Šiaip kiek pamenu nelabai rodo pranešimų vartotojo, parodo ten paskutibius 20 ar kažkiek, bet ne visus.
Ar čia forumo bug? Nes įprastai tai visus vartotojo pranešimus užėjęs ant profilio gali matyt.
Profilyje rodo paskutinius 20, paieškoje galima gauti visus.
Šiaip kiek pamenu nelabai rodo pranešimų vartotojo, parodo ten paskutibius 20 ar kažkiek, bet ne visus.
Ar čia forumo bug? Nes įprastai tai visus vartotojo pranešimus užėjęs ant profilio gali matyt.
Tai norit pasakyti aš bent 12 metų Bartkų laikiau KUN nemėgėju per klaidą?
Na taip taip, išankstinis nusistatymas akivaizdus.
Kita vertus, kas draudžia laisvoje šalyje piliečiams aptarinėti visus klausimus laisvai?
Dabar bus LTOU vadovu ir tokios laisvės santykinai nebeturės.
Aš išreiškiau pagrįstą susirūpinimą reminatis jo reguliariais pasisakymais KUN atžvilgiu, o tu pareiškei karikatūrinę hiperbolę. Kodėl tu manai, kad jei parašai karikatūrinę hiperbokę, ji kažkaip paneigia pagrįstą susirūpinimą?
Parašiau taip, nes paryškinta vieta nėra tiesa ir susirūpinimas yra karikatūrinis, dėl ko nusipelno karikatūrinės hiperbolės
Kiek girdėjau, Simonas jau planuoja išvis uždaryti KUN, o visus keleivius ir net oro uosto įrangą perkelti į VNO
Aš išreiškiau pagrįstą susirūpinimą reminatis jo reguliariais pasisakymais KUN atžvilgiu, o tu pareiškei karikatūrinę hiperbolę. Kodėl tu manai, kad jei parašai karikatūrinę hiperbokę, ji kažkaip paneigia pagrįstą susirūpinimą?
Komentuoti: