Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Jei nematyčiau užrašo Scania, spėčiau, kad surinkti kur nors Baltarusijoje. Su dizainu visiškai liūdesys.
- 1 patinka
-
Aišku, kiekvienas turi savo nuomonę, bet MAN A26 Lion's City, asmeniškai man yra žymiai gražsni autobusai, nei Scania.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
-
Iš 2-ojo troleibusų parko į autobusų grąžintas 427, Santariškių gatvėje.

Eilinis ačiū Mantas95 už operatyviai paskelbtą informaciją
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2018.03.09, 08:23.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kad atrodytų taip pat trūksta tik to, kad paliktų pilkus ženkliuką ir lempų bei pavadinimo juostą. O dabar matyt apklijuot tingėjo, tai viską raudonai ir nupurškė. Keista, kad langų neuždažė.Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...Parašė Ignalina Rodyti pranešimąJeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko

- 2 patinka
Komentuoti:
-
Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Apie MAN A26 Lion's City LL NL313-15 buvo planuota.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąKažin jei būtų su MAN Transrevis susiderinę, kokio modelio būtų autobusai?
Komentuoti:
-
MAN A23 Lion's City arba MAN A40 Lion's City.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąKažin jei būtų su MAN Transrevis susiderinę, kokio modelio būtų autobusai?
Komentuoti:
-
Kažin jei būtų su MAN Transrevis susiderinę, kokio modelio būtų autobusai?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gaila, kad A1l negali papasakot mums kaip blogai jog VVT išnuomojo maršrutus ir dabar vilniečiai važinės brand-spanking-new autobusais. O į temą, gal yra salono vidaus nuotraukų?Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Oranžinis mobitec'as tiek Isuzu, tiek šiuose autobusuose.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal yra žinoma, švieslentės oranžinės ar baltos? Bei dar, kokios įmonės švieslentės tiek šiuose, tiek Isuzu?
Komentuoti:
-
Gal yra žinoma, švieslentės oranžinės ar baltos? Bei dar, kokios įmonės švieslentės tiek šiuose, tiek Isuzu?
Komentuoti:
-
Šio ketvirtadienio metamorfozės 74 maršrute:
Ernst Auwärter Clubstar (Nr. 097) - matyt, iš rezervo:

Ir, berods, jį vėliau pakeitęs "Velobusas", Nr, 3009:
- 5 patinka
Komentuoti:

Komentuoti: