Šiandien, kovo 9-ąją, 10:45-11:00 Pilaitėje, Bitėnų stotelėje, buvo pristatyti penki Scania Citywide LFA autobusai. Pristatymas vyko su SĮSP'o atstovu, Scania atstovu ir žurnalistais.
Pristatymui atvežti V8001, V8008, V8010, V8011 ir V8022.
Kiekvieno iš jų nuotraukos atskirai:
V8001
V8008 viename kadre su VVT 2TP 547
Vairuotojo darbo vieta
V8010
V8011
V8022
Ir bendra karavano iš 5 autobusų nuotrauka
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2018.03.11, 23:51.
Priežastis: Paskutinė nuotrauka pakeista geresnės kokybės
Berlyno geltonos Scanios man labai patiko. Lietuvoje važinėjusi trumpa balta tokia Scania atrodė puikiai. O bent jau iš nuotraukų vilnietiškos raudonos atrodo tik normaliai. Bet kuriuo atveju džiugu dėl dar vieno stipraus Vilniaus VT atnaujinimo.
Kuris priklauso ne parkui ir pasibaigus sutarčiai visi kukuos
O salonas labai 'fainas', tik galėtu ne tik priekinės, bet visos sėdynės būt tamsiai raudonos, kaip Telšių Castrosua.
Berlyno geltonos Scanios man labai patiko. Lietuvoje važinėjusi trumpa balta tokia Scania atrodė puikiai. O bent jau iš nuotraukų vilnietiškos raudonos atrodo tik normaliai. Bet kuriuo atveju džiugu dėl dar vieno stipraus Vilniaus VT atnaujinimo.
Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...
Kad atrodytų taip pat trūksta tik to, kad paliktų pilkus ženkliuką ir lempų bei pavadinimo juostą. O dabar matyt apklijuot tingėjo, tai viską raudonai ir nupurškė. Keista, kad langų neuždažė.
Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko
Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...
Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko
Džiugu dėl naujų Scanijų, bet visgi naujųjų Solarių, kurie sudarys pagrindą viešojo transporto, dizainas žiūrėsis kur kas geriau ir raudona spalva jiems visai tinka:
Komentuoti: