Atsimenu, kažkada mano padarytą fotografiją norėjo įkelti. Parašė, paprašė, leidau. Ir viskas - jokių nesąmonių, jokių ginčų, jokių pykčių. Kaži, kas jiem trukdo?
Ar čia tie diplomuoti žurnalistai daro savo straipsnius kaip aš savo šeštos klasės skaidres? Įrašo į Google vaizdus, ko ieško, ir sumeta pirmas rastas nuotraukas. O randa - mūsų forumą, žinoma. Čia apskritai pilna įdomios ir niekur kitur negirdėtos informacijos.
Ar čia tie diplomuoti žurnalistai daro savo straipsnius kaip aš savo šeštos klasės skaidres? Įrašo į Google vaizdus, ko ieško, ir sumeta pirmas rastas nuotraukas. O randa - mūsų forumą, žinoma. Čia apskritai pilna įdomios ir niekur kitur negirdėtos informacijos.
. Skandalas! Žinoma, būtinai reikia prisiteisti turtinį ir neturtinį žalos atlyginimą! Tačiau, kad šitas forumas yra perkrautas vogtais straipsniais, kurių čia kasdiena prikraunama tuntais, tai niekam neužstrigo. Čia viskas normaliai ir teismų čia nereikia
. Įdomu būtų sužinoti, kiek yra gautų raštiškų leidimų, perpublikuoti straipsnius čia?
), o va už straipsniuką, kuriame panaudotas svetimas triūsas (nuotraukos), kad ir iš forumo paimtas, panelė žurnalistė gavo pinigėlių. Taigi ji pardavė svetimą darbą
Comment