Kelios mintys apie darnų judumą ta proga, kad šiandien autobusas ėmė ir neatvažiavo, ir ne kažkur maršruto viduryje, o netoli pradinės stotelės. Aš įprastai vaikštau pėsčiomis, man ne problema važinėti VT, nesijaučiu ten tarp kažkokių valkatų atsidūręs (dažniausiai), man ne tiek svarbu, ar transporto priemonei 5, ar 10, ar 20 metų. Bet, po velnių, tegul tas troleibusas ar autobusas atvažiuoja vidury žiemos, prie turbūt -15 jutiminės temperatūros, o jei jau nevažiuoja, tegul apie tai Trafi informuoja, kaip priklauso, nes dabar Trafi viskas neva gerai, o Google Maps „cancelled“, nors ir tie, ir tie turėtų gauti duomenis iš to paties šaltinio.
Kitą kartą gerai pagalvosiu, prieš pasikliaudamas Vilniaus VT, kai netoli namų stovi ir savaitgalio kelionių laukia nuosavas automobilis. Nuvilianti patirtis, ir šįkart net neišeina „Transrevio“ kaltinti – VVT susimovė.
Kitą kartą gerai pagalvosiu, prieš pasikliaudamas Vilniaus VT, kai netoli namų stovi ir savaitgalio kelionių laukia nuosavas automobilis. Nuvilianti patirtis, ir šįkart net neišeina „Transrevio“ kaltinti – VVT susimovė.
Comment