Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Ne klaidos, o natūrali miesto raida jam augant. Jis iš nuosavų namų kvartalo po truputį tampa jaukiu mažabučių kvartalu. Klaida būtų neatsižvelgti į kontekstą. Sutinku, kad šito kvartalo aukštingumas judant link Savanorių pr. turėtų augti.
- 2 patinka
-
Šita teritorija (praktiškai Savanorių pr) privalo tapti daugiaaukšte, o ne taikytis prie praeities klaidų. Miestą privalu tankinti ir savanorių pr. apylinkės tam net priverstinai turėtų būti skatinamos.Parašė SaulisS Rodyti pranešimąAplinkinės gatvės mažo intensyvumo, tikrai gera vieta gyvenamosios paskirties perimetriniam užstatymui. Šalia žemaaukštės statybos kvartalas, bet kas aukštesnis nei 5 aukštai bus kaip svetimkūnis. Būtų labai graudu jei tokį variantą patvirtintų
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Jei sugeba neišduoti dėl netinkamo pastato aukščio pagal prisikėlimo bažnyčią, tai gali ir naujuosius Eigulius pristabdyti.Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
Čia tas ir yra: o kokiu pagrindu neišduoti leidimo ? Teritorija nepatenka į jokias apsaugos zonas. Man negražu arba man nepatinka nėra juridinis pagrindas neišduoti leidimo. Vienintelė galimybė - komercinis feilas, t.y. negalėjimas parduoti butų, nepirkimas butų, kas priverstų vystytojus mastyti biški.
Ten seniai viskas išgriauta jau, antikvarinės nuotraukos čia.Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąŠiaip ta teritorija dabar taip atrodo:
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Aplinkinės gatvės mažo intensyvumo, tikrai gera vieta gyvenamosios paskirties perimetriniam užstatymui. Šalia žemaaukštės statybos kvartalas, bet kas aukštesnis nei 5 aukštai bus kaip svetimkūnis. Būtų labai graudu jei tokį variantą patvirtintų
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Čia tas ir yra: o kokiu pagrindu neišduoti leidimo ? Teritorija nepatenka į jokias apsaugos zonas. Man negražu arba man nepatinka nėra juridinis pagrindas neišduoti leidimo. Vienintelė galimybė - komercinis feilas, t.y. negalėjimas parduoti butų, nepirkimas butų, kas priverstų vystytojus mastyti biški.Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Čia tokiems pas mus išduodami statybos leidimai?
Šiaip ta teritorija dabar taip atrodo:
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Čia tokiems pas mus išduodami statybos leidimai?Parašė Gator Rodyti pranešimąMituvos g. 9, du nauji renuovoto seno namo estetikos daugiabučiai:
https://www.kaunas.lt/wp-content/upl...TUVOS-9-pp.pdf

- 4 patinka
Komentuoti:
-
Mituvos g. 9, du nauji renuovoto seno namo estetikos daugiabučiai:
https://www.kaunas.lt/wp-content/upl...TUVOS-9-pp.pdf
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Ten net ne sukrypusi troba, ten degėsiai. Beje, paskutinį kartą degė prieš kelis mėnesiusParašė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo Rodyti pranešimąTunelio g. 17, vietoj sukrypusios trobos.
Komentuoti:
-
Puikus namukas, labai gerai kad tamsus ir sudaro skoningą kontrastą šviesiem aplinkiniam pastatam.
Komentuoti:
-
Natkevičiaus kontora tevažiuoja iš inercijos ir gerų paties Natkevičiaus vadybinių sugebėjimų. Architektūra pas juos baigėsi su R. Adomaičio išėjimu.
Komentuoti:
-
Man patiktų, jei būtų šviesios spalvos. Šalia ryškių, šviesių pastatų tokį susiraukusį gremliną statyti atrodo kaip klaida. Gal ta tamsi spalva apeliuoja upper-middle class aukštesnio hierarchinio statuso ofiso planktonams, kurie išleidę 300k ant būsto (su 15% pradiniu įnašu) nori dar ir susiraukę visą laiką vaikščioti taip pabrėždami savo svarbą ir "statusą". Mano nuojauta, kad šitie pastatai po 10 metų atrodys taip pat juokingai kaip raudonos virtuvės iš 2002.Parašė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo Rodyti pranešimąAstronomijos g. 6:Paskutinis taisė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo; 2023.10.20, 10:23.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Tunelio g. 17, vietoj sukrypusios trobos.Paskutinis taisė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo; 2023.10.20, 09:02.
- 10 patinka
Komentuoti:
-
-
..
Komentuoti: