Parašė Ciurlionis

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Tvarkau miestą. Parkavimas

Collapse

X
- 

Vilniaus miesto savivaldybė sugeba ignoruoti net ir kai pranešama raštu. Tą galima pastebėti NVŽR GIS pasirinkus atitinkamą ANK straipsnį. Yra vietų, kur pranešama daug, o protokolų nėra. Nes VTS vedėjas Andžej Dinikis nusprendžia, kad jo „protingumas“ baudos ten nenumato.
 Visiška korupcija.
 Žemėlapis: https://maps.ird.lt/map/
 - 2 patinka
 Comment
- 

Pagal tai, kaip pastaruosius mėnesius keičiasi (niekas nesikeičia) mano pranešinėjamų (vis tų pačių) vairuotojų įpročiai, pradedu įtarinėti, kad visi tie sprendimai su tekstu „Surašytas LR ATPK protokolas“ tėra fikcija.Parašė Bmweda Rodyti pranešimąPer metus iš mano pateiktų 20 pažeidėjų nė vieno neradau šitam registre? Ką tai galėtų reikšti?
 - 1 patinka
 Comment
- 

Vakar vakare du pranešimai tvarkauVilnių tapo išspręsti akimirksniu, per mažiau nei minutę. Va čia tai tikrai panašu į feiką.Parašė Ångstrom Rodyti pranešimą
 Pagal tai, kaip pastaruosius mėnesius keičiasi (niekas nesikeičia) mano pranešinėjamų (vis tų pačių) vairuotojų įpročiai, pradedu įtarinėti, kad visi tie sprendimai su tekstu „Surašytas LR ATPK protokolas“ tėra fikcija.
 Comment
- 

Na aš įsivaizduoju, kad kažkas peržiūri, ar pranešimas nėra nesąmonė (analogas - būsena "nagrinėjama", kaip būna užregistruojant kitas problemas), jei pažeidimas tikras, tada perduodamas "administracinei teisenai vykdyti". Nes čia dabar iškart ale perduota, gal ten gal balti pikseliai nuotraukoje. Nebent aš blogai suprantu kaip sistema veikia.Parašė digital Rodyti pranešimąRašė kažkas, kad buvo tokių atvejų. Kodėl turėtų būti fake?
 Comment
- 

Adresai ar tikslios kordinatės? GMaps adresų <-> kordinačių konvertavimas kartais įdomus būnaParašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąepolicijoje Google maps tėra tik fonas, adresai imami iš oficialių šaltinių. manau tas pats ir čia. OSM bent Vilniuje daug tikslesnis. OSM bent Vilniuje daug tikslesnis.
 Comment
- 

Comment
- 

Adresai. Gi Google maps tėra tik fonas.Parašė mantasm Rodyti pranešimą
 Adresai ar tikslios kordinatės? GMaps adresų <-> kordinačių konvertavimas kartais įdomus būna OSM bent Vilniuje daug tikslesnis. OSM bent Vilniuje daug tikslesnis.
 Šiaip keista kad lietuvių pinigai naudojami licencijuoti žemėlapį, kuris naudojamas tik fono tikslais. Gi turim ir savo žemėlapį, ir savo ortografines nuotraukas, kurios ir taip jau padarytos prieinamomis internete - negi negalima persijungt ant jų?
 Comment

Comment