Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šviesoforų įrengimo tvarka Lietuvoje
Collapse
X
-
Sutinku, bet mano manymu reikėtų ten stovėjimą apmokestint, nes dienos metu nėra kur palikt mašinos. Kaune mano manymu NR1 sankryža, kurią reikia sutvarkyt gal 10metų, yra Sukilėlių/Eivenių, ten pavojingas bardakasParašė dsanto Rodyti pranešimąKaraliaus Mindaugo g. ties Maironio sankryža šviesoforas reikalingas dėl pėsčiųjų saugumo. Daug žmonių palieka automobilius Nemuno pusėje ir po to bėga per 8 juostų gatvę į darbus. Labai nesaugu.
Comment
-
O koks ten bardakas?Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSutinku, bet mano manymu reikėtų ten stovėjimą apmokestint, nes dienos metu nėra kur palikt mašinos. Kaune mano manymu NR1 sankryža, kurią reikia sutvarkyt gal 10metų, yra Sukilėlių/Eivenių, ten pavojingas bardakas
Comment
-
Daug troleibusų/autobusų, kurie naglai suka užtverdami eismą, neaišku iš kurios juostos sukt atvažavus iš Eivenių g, lengvosios auto sugalvoja netgi iš dešinės juostos aplenkt trulikus ir sukt į Sukilėlių pr.Parašė dsanto Rodyti pranešimąO koks ten bardakas?
Comment
-
Prieš tai pagalvojau ne apie tą sankryžą. Ten tikrai pavojinga, nes išsukti iš Eivenių g. į kairę labai sunku.Parašė Garbanius Rodyti pranešimąDaug troleibusų/autobusų, kurie naglai suka užtverdami eismą, neaišku iš kurios juostos sukt atvažavus iš Eivenių g, lengvosios auto sugalvoja netgi iš dešinės juostos aplenkt trulikus ir sukt į Sukilėlių pr.
Comment
-
Ne tik Kaune, bet ir Vilniuje rekonstravus sankryžas pralaidumas pablogėjo labai stipriai (nors ir paliktos papildomos sekcijos).Parašė Garbanius Rodyti pranešimąAte geram Kauno gatvių pralaidumui. Aišku viskas dėl saugumo, bet pyktis dėl gaištamo laiko kils progresiškai
Paskutinis taisė Aleksio; 2016.04.25, 00:46.
Comment
-
Malonu žiūrėt, kad šviesoforai tampa aiškesniais ir modernesniaisParašė dsanto Rodyti pranešimą
Ypač dėl to, kad diegiami papildomos rodyklės į kairę. Vaizdas bus malonesnis visam mieste, kai likę šviesoforai bus panašiai (su ar be naujų rodyklių) pakeisti.
Comment
-
Taip.Parašė dsanto Rodyti pranešimąGal kas žinot, kurioje vietoje šita sankryža. Čia Galvės - J.Tiškevičiaus g. gal?
Comment
-
Vairuotojai dažnai pasukdavo į dešinę?Parašė dsanto Rodyti pranešimąKaune, Vytauto pr. - Laisvės al. sankryžoje, paėmus pavyzdį iš Savanorių pr. - Birželio 23-iosios g. sankryžos, virš antros eismo juostos šviesoforui įrengtos rodyklės "tiesiai", siekiant papildomai atkreipti dėmesį, kad iš antros eismo juostos galima važiuoti tik tiesiai
Comment
-
Į kairę kartais pasitaikydavo.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVairuotojai dažnai pasukdavo į dešinę?
Comment
-
Taisyklės galioja visuose LR keliuose ir gatvėse. Pirmame pateiktame pavyzdyje šviesoforai būtų statomi pagrindinėje gatvėje, nesvarbu, kad vienas iš pravažiavimų yra įvažiavimas. Tad taisyklės galioja. Antrame pavyzdyje, kaip suprantu yra kažkokia teritorija. Ten taisyklės, mano nuomone, neturėtų galioti.Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Comment
-
Į kairę?!?!? Bet juk ten į kairę negalima sukti net iš trečios juostos (bent jau ženkle taip matosi). Tokiems vairuotojams, manau, ir 3 šviesoforai nepadėtų.Parašė dsanto Rodyti pranešimąĮ kairę kartais pasitaikydavo.
Comment
-
Tai aišku į kairę. Negi iš trečios juostos suks į dešinę.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąĮ kairę?!?!? Bet juk ten į kairę negalima sukti net iš trečios juostos (bent jau ženkle taip matosi). Tokiems vairuotojams, manau, ir 3 šviesoforai nepadėtų.
Comment
-
Išeitų, kad minėtas šviesoforas turėtų nuolat mirksėti geltona jei nereguliuoja? Ar gali būti metų metus išjungtas?Parašė dsanto Rodyti pranešimąTaisyklės galioja visuose LR keliuose ir gatvėse. Pirmame pateiktame pavyzdyje šviesoforai būtų statomi pagrindinėje gatvėje, nesvarbu, kad vienas iš pravažiavimų yra įvažiavimas. Tad taisyklės galioja.
Comment

Comment