Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Laisvės pr. – Ateities g. - Ukmergės g. sankryža Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• balietis
    replied
    Aš tai išvis negaliu suprasti, kokia prasmė yra kloti trinkeles siaurame ruože miesto pakrašty. Čia gi nėra jokia reprezentacinė vieta (kaip, tarkim, Senamiestis ir Karaliaus Mindaugo tiltas), todėl reikia daryti, kaip patogiau.

Komentuoti:

• Rimas_OK
    replied
    Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
    Jei kokybiškai padarytas, tai nėra dardėjimo, nors aš daugiausiai važinėju su krosinio tipo padangomis, su plentinėmis gal ir jaučiasi.
    Turi įtakos net ir asfalto rūšis. Dviračiu take Smiltynė-Nida asfaltas kaip grubus švitrinis popierius - važiuoji ir dviratis nemaloniai ūžia-vibruoja. Atrodytų smulkmena, bet kažkodėl ties juodkrante visi dviratininkai važiuoja šalia dviračio tako - automobiliniu stikliniu asfaltu.
    Tai ką jau kalbėti apie trinkeles?

Toks vaizdas, kad biurokratiškai daroma taip kaip biurokratų įsivaizduojama "geriau", bet tik ne taip kaip reikėtų ir būtų geriau iš tikrųjų.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
    Kaip matosi iš šaligatvio, projektuojant dviračių takus, mūsų projektuotojų akys irgi vis dar miglotos
    Ne gana to, kad bus kaip ant Mindaugo tilto, kur neaišku iš kurios raudonos linijos pusės yra dviračių takas, dar reikės dardėti trinkelėmis...
    Ar tikrai? Kad visur aplink dviračių takai asfaltuoti, tai galvojau, kad ir ant viaduko bus taip. Nors man psirodė, kad ten jam išvis vietos nėra... O beto labai jau trumpas tas viadukas, padardėti kokių 40 metrų manau nebėda...

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
    Kaip matosi iš šaligatvio, projektuojant dviračių takus, mūsų projektuotojų akys irgi vis dar miglotos
    Ne gana to, kad bus kaip ant Mindaugo tilto, kur neaišku iš kurios raudonos linijos pusės yra dviračių takas, dar reikės dardėti trinkelėmis...
    Jei kokybiškai padarytas, tai nėra dardėjimo, nors aš daugiausiai važinėju su krosinio tipo padangomis, su plentinėmis gal ir jaučiasi.

Komentuoti:

• Kitas
    replied
    Rektu, kad Maxima uzlauztu pasistatyti pesciuju tilta vietoj tos perejos butu lygis, bet jauciu cia - drambliuko svajones...

Komentuoti:

• Rimas_OK
    replied

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Parašė SPX Rodyti pranešimą
    Kadangi sniego ir šalčių nebėra, oro sąlygos palankios tolimesniems darbams.
    Klimato atšilimas didina Lietuvos statybininkų darbo našumą

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Kadangi sniego ir šalčių nebėra, oro sąlygos palankios tolimesniems darbams.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė laSSas_ Rodyti pranešimą
    Ateitis, vienok, miglota...

Jei ką, iš lenkų atėjusio žodžio "vienok" bendrinėj kalboj nėra ir turbūt net ne visi supranta, ką jis reiškia

Komentuoti:

• laSSas_
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Foto 2007 12 02
    Į Ateities g. pusę
    Ateitis, vienok, miglota...

Komentuoti:

• Romas
    replied
    Foto 2007 12 02
    Dieną prieš paleidžiant eismą viaduku viena puse (iš miesto)

Į Ateities g. pusę

Į Laisvės pr. pusę

Nuo VW

Nuo Laisvės pr.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė John
    O kaip su nuotraukomis? Daug kalbu, bet sunku susigaudyti nezinant, kaip viskas atrodo vietoje.
    Nuotraukos jau rytoj.

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Nuo Panevėžio pusės eismas bus paleistas 12.06 atrodo.

Komentuoti:

• jarik
    replied
    taip, is miesto panevezio link

Komentuoti:

• Artass
    replied
    Parašė jarik Rodyti pranešimą
    Taigi sake sian per naujienas (5 kanalas), kad man rodos pirmadieni atidarys jau i viena puse eisma
    o i kuria puse paleis eisma? nuo miesto puses gal?

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė jarik Rodyti pranešimą
    Taigi sake sian per naujienas (5 kanalas), kad man rodos pirmadieni atidarys jau i viena puse eisma
    Taip. Info teisinga...

Komentuoti:

• jarik
    replied

Komentuoti:

• SPX
    replied
    Parašė sleader Rodyti pranešimą
    Katik važiavau Ukmergės g. ir mačiau kai ant naujojo viaduko stovėjo kokie 6 pakrauti sunkvežimiai. Speju vyksta išbandymai, tai peršasi išvada, kad neužilgo ir eismas turėtu būti paleistas
    Tai eismas ir bus paleistas greitu metu.

Komentuoti:

• sleader
    replied
    Katik važiavau Ukmergės g. ir mačiau kai ant naujojo viaduko stovėjo kokie 6 pakrauti sunkvežimiai. Speju vyksta išbandymai, tai peršasi išvada, kad neužilgo ir eismas turėtu būti paleistas

Komentuoti:

• Artass
    replied
    joo, teks pirkt sraigtasparnį neužilgo

Komentuoti:

Working...
X