Nesuprantu aš kas ten dėl tų sklypų. Ar čia savivaldybė išpirkti pinigų kaip visada neranda, ar savininkai kosminių sumų už burokų laukus didelių mikrorajonų sandūroje prašo Nes kiek man žinoma, tai ta jungtis vos nepirma turėjo būti baigta, o tik poto visa kita ką dabar matom.
Gal, kad ateityje nesusidarytų kamščiai, nes trys juostos pralaidžiau už dvi, o tos trys vėliau neturėtų didelės spūsties sudaryti susiaurėdamos iki 2 juostų. Beto perspektyvoj gal visas Laisvės pr. bus 6 juostų
Panašiai yra ties "Pasidaryk pats", važiuojant nuo centro, ten Laisvės pr. kaip tik yra 3 juostos, po to lieka 2, artėjant link Matulaičio sankryžos. Viskas gerai veikia.
Bakužės vis dar stovi, tas vienas nuvažiavimas iki šiol nenutiestas.
Tik man keista kam iš Ateities g. tiesiai į Laisvės pr. padarytos 3 juostos, kai toliau vistiek gatvė susiaurėja iki 2. O palei žieda anksčiau kur stovėdavo mikriukai, kad pravažiuot išvis tekdavo iki vienos "susiprastint" (nors dabar gal ten praplatino, bet vistiek toliau tik dvi).
Gal, kad ateityje nesusidarytų kamščiai, nes trys juostos pralaidžiau už dvi, o tos trys vėliau neturėtų didelės spūsties sudaryti susiaurėdamos iki 2 juostų. Beto perspektyvoj gal visas Laisvės pr. bus 6 juostų
Bakužės vis dar stovi, tas vienas nuvažiavimas iki šiol nenutiestas.
Tik man keista kam iš Ateities g. tiesiai į Laisvės pr. padarytos 3 juostos, kai toliau vistiek gatvė susiaurėja iki 2. O palei žieda anksčiau kur stovėdavo mikriukai, kad pravažiuot išvis tekdavo iki vienos "susiprastint" (nors dabar gal ten praplatino, bet vistiek toliau tik dvi).
Teko vakar stebėti šituos darbus išdalies. Vakar buvo 3jo asfaltavimo diena. Kaip supratau iš kalbų, greitu metu žadama atidaryti ten eismą. Tik vat vyrai nežino, kaip ten su tais sklypais reikalai, nes po atidarymo, lyg ir turėtų prasidėti jungiamosios gatvės tiesimas nuo Ukmergės g. Būtų įdomu sužinoti kaip ten ištikro viskas, nes rodos, kad anie ten savo bakūžėse amžiam užstrigę...
Būtent. Nieko naujo. Nebūtų skolų, suktūsi jie ten greičiau. Kol kas yra kaip yra. Nors pasižvalgius pabaigti, bent, tai kas pradėta iki Gruodžio yra. Vat su jungtimi nuo Ukmergės g. iki Ateities g. nelabai aišku, toks jausmas, kad ten niekas nebus iškeldintas kol kas
Komentuoti: