2009-05-19
Vasarą nevažinės 7 maršruto autobusai
Vasarą nevažinės 7 maršruto autobusai
Bet manau po kiek laiko pakeis ir išleis pirmiau. Žodžiu, neverta panikuot, juk tai pirmas toks bandymas Lietuvos didmiestyje.
Bet manau po kiek laiko pakeis ir išleis pirmiau. Žodžiu, neverta panikuot, juk tai pirmas toks bandymas Lietuvos didmiestyje.
Dubline (Airija) tai keleiviai laipinami tik pro priekines duris, išlaipinami taip pat tik pro jas. Gal yra maršrutų kur išlaipina ir pro vidurines, bet bent jau man tekę matyti, kad tik pro priekines. Neįgalieji įleidžiami pro vidurines. Bet piko metu autobusai vėluoja po 15-30 min. ir daugiau. Bet dėl dažno jų važiavimo tai nelabai jaučiasi tas vėlavimas. Įdomu kaip vėluoja Londone?

Aš kartais specialiai nesisiūlau padėt ir mėgaujuosiu stebėdamas iš šono, kaip žmogus krapšto tą aparatą, o po kiek laiko ir pradeda rėkauti besikeikdamas
Smagu žiūrėt kokių kvailų piliečių yra tarp mūsų. Beje, ant tų komposterių parašyta "tik elektroniniam bilietui" 

Aš kartais specialiai nesisiūlau padėt ir mėgaujuosiu stebėdamas iš šono, kaip žmogus krapšto tą aparatą, o po kiek laiko ir pradeda rėkauti besikeikdamas
Smagu žiūrėt kokių kvailų piliečių yra tarp mūsų. Beje, ant tų komposterių parašyta "tik elektroniniam bilietui" 

Kaune tai tiesiog įkiši bilietą ir viskas. Davikliai pajaučia kada bilietas įkištas ir pažymi.
Comment