Parašė TrippleA
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus senamiesčio eismo organizavimas ir gatvių tvarkymas
Collapse
X
-
Kas negerai? Kad eismą bortais atskyrė?Parašė Kaid Rodyti pranešimąTrakų g.
Koks meras tokios ir gatvės - bortunkiškos
- 2 patinka
Comment
-
Aš tai sakyčiau, kad per daug bortų. Nors aš už gatves, kur pėstieji ir transportas būtų viename lygyje, neatskirti bortais, bet ši Trakų g. galbūt pernelyg intensyvaus eismo, kad galėtų būti toks sprendimas. Tačiau bortai neturėtų būti aukšti, nes pas mus tipiškai bortų aukštis gerokai didesnis, nei daug kur Europos centrinėse miestų dalyse. Kitas dalykas, kad pvz. stovėjimo vietos galėtų būti formuojamos be papildomo borto, o toje pačioje plokštumoje kaip šaligatvis, tik atskiriant kuoliukais. Tokiu atveju tokios epizodiškai naudojamos vietos kaip pvz. K+R, nesant ten automobilių, galėtų tarnauti kaip šaligatvio dalis.Parašė Riedutis Rodyti pranešimą
Kas negerai? Kad eismą bortais atskyrė?
- 3 patinka
Comment
-
Tai kad dar iš darbų foto sunku pasakyt, ar tikrai bus aukšti tie bortai. Bet kokiu atveju, progresas yra: aiškiai atskirtas dvirtakis (darau prielaidą, jog nuotraukos centre esanti dalis bus dvirtakis, nepatikrinau atskirai), ženkliai susiaurinta važiuojamoji dalis, praplatinti šaligatviai. Ką žinau, man visai gerai kol kas atrodo.
- 2 patinka
Comment
-
turi būti bent juosta vienoje pusėje, gi ten plyta link Pylimo g buvo su lentele išskyrus dviračiusParašė dondc Rodyti pranešimąGal juokaujat? Koks dvirtakis? Lol.
Comment
-
Jokio ten dviračių tako nebus, čia gyvenamoji zona.Parašė Riedutis Rodyti pranešimąTai kad dar iš darbų foto sunku pasakyt, ar tikrai bus aukšti tie bortai. Bet kokiu atveju, progresas yra: aiškiai atskirtas dvirtakis (darau prielaidą, jog nuotraukos centre esanti dalis bus dvirtakis, nepatikrinau atskirai), ženkliai susiaurinta važiuojamoji dalis, praplatinti šaligatviai. Ką žinau, man visai gerai kol kas atrodo.
O pagal projektą toje vietoje yra parkingas.
- 2 patinka
Comment
-
Restoranai pas mus be parkingo neveikia. Juk svečiai išsičiustiję į restoraną nevažiuos su varguoliais (čia paga FB komentarus) viešuoju transportuParašė Blaze Rodyti pranešimąTa vieta turėtų būti atiduota restoranams, kurių ten netrūksta. O parkingo užtektų tiek kiek reikia kurjeriams kiss+ride į darželį. Ilgalaikis parkingas šitoje vietoje, ypač toje dalyje link Vokiečių g. yra nesąmonė.
- 8 patinka
Comment
-
Reiktų toje vietoje rinkti atitinkamo dydžio rinkliavą, kad tas parkingas ekonomiškai neštų tiek pat naudos kaip restoranas. Gal 20€ už valandą?Parašė sleader Rodyti pranešimą
Restoranai pas mus be parkingo neveikia. Juk svečiai išsičiustiję į restoraną nevažiuos su varguoliais (čia paga FB komentarus) viešuoju transportu
- 3 patinka
Comment
-
Tai kad šita atkarpa ir nebūdavo kažkokia probleminė. Man įdomiau bus pamatyti, kaip atrodys tokios vietos po rekonstrukcijos (2,5 plytelės pločio takelis):Parašė abruo Rodyti pranešimąPraėjau vakar, tai iš pirmo žvilgsnio nesijaučia, kad būtų platesni šaligatviai toje dalyje. Kur jau kur, o parkavimą iš ten tikrai reikėjo išgrūst. Na, bet gal po 50 metų daeis.
- 1 patinka
Comment
-
Basanavičiaus g. važiuoti dviračiu ar ypač paspirtuku bus turbūt beveik blogiau nei buvo. Maniau perdės senas trinkeles, bet dedea naujas kirviu iškapotas, kažkas panašaus į tai raudonas trinkeles aplink rotušę. Tas pats ir važiuojamosios dalies šonuose, kur kaip suprantu turėjo būti kažkas panašaus į dviračių juostas. Nuotraukoje gal nelabai matosi. Trakų g. atrodo tokios bėdos nebus, takas lygus.
- 4 patinka
Comment
Comment