Parašė Xedos
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A19 / 106] Vilniaus pietinis aplinkkelis
Collapse
X
-
-
Man tai kažkoks neaiškus tas dviračių viadukas. Visų pirma kodėl jis pasuktas, juk vietos ten yra, galėjo padaryt ir tiesų. Ir man labai įdomu kur jis ves, į Minską ?
Komentuoti:
-
Bus tas nuvažiavimas, projekto brėžinyje mačiau pavaizduotą, taip pat šiandien mačiau ten daug technikos.
O čia buvau papiešęs kaip važiuos VT po rekonstrukcijos ir kur bus stotelės Aišku 42 ten jau nebevažiuoja ir 3 reikia pripaišyt:
Originalus pranešimasPaskutinis taisė toleranceofculture; 2013.08.12, 11:06.
Komentuoti:
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Ar vėl teks važinėti ratais-kvadratais dėl pataupyto 10 m asfalto?
Komentuoti:
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąO 8-o autobuso Pagirių stotelė kur randasi? Ar čia buvo nufotografuota stotelė link Panerių pramoninio rajono, ar link Pagirių?
Komentuoti:
-
O 8-o autobuso Pagirių stotelė kur randasi? Ar čia buvo nufotografuota stotelė link Panerių pramoninio rajono, ar link Pagirių?
Komentuoti:
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Parašė akvara Rodyti pranešimą.. žiūriu į tą schemą ir niekaip nesuprantu, kaip reiks iš Vilniaus pusės atvažvavus pasukti į Pagirių pusę ? Atvaizdas
Sukti į dešinę, leistis po tiltu, išlįsti pro tunelį ir bandyti sukti į kairę ?
Ir dar noriu žinančių paklaust: ar 8-o maršruto autobusai važiuos per tiltą virš Kirtimų gatvės ir lygiagrečia gatvele prie sandėlių, kaip dabar leidžiamas eismas?
Komentuoti:
-
.. žiūriu į tą schemą ir niekaip nesuprantu, kaip reiks iš Vilniaus pusės atvažvavus pasukti į Pagirių pusę ?
Sukti į dešinę, leistis po tiltu, išlįsti pro tunelį ir bandyti sukti į kairę ?
Komentuoti:
Komentuoti: