Nei krantinė, nei bokštai, bet įdėt reikia.
Tik įdomu, kad patys Kaunoramą sustabdė, kaip čia kito jau imasi. Nebent dar tokimesnėje ateityje.
Man tai labai įdomiai jie vizualizacijas pateikia, kaip suprantu jie įsigijo tik buvusio turgaus teritoriją, o garažai esantys aplink Griniaus verslo centrą yra kituose sklypuose ir jie vizualizacijose pavaizduoti kaip želdiniai
Nei krantinė, nei bokštai, bet įdėt reikia.
Tik įdomu, kad patys Kaunoramą sustabdė, kaip čia kito jau imasi. Nebent dar tokimesnėje ateityje.
“Daugiabučių kvartalo statybas Kaune, K. Griniaus gatvėje planuojama pradėti 2024 metų pabaigoje.” Tai spėju standartiškai pradės 2025 viduryje, dar spės ir Kaunoramą damušt
P.Lukšio g. 66 planuojama vietoj buvusio Eigulių kino teatro statyti daugiabučius.
Daugiabučių architektūra atrodo visiškai iškrisianti iš konteksto, gal įsipaišys kai rajonas apsirenovuos.
Teatro pastato ganėtinai gaila, nors suprantu, kad sunku iš jo kažką pelningo išvystyti, tačiau jis man atrodo gražios architektūros ir labai gerai matomoje vietoje, anksčiau tarnavęs kaip rajono simbolis su "Eigulių" užrašu aptvarkius tikrai būtų gerai atrodęs. Manau tai bus vienas atvejų kai įvertinsim architektūra kai jos nebeturėsim panašiai kaip su Merkurijum.
Pabandžiau sulyginti vizualizacijos kampą su esama situacija, panašu kad pastatas bus prilipęs prie greta esančio trylikaaukščio, netikiu, kad čia galutinė architektūra.
Čia kaip suprantu buvo juokelis apie gražų Eigulių kino teatro pastatą?
P.Lukšio g. 66 planuojama vietoj buvusio Eigulių kino teatro statyti daugiabučius.
Daugiabučių architektūra atrodo visiškai iškrisianti iš konteksto, gal įsipaišys kai rajonas apsirenovuos.
Teatro pastato ganėtinai gaila, nors suprantu, kad sunku iš jo kažką pelningo išvystyti, tačiau jis man atrodo gražios architektūros ir labai gerai matomoje vietoje, anksčiau tarnavęs kaip rajono simbolis su "Eigulių" užrašu aptvarkius tikrai būtų gerai atrodęs. Manau tai bus vienas atvejų kai įvertinsim architektūra kai jos nebeturėsim panašiai kaip su Merkurijum.
Pabandžiau sulyginti vizualizacijos kampą su esama situacija, panašu kad pastatas bus prilipęs prie greta esančio trylikaaukščio, netikiu, kad čia galutinė architektūra.
Man tai patinka, kad tęsiamos Kauno modernizmo tradicijos ir Centre, Žaliakalnyje toliau statomi pastatai su apvalumais ir panašiomis detalėmis: tas pats "Moxy", "BLC" kampinis pastatas, daugiabutis Putvinskio g. ir Aušros tako kampe, namas Spaustuvininkų g. ir t. t.
Komentuoti: