Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus viešasis transportas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Resutas Rodyti pranešimą
    Buvo kalbėta, kad šis maršrutas bus toks, tik ES prezidentavo metu. Be to lipdukai ant mikroautobusų rodo senus maršrutus.
    Būtų gerai, jei grąžintų senają trasą, nes dabar senamiestyje su VT nėra gerai, nėra 89 maršruto. Ypač negalima iš Nepriklausomybės a.st. nuvažiuoti į pvz. Rotušę.

    Comment


      Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
      Ypač negalima iš Nepriklausomybės a.st. nuvažiuoti į pvz. Rotušę.
      Ne tiek jau ir daug žmonių naudojosi šiais Senamiesčio maršrutais, todėl jų atkūrimas tikrai neturėtų būti prioritetinis. Taip pat yra ganėtinai įdomu, kodėl 88/89 nekursavo į Rasų kapines (keleivių padaugėtų).

      Comment


        Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
        Ne tiek jau ir daug žmonių naudojosi šiais Senamiesčio maršrutais, todėl jų atkūrimas tikrai neturėtų būti prioritetinis. Taip pat yra ganėtinai įdomu, kodėl 88/89 nekursavo į Rasų kapines (keleivių padaugėtų).
        Rasų kapinės tikrai nepakenktų. Šiaip gal ir gerai būtų, jeigu vienas maršrutas važiuotu taip kaip dabar, o 89 pro senamiestį ir pro stotį.

        Comment


          Naujiena: 1G ir 2G stos Kalvarijos st. >http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=608.

          Comment


            Informuojame, kad siekiant pagerinti susisiekimą viešuoju transportu, buvo priimtas sprendimas stabdyti 1G maršruto Stotis- Kalvarijų g.- Santariškės ir 2G maršruto Santariškės–Laisvės pr.–Stotis autobusus Kalvarijos stotelėje, kad keleiviams būtų patogiau persėsti į kitus maršrutus. Primename, jog Kalvarijos stotelėse taip pat stoja 34, 35, 36, 50, 55, 57, 65, 66, 75, 76, ir 87 maršrutų autobusai.
            Čia pakeliant ranką stotelėse, o autobuse paspaudžiant STOP? Stops.lt nenurodyta ši stotelė, o po šia naujiena taip pat nėra nurodyta nuo kurios dienos įsigalios ši naujiena.

            Comment


              /\ Nuo kovo pirmos dienos, dabar jau pataisė ir parašė. Tiesą sakant, manau ten sustojimo nereikėjo. Persėst galima Jeruzalės st., arba Baltupių st. Opios problemos nėra.

              Comment


                Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                Naujiena: 1G ir 2G stos Kalvarijos st. >http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=608.
                Na kaip pasakyti, man asmeniškai gerokai patogiau kalvarijų stotelė nei jeruzalė, bet manau, kad nevykęs sprendimas dėl papildomos minutės, kurią praras autobusai - jei greitasis, tai greitasis. Tai gal dar ir seminarijos st. galėtų sustoti? o pušyno? Be to keleivių kalvarijų st. nėra tiek daug, reikėtų dar pažiūrėti pagal patogumą keleiviams ateiti į stotelę ir būtų aišku, kad tik nedidelei daliai atsiranda koks nors patogumas.
                Mano asmeninis siūlymas, kurį rašiau savivaldybei ir kuris jų planuose nenumatytas, tai pakoreguoti jeruzalės st. vietą, ypač geras sprendimas būtų buvęs santariškių krypties stotelę patraukti arčiau kalvarijų st maždaug ties vieta, kur yra IKI ir kažkokia veterinarijos klinika, dar geriau prie pat rugių/jeruzalės g. sankryžos. Ir ne šiaip sau tą daryti, o todėl, kad lyginant su 1990 rajono užstatymas pasikeitė, teorinis didžiausio potencialių keleivių skaičiaus centras pajudėjo, bet stotelė taip ir nepakeitė vietos. Kur ieškot teisybės?

                Comment


                  Sutinku su Rijiko nuomone dėl stotelės patraukimo.
                  O šiaip, mano nuomone, nelabai ir reikalingas 2G sustojimas Kalvarijos st. Naudos būtų, jei šiame maršrute būtų įvestas sustojimas TV bokšto st.
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

                  Comment


                    Prasideda tie deliojimai su stotelem, jeigu butu mano valia, viskas liktu, kaip yra dabar. . Bet logiskai mastant, reiketu ivesti tokias stoteles:

                    1G. Ivesti Jogailos arba Reformatu, link Santariskiu. I stoties puse stojama Centro poliklinikos stoteleje, o griztant link Santariskiu reikia eiti arba i Traku st arba i Vinco Kudirkos.

                    2G. Kai pastatys antra akropoli, 2G tures sustoti Eiguliu stoteleje, nes ten atsiras toks poreikis.
                    Bet siuo metu labai prasosi sustojimas Laisves pr, vaziuojant i Santariskes. Tai yra vienintele stotele persesti i 1,3,9 troleibusus.

                    Kalvarijos stotele bus naudinga senyvo amziaus zmonems, kurie vaziuoja i barznycia.

                    Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    Naudos būtų, jei šiame maršrute būtų įvestas sustojimas TV bokšto st.
                    Tikrai ne.

                    3G. Galbut reikalinga Kraziu stotele, nors is cia greiciau galima pesciomis pareiti iki Europos aikstes.

                    5g. Verkiu stotele, labai padetu parko darbuotojams.
                    Paskutinis taisė 0570043; 2014.02.26, 22:04.

                    Comment


                      Jeigu jau taikyt prie bažnyčių, tai J. Matulaičio a. - būtinas sustojimas, bent jau sekmadieniais.

                      Comment


                        Papildomi sustojimai tik dar labiau lėtins ir taip jau lėtus G maršrutus. Ypač tokie nereikalingi sustojimai kaip Kalvarijos st. arba siūlomi sustojimai Jogailos/Reformatų stotelėse.
                        Jeigu 2G stotų Laisvės pr. stotelėje link Santariškių, tada neturėtų stoti Sietyno st. (kas būtų ganėtinai logiška, nes persėsti į t7/13/18 ir a32/75 galima ir Spaudos rūmų stotelėje). Tačiau bent jau man įdomu ar yra daug keleivių, kurie išlipę iš 2G, tęstų kelionę į Žvėryną/Šiaurės miestelį ar Žaliąjį tiltą. Juk paprasčiau važiuoti 2G į kitą pusę ir Savanorių prospekte persėsti į troleibusus. Tuo labiau, kad keleiviai jau važiuotų nuo Savanorių prospekto, todėl pasinaudoti 2G jiems nelabai ir reikėtų.
                        Kražių stotelėje stoti nėra tikslinga, nes šalia yra Lukiškių stotelė. Naudingiau būtų stoti Operos stotelėje, nes žmonės, dirbantys Centre (pvz. Gedimino pr. ar prie V. Kudirkos aikštės), galėtų greičiau pasiekti darbovietę, nes nereikėtų išlipti Lukiškių stotelėje ir pereiti visą Gedimino prospektą. Tačiau manau, kad nereikia daryti papildomų sustojimų tarp Žaliojo tilto ir Lukiškių aikštės, o reikia mažinti šios atkarpos įveikimo laiką nuo 5 minučių iki 4 minučių.
                        Kalbant apie Verkių stotelę, parko darbuotojų gerovė neturėtų būti užtikrinama paprastų keleivių dėka. 5G ir taip stoja beveik visose stotelėse, kas lėtina šį "greitąjį" maršrutą. Parko darbuotojai nėra išskirtiniai, todėl irgi gali daryti persėdimą Pramogų arenos stotelėje.
                        Labiausiai nustebino siūlymas stoti ten kur bažnyčios. Jeigu taip daryti, tada reikia stoti visur, kur tik yra bažnyčių, tačiau koks procentas keleivių važiuoja į bažnyčias, o koks procentas keleivių nori kuo greičiau pasiekti namus/švietimo/darbo/sveikatos įstaigas?

                        Comment


                          Dar pastebėjimas dėl bažnyčių... bent jau Matulaičio a. bažnyčioje tai būna žiauriai daug žmonių. Kai pasipila po pamaldų, tai tik melskis, kad nereikėtų niekur tuo metu išeiti. Taigi, bent sekmadieniais manau tikrai galėtų stoti prie ne tiek svarbių objektų. Nors, tiesą sakant, man gerai ir taip, kaip yra. Vistiek sekmadieniais iš ryto beveik niekada netenka niekur važiuot.

                          Comment


                            Kai kurie vairuotojai siūlo G maršrutuose įvesti STOP mygtukų sistemą, kad paspaudus STOP mygtuką sustotų tik tuose stotelėse, kuriuose įmanoma sustoti ir yra tikslinga.
                            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

                            Comment


                              Aš visai nematau tikslo. Kiek dabar tenka važinėti 2G autobusu kiekvieną dieną, tai nebūna stotelių, kur kas nors neįliptų ar neišliptų, t.y. kur veltui stotų autobusas. Vis kažkur bent 1-2 vistiek įlipa ar išlipa. Taigi, gausis vistiek stojimai visose stotelėse. Nebent, aišku, kituose maršrutuose yra kitaip... ?

                              Comment


                                Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                Nebent, aišku, kituose maršrutuose yra kitaip... ?
                                Vienintelis G maršrutas, kuriame tai pasiteisintų - 6G. Ir tai tik vienoje stotelėje - Lelijų.

                                Comment


                                  Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                  Naujiena: 1G ir 2G stos Kalvarijos st. >http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=608.
                                  Jau yra nauji tvarkaraščiai - naujos stotelės įvedimas visiškai nekeičia reiso įveikimo laiko- jis lieka toks pats. Bet pritariu, kad gal ir nebūtina buvo toje stotelėje stoti, nors Jeruzalės gyventojams dabar tikrai patogiau.
                                  Paskutinis taisė Vilnietizz; 2014.02.27, 11:37.
                                  Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                  Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                  SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

                                  Comment


                                    Bobutės skundais apmėtė Susisiekimo paslaugas tubūt, kad 1G ir 2G stotų kalvarijų st. dėl bažnyčios, nes kitokio paaiškinimo kodėl ten verta stot as nerandu, tada bent jau galetu sekmadieniais greitieji stot kalvariju st.o ne per visas darbo dienas...

                                    Comment


                                      Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą
                                      Jeigu 2G stotų Laisvės pr. stotelėje link Santariškių, tada neturėtų stoti Sietyno st. (kas būtų ganėtinai logiška, nes persėsti į t7/13/18 ir a32/75 galima ir Spaudos rūmų stotelėje).
                                      Nesutinku - tikrai nelogiška naikinti Sietyno st. link Santariškių. Šioje stotelėje yra labai didelis keleivių maišymasis: pagrinde iš 2G, T16, T19 persėdama į T7 ir atvirkščiai. Labai didelis nepatogumas būtų ėjimas per 2 nesuderintas perėjas Spaudos rūmuose.
                                      Užtat Spaudos rūmai link Santariškių - ten galima ir nestoti net ir dabar - žmonių ten išlipa visai nedaug.
                                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

                                      Comment


                                        Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                        Nesutinku - tikrai nelogiška naikinti Sietyno st. link Santariškių. Šioje stotelėje yra labai didelis keleivių maišymasis: pagrinde iš 2G, T16, T19 persėdama į T7 ir atvirkščiai. Labai didelis nepatogumas būtų ėjimas per 2 nesuderintas perėjas Spaudos rūmuose.
                                        Užtat Spaudos rūmai link Santariškių - ten galima ir nestoti net ir dabar - žmonių ten išlipa visai nedaug.
                                        Dėl spaudos rūmų, ko gero sutiksiu.

                                        Comment


                                          Klystate abu - jeigu mažai žmonių išlipa, tai dar nereiškia, kad mažai žmonių ten įlipa.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X