Creatium Rodyti pranešimąMedžių mažėja ar man taip tik atrodo?
Iš pradžių buvo 3, po to 2, dabar tik vienas.
Šiaip gerai, kad jų nebeliks. Nušiurusių ir kreivų stagarų prie griežtų formų pastato neturėtų būti.
- 4 patinka
Comment
-
Aš tikiuosi, kad sugalvos kokias nors vizualines projekcijas padaryti bent tamsiuoju metų laiku. Sienos tam idealiai tinka.Parašė googleLT Rodyti pranešimąTikiuosi naujų pasodins. Nuobodu balta lygi siena.
- 1 patinka
Comment
-
Pašalinti medžiai buvo nekokios būklės, keista kad šį paliko, nes ir tas bent jau vizualiai atrodo baisiai. Galėtų pašalinti ir atsodinti normalias liepas, kokias kitur sodino.Parašė Creatium Rodyti pranešimąMedžių mažėja ar man taip tik atrodo?
Iš pradžių buvo 3, po to 2, dabar tik vienas.
https://tvarkaumiesta.lt/problem/47044Paskutinis taisė adomazzz; 2018.07.24, 21:43.
- 1 patinka
Comment
-
Kolega, šio pastato sinonimas Daniel Libeskind, kuris kaip išduoda šaltiniai, visą darbą pavedė, kažkokiai lietuviškai agentūraiParašė Muzungus Rodyti pranešimąZiauriai baisus pastatas. Ziauriai
Aviate, navigate, communicate
Comment

Comment