Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rail Baltica II

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė VLR Rodyti pranešimą
    Ką tu čia prirašei aš nelabai suprantu, teisybę pasakius, bet man nelabai ir įdomu.
    Problemos su teksto supratimu?

Comment

Kai ateini paskaityt įdomių diskusijų, o piliečiai sugalvoja paspamint.

Comment

]be keleivinio HSR standarto, sutaupant šimtus milijonų.
        O koks kainos skirtumas naujų HSR ir ne HSR bėgių? Mano supratimu, ten nėra iš esmės nieko specialaus, tik didesni posūkių spinduliai.

Comment

Kiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu). Nuo šio projekto sėkmės tiesiogiai priklauso jų darbai, dėl ko jie bet kokią kritiką čia užverčia paklodėmis ir keistenybėmis, siekdami sudrumsti vandenį ir sudaryti įspūdį, kad kita pusė yra išprotėjusi. Kiek niekinga taktika, na, bet kam reikia, tie mato. Lietuvoje per mažai kas domisi šiuo projektu, kad atstovėtų šitą reikalą. Tad, kaip sakoma, ‘it’s a fucked up job, but somebody has to do it’.

Comment

alio galit sustot jau

Comment

Kiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu).

Oho, tai bent prisipažinimas! Kažin, kokiems verslo interesams pelninga apdergti LTG Infra ir Rail Baltica Lietuvoje, bet ne Latvijoje ar Estijoje? airBaltic?

Comment

Kiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu). Nuo šio projekto sėkmės tiesiogiai priklauso jų darbai, dėl ko jie bet kokią kritiką čia užverčia paklodėmis ir keistenybėmis, siekdami sudrumsti vandenį ir sudaryti įspūdį, kad kita pusė yra išprotėjusi. Kiek niekinga taktika, na, bet kam reikia, tie mato. Lietuvoje per mažai kas domisi šiuo projektu, kad atstovėtų šitą reikalą. Tad, kaip sakoma, ‘it’s a fucked up job, but somebody has to do it’.
                Liūdi, nes tau darbą pavyko gauti tik Latvijas dzelzceļš?

Comment

Parašė alga Rodyti pranešimą

Oho, tai bent prisipažinimas! Kažin, kokiems verslo interesams pelninga apdergti LTG Infra ir Rail Baltica Lietuvoje, bet ne Latvijoje ar Estijoje? airBaltic?
                  Esu eilinis ofiso planktono atstovas, kuris ilgai domisi transporto sistemomis ir infrastuktūra apskritai. Lietuva gerai pavarė energetikoje ir tuo didžiavausi. Deja transporte esame visiški liūzeriai, tiek aviacijoje, tiek geležinkeliuose, o vienas geriausių būdų tai išspręsti yra būtent kelti problemas į viršų, ką aš ir stengiuosi daryti. Blogiausias būdas yra apsimesti, kad viskas yra labai gerai (ką darai tu).

Comment

Jei nuo projekto sėkmės priklausytų mano darbas, tai aš dirbčiau prie projekto, o ne šūdmaliams bandyčiau aiškinti kad jie šūdus mala. Kai tiesiog atsisakoma suprasti kai paprastai, pažingsniui parodomi savi melai, ir vietoj to šokama į asmenines atakas ir teiginius jog visi kiti čia sako priešingai dėl to kad dėl to uždirba pinigus (šitam miniatiūriniam forume? Baikit juokus) man nuoširdžiai pasidaro gaila žmogaus, nuslidusio į tokią būsena. Laikas atsitraukti nuo kompo kuriam laikui ir permąstyti kas ir kodėl rašoma. Nuoširdžiai - šiandien kas rašinėta nėra rišlu, ir tikrai reikia pauzės susivokti.

Comment

Esu eilinis ofiso planktono atstovas, kuris ilgai domisi transporto sistemomis ir infrastuktūra apskritai. Lietuva gerai pavarė energetikoje ir tuo didžiavausi. Deja transporte esame visiški liūzeriai, tiek aviacijoje, tiek geležinkeliuose, o vienas geriausių būdų tai išspręsti yra būtent kelti problemas į viršų, ką aš ir stengiuosi daryti. Blogiausias būdas yra apsimesti, kad viskas yra labai gerai (ką darai tu).
                      Moderatoriai, buvau apšmeižtas su daug patinka!

Comment

Kiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse (pagal jų pačių pranešimus, pataisykite, jei klystu).
                        Tiesa sakant, savo laiku dairiaus į LTGI, bet ...
                        Jų projektai nuobodūs

Comment

Eurolines? Vlantana? Girteka?

Comment

Moderatoriai, buvau apšmeižtas su daug patinka!
                            Tu bandai pasakyti, kad aš esu kada nors skundęsis moderatoriams? Gali gal duoti pavyzdį? Aš galiu tau duoti pavyzdį iš paskutinio puslapio, kur Ignalina siūlo mane užbaninti (verkiančiu tonu).

Čia primena situaciją, kur Ignalina mane apkaltino mėtymusi temoje, bet jis nesugebėjo rasti vietos, kur aš mėtyčiausi, o aš suradau vietą, kur mėtėsi jis

Comment

Aš galiu tau duoti pavyzdį iš paskutinio puslapio, kur Ignalina siūlo mane užbaninti (verkiančiu tonu).
                              Seniai laikas.

Čia primena situaciją, kur Ignalina mane apkaltino mėtymusi temoje, bet jis nesugebėjo rasti vietos, kur aš mėtyčiausi, o aš suradau vietą, kur mėtėsi jis
                              Paskaityk kelis puslapius atgal, kur ignaloidas surankiojo tavo citatas. Aš humanitarine pagalba neužsiiminėju.

Comment

Parašė ignaloidas Rodyti pranešimą

Jei nuo projekto sėkmės priklausytų mano darbas, tai aš dirbčiau prie projekto, o ne šūdmaliams bandyčiau aiškinti kad jie šūdus mala. Kai tiesiog atsisakoma suprasti kai paprastai, pažingsniui parodomi savi melai, ir vietoj to šokama į asmenines atakas ir teiginius jog visi kiti čia sako priešingai dėl to kad dėl to uždirba pinigus (šitam miniatiūriniam forume? Baikit juokus) man nuoširdžiai pasidaro gaila žmogaus, nuslidusio į tokią būsena. Laikas atsitraukti nuo kompo kuriam laikui ir permąstyti kas ir kodėl rašoma. Nuoširdžiai - šiandien kas rašinėta nėra rišlu, ir tikrai reikia pauzės susivokti.
                                Tai pabandyk surašyti, kur aš šioje temoje klydau, nes kol kas prirašei tik keistų paklodžių. Mano esminiai teiginiai yra šie:

- Panevėžys į projektą buvo įtrauktas per vėlai dėl susiknisimo pradiniame plane, dėl ko dabar yra išmetinėjami pinigai sklypų išpirkinėjimui prie Panevėžio, ruožui, kuris statomas, greičiausiai, nebus
                                - Jei šis ruožas būtų buvęs suplanuotas iš karto, krovininei stočiai niekas nebūtų statęs dešimčių kilometrų HSR standarto geležinkelio, nes už pusę milijardo ir HSR išlaikymo kaštus būtų buvę galima surasti gerokai geresnių sprendimų, net ir paliekant krovininę stotį toje pačioje vietoje

Kurioje vietoje kas tau nepatinka ir ko tu tiksliai iš manęs nori? Surasti kitą vietą žemėlapyje? Už tokius pinigus galima pusę Panevėžio nupirkti, paimk bet kurią vietą į vakarus nuo to ruožo prie Panevėžio ar daugybę kitų. Kabinėjiesi prie žodžių, nes nelabai sugebi suregzti argumento kaip ir tavo draugeliai.
                                Paskutinis taisė VLR; 2025.09.12, 21:43.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                                  Seniai laikas.
                                  Šaunus humoras:

- Paspaudi 'Patinka' ant bajerio, kurio pagrindinė mintis yra, kad žmogus yra skundikas
                                  - Neturi jokių įrodymų, kad tas žmogus kada nors skundė
                                  - Tas žmogus turi įrodymų, kad tu esi skundikas ir žliumbikas
                                  - Pasakai 'seniai laikas'

Comment

Šaunus humoras:

- Paspaudi 'Patinka' ant bajerio, kurio pagrindinė mintis yra, kad žmogus yra skundikas
                                    - Neturi jokių įrodymų, kad tas žmogus kada nors skundė
                                    - Tas žmogus turi įrodymų, kad tu esi skundikas ir žliumbikas
                                    - Pasakai 'seniai laikas'

Eik gal jau pas Kristupą į temą, turiningai pabendrausit.

Comment

Paskaičiau paskutinį puslapį, pagalvojau WTF. Pažiūrėjau per langą - pilnatis. Viskas kaip ir aišku

Comment

Visai ne tokia mintis! Ji visai tiesioginė: manau, kad turėtų tave užbanint už visų be išimties oponentų užgauliojimą. Kiekvienam kliuvo po kokį nors bjauresnį epitetą ar insinuaciją. Manau, tavo pastangomis rutuliojama diskusija yra neproduktyvi. Šitie puslapių puslapiai niekam neįdomūs. Jei kam nors parūps sužinot vėliausias naujienas, prognozes ar nuogirdas apie Rail Baltica, šitas threadas nė pro kur nėra geriausias šaltinis, nes pilnas blėnių pilstymo ir santykių aiškinimosi.

Comment

Kiek suprantu ejs-ejs, sleader ir ignaloidas visi dirba LTG ar susijusiose įmonėse
                                          Tikrai ne. O tamstai jau laikas pailsėti.

Comment

Working...
                                          X