Parašė transit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Avia kompanijų naujienos Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė transit Rodyti pranešimąTaigi Vilniaus Dubajaus maršrutas nebuvo pratęstas kitiems metams?
Komentuoti:
-
Dabar bazuoja tris (teoriškai, nes vienas Avion express, skraidantis už AirBaltic), nebent jie atskrendančio nakvoti iš Rygos nelaiko bazės lėktuvu.
Komentuoti:
-
Vasaros sezono metu „airBaltic“ Vilniuje ir toliau bazuos du savo „Airbus A220-300“ orlaivius. Be to, oro linijų bendrovė planuoja padidinti skrydžių dažnumą paklausiais maršrutais iš Vilniaus, tarp kurių Paryžius, Miunchenas ir Talinas.
Dukart per savaitę iš Vilniaus bus skraidoma į Krokuvą ir dukart per savaitę – iš Palangos į Amsterdamą.
Komentuoti:
-
airBaltic Announces 11 New Routes
VILNIUS to Krakow
PALANGA to Amsterdam
RIGA to Sofia, Ljubljana
, Alicante
, Chisinau
, Tirana
, Skopje
and Pristina
TALLINN to Billundand Malta
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąŠiaip kiek pamenu nelabai rodo pranešimų vartotojo, parodo ten paskutibius 20 ar kažkiek, bet ne visus.
Ar čia forumo bug? Nes įprastai tai visus vartotojo pranešimus užėjęs ant profilio gali matyt.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė senis Rodyti pranešimątai galima susirasti pagal paiešką:
Search Result - Miestai ir architektūra
Komentuoti:
-
Parašė senis Rodyti pranešimą
Ar čia forumo bug? Nes įprastai tai visus vartotojo pranešimus užėjęs ant profilio gali matyt.
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaigi jis yra forumo narys (berods smb), prašiau šiaip jau jo pasisakymų šiame forume.
Search Result - Miestai ir architektūra
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai norit pasakyti aš bent 12 metų Bartkų laikiau KUN nemėgėju per klaidą?
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai norit pasakyti aš bent 12 metų Bartkų laikiau KUN nemėgėju per klaidą?
Kita vertus, kas draudžia laisvoje šalyje piliečiams aptarinėti visus klausimus laisvai?
Dabar bus LTOU vadovu ir tokios laisvės santykinai nebeturės.
Komentuoti:
-
Tai norit pasakyti aš bent 12 metų Bartkų laikiau KUN nemėgėju per klaidą?
https://www.miestai.net/forumas/foru...148#post723148
Na jei iš tiesų jis palankus KUN, tai teks atsiprašyti. Dar būtų įdomu jo forumo pranešimus paskaitinėt galutiniam verdiktui
Komentuoti:
-
Aha, pamatyti originalius teiginius apie KUN aš iregi norėčiau. Bartkų seku ir skaitau jau labai labai seniai, ir nepamenu nieko neigiamo apie KUN.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Parašiau taip, nes paryškinta vieta nėra tiesa ir susirūpinimas yra karikatūrinis, dėl ko nusipelno karikatūrinės hiperbolės
Įdomu kas tada turėtų būti pagrįstas susirūpinimas, jei būtų pareiškęs, kad KUN išvis uždaryti?
Komentuoti:
-
Parašė digital Rodyti pranešimąSveikinimai forumiečiui!Parašė T-K-K Rodyti pranešimąAr gerai supratau kad forumietis bus Lietuvos oro uostų generaliniu direktoriumi?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš išreiškiau pagrįstą susirūpinimą reminatis jo reguliariais pasisakymais KUN atžvilgiu, o tu pareiškei karikatūrinę hiperbolę. Kodėl tu manai, kad jei parašai karikatūrinę hiperbokę, ji kažkaip paneigia pagrįstą susirūpinimą?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kiek girdėjau, Simonas jau planuoja išvis uždaryti KUN, o visus keleivius ir net oro uosto įrangą perkelti į VNO
Komentuoti:
-
Kiek girdėjau, Simonas jau planuoja išvis uždaryti KUN, o visus keleivius ir net oro uosto įrangą perkelti į VNO
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: