Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai
Collapse
X
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąNet šaligatvio tiesia linija nebesugeba įrengti. Prieš kelis metus dar sugebėjo...
]
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Čia panašu, jog taip gaunasi, kai pakeliui vis kas pabaksnoja, kad neišlaikoma apsaugos zona, na tai ir aplenkia tą vietą
Kaip visada stengiuosi palikti vietos galimybei, kad esu neteisus ir pakeisti savo poziciją atėjus naujai informacijai.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
Apsaugos zona? Kieno - komunikacijų? Kiek atmintis pamena, esu žiūrėjęs Vasaros g komunikacijų žemėlapį ir galiu parodyti n vietų kur šaligatvis eina virš jų ir taip toliau. Tas pats galioja visokiems ženklų, stulpų ir kitų gatvės elementų atstumams pagal STR. Tad čia matau elementarų iki skausmo pažįstamą, pavadinkime, ''poch**zmą''.
Kaip visada stengiuosi palikti vietos galimybei, kad esu neteisus ir pakeisti savo poziciją atėjus naujai informacijai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimąŽvalgų gatvė
Apie juos yra kita tema
https://www.miestai.net/forumas/foru...61#post2215472
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip gerai, kad užsiminė, nes kažkam, tai gali tapti nauju dviratiniu maršrutu planuojant kasdienes keliones ir sutaupyti daug laiko, duoti daug patogumo. Citify rodo dviračių taką, nors tikriausiai numatytas bendras takas (nors pagal DJMP turėtų būti tik dviračių takas + būti ar nebūti papildomai šaligatvis), bet žemėlapyje nepažymėta, jog jau statoma.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map ♚
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąKai yra funkcija Pranešti?
Vadinasi, kažkas švenčia Žolinę arba ten išties bus šaligatvis.
Jei Žvalgų gatvėje kažkada buvo ES remiamas “vaizdingas maršrutas”, tai kodėl negali būti šaligatvis šalia autobusų ir sunkvežimių.
Tuo pačiu buvo proga kažkam išlieti savo nevaldomas emocijas ir parodyti savo dailininko talentą. Gal ne taip pasisekė, ta vienintelė nuotrauka pro troleibuso langą, bet reikia įvertinti pastangas.Paskutinis taisė Romas; Šiandien, 22:05.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPranešta buvo, bet bent jau man kol kas neaišku, kas ten bus.
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąMan kaip tik panašiau į dviračių taką, kuris ir buvo planuotas.
Statant Vilniuje koki nors stadioną natūralu, kad jo vietoje atsiranda ne stadionas, o krateris.
Tačiau pradėti darbus 1 km atkarpoje ir nežinoti kas gausis - tai kažkas naujo net Vilniuje.
Comment
Comment