Parašė Buss fanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Keleivių laipinimas viešajame transporte
Collapse
X
-
reikia kantriai laukt kito pirmadienioParašė Mettal Rodyti pranešimąKą reiškia brūdas? Dar ne rugpjūčio 1-oji.
o kolkas į vt lipti pagal aplinkybs [žiūrint, katras duris atidarys]
ar pritarsi šiuo atveju, Mettal?
Comment
-
na ką, paskutiniai pasispardymai su "priekinių durų" tvarkaParašė Mettal Rodyti pranešimąČia jau akivaizdi išvada
.
reikia mėgautis paskutinėmis akimirkomis
Comment
-
Kai pasiilgsi šios tvarkos, tai atvažiuok į KaunąParašė ssnaiperis Rodyti pranešimąna ką, paskutiniai pasispardymai su "priekinių durų" tvarka
reikia mėgautis paskutinėmis akimirkomis 
.
Comment
-
Aš šios tvarkos jau pasiilgau.Parašė Boutsen Rodyti pranešimąKai pasiilgsi šios tvarkos, tai atvažiuok į Kauną
.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
tai ką, reiks į Kauną bendrai varyt, kad tą "kaifą" patirtumeParašė autobusas36 Rodyti pranešimąAš šios tvarkos jau pasiilgau.
atvirai pasakius, tai aš šios tvarkos nepasillgsiu B) na, o pagal ką ponas pažinsite mus, šio forumo entuziastus?Parašė Boutsen Rodyti pranešimąKai pasiilgsi šios tvarkos, tai atvažiuok į Kauną
.
Comment
-
Kad ir Klaipėdoje neidealiai viskas veikia.Parašė LBP Rodyti pranešimąGerai, kad Klaipėdoj niekas nežlunga
Pats neseniai važinėjau Klaipėdos VT tai jau retas vairuotojas žiūri į įlipančiųjų keleivių bilietus (nors, teisybės dėlei, verta pripažinti, kad vidurinių ir galinių durų be reikalo neatidarinėja). Pats mačiau, kaip pro priekines duris įlipa jaunuoliai ir nieko neparodę keliauja į salono gilumą. Vairuotojams, deja, giliai dzin.
O štai kontrolierių nė karto nemačiau. Ar jie iš viso Klaipėdoje yra?
Comment
-
Nežinau. Gal iš kad inteligentai ir su akiniaisParašė ssnaiperis Rodyti pranešimątai ką, reiks į Kauną bendrai varyt, kad tą "kaifą" patirtume
atvirai pasakius, tai aš šios tvarkos nepasillgsiu B) na, o pagal ką ponas pažinsite mus, šio forumo entuziastus?
. Juokauju. Viešuojų transportu važiuoja visokio plauko žmonės. Nuo profesorių iki "kolchoznikų". Tad atpažinti yra sunku. Nebent pasakytu: labas, aš forumietis
.
Comment
-
reiktų firminių "miestai.net" forumo maikučiųParašė Boutsen Rodyti pranešimąNežinau. Gal iš kad inteligentai ir su akiniais
. Juokauju. Viešuojų transportu važiuoja visokio plauko žmonės. Nuo profesorių iki "kolchoznikų". Tad atpažinti yra sunku. Nebent pasakytu: labas, aš forumietis
.
tada tikrai ponas lengvai atpažintumėte
Comment
-
Mane beveik atpažinai. Aš su akiniais.Parašė Boutsen Rodyti pranešimąNežinau. Gal iš kad inteligentai ir su akiniais
.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Romas Adomavičius nepritaria lipimui į viešąjį transportą pro visas duris.
Vilniaus vicemeras Romas Adomavičius nesiėmė vertinti sostinės vadovybės priimto sprendimo atšaukti metus galiojusią įlipimo į viešąjį transportą pro priekines duris tvarką, tačiau interviu „Žinių radijui“ pabrėžė, kad pats tam nepritaria."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Priminsiu, kad per rinkiminę kampaniją į savivaldą, Romas Adomavičius nusifilmavo agitaciniame klipe, kur jis sėdi... lengvajame automobilyje. Taigi tokie žmonės vadovauja sostinės VT ir priima sprendimus + reiškia viešas nuomones.Parašė Edvard Rodyti pranešimąRomas Adomavičius nepritaria lipimui į viešąjį transportą pro visas duris.
Vilniaus vicemeras Romas Adomavičius nesiėmė vertinti sostinės vadovybės priimto sprendimo atšaukti metus galiojusią įlipimo į viešąjį transportą pro priekines duris tvarką, tačiau interviu „Žinių radijui“ pabrėžė, kad pats tam nepritaria.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
būtų smagu pamatyt, jei tas pats gerbiamas Adomavičius agitacinį klipą nufilmuotų Vilniaus VTParašė Wycka Rodyti pranešimąPriminsiu, kad per rinkiminę kampaniją į savivaldą, Romas Adomavičius nusifilmavo agitaciniame klipe, kur jis sėdi... lengvajame automobilyje. Taigi tokie žmonės vadovauja sostinės VT ir priima sprendimus + reiškia viešas nuomones.
Comment
-
Man būtų dar smagiau, jeigu tas pats (ne)gerbiamas R. Adomavičius visus 4 metus kasdien į darbą ir iš darbo tik VT važinėtų.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbūtų smagu pamatyt, jei tas pats gerbiamas Adomavičius agitacinį klipą nufilmuotų Vilniaus VT
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Gerbiamas R. Adomavičius yra vienas iš Vilniaus autobusus kuruojančių asmenų, tad manau situaciją žino ir supranta gerokai geriau nei tie, kurie nusprendė šią tvarką panaikinti.Parašė Wycka Rodyti pranešimąPriminsiu, kad per rinkiminę kampaniją į savivaldą, Romas Adomavičius nusifilmavo agitaciniame klipe, kur jis sėdi... lengvajame automobilyje. Taigi tokie žmonės vadovauja sostinės VT ir priima sprendimus + reiškia viešas nuomones.
Comment
Comment