Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus šaligatviai ir pėsčiųjų takai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Iš savivaldybės protokolų:

Pradžioje šnekama apie pėsčiųjų viaduką, o nutarime rašoma, kad dviejų lygių sankryža nepatikslinant ar apsiribojama tik pėsčiųjų infra, ar visgi darys du lygius ir transportui? Iš anksto dėkoju už patikslinimą.

Comment

Pacitavau tiek, kiek yra. Tai neaišku kas ten realiai nuspręsta.

Comment

Parašė spekas Rodyti pranešimą
        Net šaligatvio tiesia linija nebesugeba įrengti. Prieš kelis metus dar sugebėjo...
        ]
        Čia panašu, jog taip gaunasi, kai pakeliui vis kas pabaksnoja, kad neišlaikoma apsaugos zona, na tai ir aplenkia tą vietą

Comment

Parašė Ginthus Rodyti pranešimą

Čia panašu, jog taip gaunasi, kai pakeliui vis kas pabaksnoja, kad neišlaikoma apsaugos zona, na tai ir aplenkia tą vietą
          Apsaugos zona? Kieno - komunikacijų? Kiek atmintis pamena, esu žiūrėjęs Vasaros g komunikacijų žemėlapį ir galiu parodyti n vietų kur šaligatvis eina virš jų ir taip toliau. Tas pats galioja visokiems ženklų, stulpų ir kitų gatvės elementų atstumams pagal STR. Tad čia matau elementarų iki skausmo pažįstamą, pavadinkime, ''poch**zmą''.

Kaip visada stengiuosi palikti vietos galimybei, kad esu neteisus ir pakeisti savo poziciją atėjus naujai informacijai.

Comment

Parašė spekas Rodyti pranešimą

Apsaugos zona? Kieno - komunikacijų? Kiek atmintis pamena, esu žiūrėjęs Vasaros g komunikacijų žemėlapį ir galiu parodyti n vietų kur šaligatvis eina virš jų ir taip toliau. Tas pats galioja visokiems ženklų, stulpų ir kitų gatvės elementų atstumams pagal STR. Tad čia matau elementarų iki skausmo pažįstamą, pavadinkime, ''poch**zmą''.

Kaip visada stengiuosi palikti vietos galimybei, kad esu neteisus ir pakeisti savo poziciją atėjus naujai informacijai.
            Beveik visada kloja nekreipdami dėmesio į stulpus ir medžius, kol kas nors nepabaksnoja pirštu

Comment

Tai labai gerai, kad atsiranda tokie kaipspekas , kurie tą bando (ir kuriems pavyksta!) pakeisti.

Comment

Parašė Kaid Rodyti pranešimą
                Žvalgų gatvėClick image for larger version

Name:	20250812_190255.jpg
Views:	336
Size:	2,73 MB
ID:	2215078
                Čia turbūt dviračių takas.
                Apie juos yra kita tema
                https://www.miestai.net/forumas/foru...61#post2215472

Comment

Wannabe moderatorius strikes again!

Comment

Nuo tų apykvailių paišymų tas inžinerinis įrenginys netaps šaligatviu.
                    Teks arba perkelti pranešimus apie dvirtakį į dvirtakių temą arba konstatuoti, kad moderatoriai išėjo švęsti ilgojo savaitgalio.

Comment

Tai ir perkels, kai galės. Kam apie tai spaminti pranešimais kai yra funkcija Pranešti? Ypač kai tai yra dviejų dienų senumo nuotrauka, o ne tebevykstanti diskusija.

Comment

Šiaip gerai, kad užsiminė, nes kažkam, tai gali tapti nauju dviratiniu maršrutu planuojant kasdienes keliones ir sutaupyti daug laiko, duoti daug patogumo. Citify rodo dviračių taką, nors tikriausiai numatytas bendras takas (nors pagal DJMP turėtų būti tik dviračių takas + būti ar nebūti papildomai šaligatvis), bet žemėlapyje nepažymėta, jog jau statoma.
                        ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map ♚

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                          Kai yra funkcija Pranešti?
                          Ta funkcija buvo pasinaudota. Nesuveikė.
                          Vadinasi, kažkas švenčia Žolinę arba ten išties bus šaligatvis.
                          Jei Žvalgų gatvėje kažkada buvo ES remiamas “vaizdingas maršrutas”, tai kodėl negali būti šaligatvis šalia autobusų ir sunkvežimių.

Tuo pačiu buvo proga kažkam išlieti savo nevaldomas emocijas ir parodyti savo dailininko talentą. Gal ne taip pasisekė, ta vienintelė nuotrauka pro troleibuso langą, bet reikia įvertinti pastangas.
                          Paskutinis taisė Romas; Šiandien, 22:05.

Comment

Pranešta buvo, bet bent jau man kol kas neaišku, kas ten bus. Kai bus aišku, ir jei reikės, bus perkelta.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                              Pranešta buvo, bet bent jau man kol kas neaišku, kas ten bus.
                              Gal paklausk savo geriausio draugo - jis prieš porą savaičių žinojo, nors dabar bando atsižegnoti paišydamas visokius memus.
                              Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                              Man kaip tik panašiau į dviračių taką, kuris ir buvo planuotas.
                              Labai keista, kad neaišku, kas ten bus.
                              Statant Vilniuje koki nors stadioną natūralu, kad jo vietoje atsiranda ne stadionas, o krateris.
                              Tačiau pradėti darbus 1 km atkarpoje ir nežinoti kas gausis - tai kažkas naujo net Vilniuje.

Comment

Working...
                              X