Haha. Skirtumas tas, kad visi pranešimai, kuriuos parašiau, buvo teisingi ir juos parašyčiau dar kartą. Skirtingai nei RB gynėjų bet kokia kaina pranešimai, kurie keičiasi pagal vėjo kryptį ir kiekvieną pastatytą koloną prie Jonavos. Kad estai lyderiauja projekte esu minėjęs bent kelis kartus per paskutinis kelis mėnesius, t.y. nuo to laiko, kai jie pradėjo lyderiauti projekte. O apie latvius rašiau dažnai dėl to, kad ant jų srutos buvo pilamos ne tik čia, bet ir iš Lietuvos politikų (pramiegojusių dešimtmetį krentančių pinigų) lūpų - mano pranešimai buvo atsakas į nesąmoningus teiginius. Tuo tarpu jūs:
- teigėte, kad latviai atšauks projektą, nes nebeturi pinigų
- teigėte, kad latviams bus skiriamos milijardinės baudos
- teigėte, kad Rygos miesto centro infrastruktūra bus nenaudojama
- teigėte, kad oro uosto atšakos latviams nepavyks panaudoti dėl skirtingos įtampos
- ignaloidas parašė milžinišką pranešimą, kuriame mane išvadino melagiu dėl to, kad pasakiau, kad greičiausiai pirmoje projekto dalyje Rail Baltica bus tiesiama pro HESą, o ne Kauno centrą
- vadinote mane negražiais vardais, kai kalbėjau apie Vilniaus dalies atšaukimą pirmoje projekto dalyje ir teigėte, kad Lietuva pasistatys ruožą į Klaipėdą iš RB fondų
ir tt. ir pan.
Visur buvote neteisūs, tai kabinėjatės prie šūdniekių ir tai yra apgailėtina
- teigėte, kad latviai atšauks projektą, nes nebeturi pinigų
- teigėte, kad latviams bus skiriamos milijardinės baudos
- teigėte, kad Rygos miesto centro infrastruktūra bus nenaudojama
- teigėte, kad oro uosto atšakos latviams nepavyks panaudoti dėl skirtingos įtampos
- ignaloidas parašė milžinišką pranešimą, kuriame mane išvadino melagiu dėl to, kad pasakiau, kad greičiausiai pirmoje projekto dalyje Rail Baltica bus tiesiama pro HESą, o ne Kauno centrą
- vadinote mane negražiais vardais, kai kalbėjau apie Vilniaus dalies atšaukimą pirmoje projekto dalyje ir teigėte, kad Lietuva pasistatys ruožą į Klaipėdą iš RB fondų
ir tt. ir pan.
Visur buvote neteisūs, tai kabinėjatės prie šūdniekių ir tai yra apgailėtina

Comment