Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dyzeliniai traukiniai ir automotrisės Lietuvoje
Collapse
X
-
Šiaip įdomu, gal kas žino, ar buvo daromi kokie variklio pakeitimai? Ar Pesos variklis visgi yra sertifikuotas darbui su sintetiniu dyzeliu? Ir ant kokios Pesos eksperimentuoja?
https://www.15min.lt/verslas/naujien...-663-2496270#_
Komentuoti:
-
Parašė TomasK Rodyti pranešimąPatvorinė Pesa (730ML-001) jau sutvarkyta ir darbuojasi.
Ji kažkaip cypia ant didelio greičio (bet gal ir visi Pesa 730ML taip daro)
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Teko gegužės 1 važiuoti 10:30 į Marcinkonis. Ir kaip pavydu buvo žiūrėti į žmones kurie važiuoja į oro uostą ir turi net dviejų vagonų traukinį.
Mes aišku gavome patį didžiausią LTG turimą riedmenį PESA 610M. Jis yra tikrai labai komfortiškas, mano ūgis 185 cm, prieš mane sėdėjo panašaus ūgio žmogus, tai tikrai teko intymiai bendrauti su jo keliais ir krepšiu iki Varėnos. Mano draugui po tokio važiavimo net pradėjo skaudėti nugarą. Galvoju, kad tiems kurie stovėjo ar sėdėjo ant savo kuprinių buvo komfortiškiau Aišku, trūko dar kokių 20 keleivių, kad ir stovintiems būtų galima intymiau pabendrauti, tada tikrai būtume kaip šprotai konservų dėžutėje.. Kai Varėnoje viskas aplaisvėjo, tai buvo taip malonu pastovėti, nes jau ir mano kūnas nebeišlaikė to kelionės komforto... Šiaip turiu pasiūlymą LTG, reiktų išmontuosi šiame riedmenyje vienoje pusėje sėdynes, tai tilptų daugiau stovinčių, tada gal net į Kauną galima būtų leisti.
p.s. kaip smagu atgal šiandien grįžti namo automobiliu, nes nesinorėjo vėl rizikuoti būti užkonservuotu. Su tokiais traukiniais tikrai nereikia stebėtis, kad keleivių mažėja, nes tikrai kažkas turi būti blogai žmogui, kad jis dvi valandas kratytųsi tokiu š gabalu, nes bent jau senam "drakone" dar bent galėjai ant nieko neužlipdamas pasivaikščioti.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
O tai drakonai visiškai užsimušė, kad nebesiunčiami? Ir iš kurių maršrutų imami 620m ir 630ml? Ar jie dažniausiai rezerve stovi ir nedirba?
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąTam tikrais grafikais į Varėną tikrai srautas nebūna didelis, tad motrisė susitvarko. Aišku, jei būtų 2x 630Ml, būtų geriau.
Komentuoti:
-
Tam tikrais grafikais į Varėną tikrai srautas nebūna didelis, tad motrisė susitvarko. Aišku, jei būtų 2x 630Ml, būtų geriau.
Komentuoti:
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąValkininkų stotyje. Dvi vagone iš Marcinkonių. Motrisė į Varėną
Komentuoti:
-
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąAtvažiuos elektriniai, atsilaisvins visos Pesos, DRakonams poreikio nebeliks.
Komentuoti:
-
Atvažiuos elektriniai, atsilaisvins visos Pesos, DRakonams poreikio nebeliks.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ar LTG turi problemų su traukiniais? Kaip suprantu, į Klaipėdą buvo paleista Pesa 630, vakar į Varėną išvažiavo Pesa 620, kuri kiek mačiau buvo pilna...
Beje, gal kažkas girdėti apie šitą planą dėl DRakonų "išnaikinimo"? Nes kažkaip planai kurti naujus maršrutus ir riedmenų atsisakymą kažkaip nelabai koreliuoja vienas su kitu... Ar dabar jau turi kitų planų dėl dyzelinių traukinių?
kalbu apie šitą intervių
https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...iniu-traukiniu
Komentuoti:
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą001 patvorinė Pesa tikrai yra tvarkoma. Iš vienos gan naujos sutarties:
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Daugiau nei prieš savaitę į Rygą, prekinio traukinio sąstate iškeliavo DR1A-280. Kaip teigia mano pažįstami iš Link'o, atseit kažkokiam dideliam remontui, kurio negali padaryti Vilniaus dyzelinių traukinių depe.
Komentuoti:
-
001 patvorinė Pesa tikrai yra tvarkoma. Iš vienos gan naujos sutarties:
2.1. Esama situacija
Dėl nebegaminamų senos priešgaisrinės sistemos atsarginių dalių, būtina atlikti dyzelinio traukinio 620M PSS "PROMETEJ" modernizaciją. Taip būtina įsigyti atsargines dalis dyzelinio traukinio 730ML – 001 PSS "PROMETEJ" atstatymui.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Parašė vectron Rodyti pranešimąAš kaip tik.važiavau troleibusu pro ten ir pamačiau.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Taip, filmavimai bus Vilniaus šilumos tinklų teritorijoje. Aš kaip tik.važiavau troleibusu pro ten ir pamačiau. Ta proga išlipau ir nusifotografavau. Iš riedmenų vienas keleivinis vagonas, DR1A vagonų numeracija 289/275/280.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
Facebook geležinkelio entuziastų grupėje buvo kažkoks pranešimas jog statistų ieško scenoms traukinyje. Gal čia tas variantasVažiuoju filmuotis.
- 2 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: