Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žiniasklaida

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Viskas galima tik reikia jausti ribas ir turėti šiokį tokį skonį.

    Comment


      Turi teisę iki tol kol tai nežeminą orumo

      1. Kiekvienas asmuo turi teisę laisvai reikšti savo mintis ir įsitikinimus, nevaržomai rinkti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas. Laisvė rinkti, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei yra būtina apsaugoti konstitucinę santvarką, žmogaus sveikatą, garbę ir orumą, privatų gyvenimą, dorovę.
      http://www.lzlek.lt/index.php?lang=1&sid=370
      Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

      Comment


        Pakopijuosiu Algiaus Ramanausko Feizbuke papostintus apdovanojimus Metų šūdai

        Linksmo skaitymo

        Status Update
        By Algis Ramanauskas
        Su šventėm visus. Turim metus, per kuriuos šauniai pasižymėjo daugybė gerų, stiprių ir garbingų žmonių. Nuo Meilutytės iki Kubiliaus, blogo blogo Kubiliaus.
        Bet paskutinę metų dieną ne apie juos, ir taip pagerbtus (su visa pagarba!).
        Pakalbėkim ir išrinkim tuos, kurie verti paminėjimo kaipo nekokie.

        Jūsų dėmesiui - Metų Šūdai. Ryškiausios praėjusių 2012-ųjų beždžionės. Šie Apdovanojimai gali pasirodyti pikti ir netinkantys paskutinei metų dienai, tai jautresnius prašau liautis skaičius šioje pačioje vietoje. Gerai? Ačiū.

        Likusieji - važiuojam.

        METŲ IDIOTAS
        yra LR Premjeras Butkevičius, už tai, kad:
        1) pasakė štai ką: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ;
        2) už tai, kad pasakė tai Tomkaus Šunaujos voljere, į kur normalus žmogus nosies nekištų, o iš ten paskambinusį filadelfijų pasiųstų ir toliau lindėt Tomkaus išangėj be teisės į savo nuomonę;
        3) būdamas (lyg ir) socdemas, pasirodė besąs skystakiaušis fūfelis, nepalaikantis homoseksualų santuokų ar bent partnerystės įteisinimo Lietuvoje, už ką buvo visiškai pelnytai kritikuotas sveikos, nebrazauskinės kairės;
        4) gerb. Premjere, nu įsigykit linzes, jopšichmat'! Nemalonu, kad mūsų šalies premjeras atrodo kaip koks prietaisas.

        METŲ FEILAS
        Vilniaus meras Zuokas, už tai, kad:
        taip jau nutiko, kad jis ir yra metų feilas. Iš visų šiuose Apdovanojimuose dalyvajančių dignitarijų man jo vienintelio kažkaip žmogiškai gaila. Nu bet nieko: gal graffiti vandalams nebaudžiamai šūdinti atiduotos Vilniaus sienos kaži kokiu būdu dar sugrąžins prasralintą šaunumą. Artūrai, čia ne į obydą, žinai gi.

        METŲ ŠŪDAMORFOZĖ
        yra 15min. Buvęs neblogas portalas, šiandien tapo kaimo kazolų ir nušūdėjusių apokaliptikų tribūna. Ten ir Račą pamatysi, ir dar Šliužą paskaitysi. Ir sąmoningai(?) meluoti nevengiantį Valatką. Mirsi iš juoko paskaitęs Šluotos feljetonus menančių Vaitiekūno juokingybių - to bobiška pavarde spaudoj nevengiančio pasirašyti arlekino languotu psichopato šunšvarkiu.
        Buvęs neblogas portalas dėl neva pliuralizmo skolina tribūną Leitenanto Moskvičiaus laikų maištininkui ir violetiniam affektų nelaikančiam asilui - quasipatriarchui Patackui. Čia kaip spjūvis veidan buvusiam lojaliam skaitytojui, sakau aš jums, kaip buvęs portalo fanas.
        Plius, kartais spragtelėjimas tave nubogina į filadelfijinių kursyvinių kalbajobinių bobų karalystę - Žmones. O ten jau, nu fak visai. Nuoširdūs (jo, tikrai) palinkėjimai portalui - sugrįžkit į normalią būseną.

        METŲ APSIŠIKIMAS
        "Lietuva yra maža agrarinė valstybė."
        Nėra didelė nuodėmė suklysti, net tokią nesąmonę pasakant. Žmogiška.
        Kur kas blogiau yra tos klaidos nepripažinti, vaikiškai užsispirti ir toliau pūsti tą patį šūdo burbulą net ir po daugybinių paaiškinimų apie tai, kad Lietuvoje žemės ūkis ir miškininkystė tesudaro vos tris ar pan. proc. BVP.
        Prie šitos skaudžios šiaip jau neblogo bičo gėdos pridėčiau ir tuos, kurie tą gėdą džiugiai pašėrino ir su kuriais dėl to teko čiutačkį atsišaldyt.
        Nota bene: tikrai nedemonizuoju visų, kurie buvo prieš VAE. Pagarbiai žiūriu į tuos, kurie kaip kontrargumentą išsakė baimes dėl bendro pobūdžio branduolinių/radiacinių pavojų, skaičiavimų kontroversijas ir pan. Nu bet argumentai tipo "elektros garaže neuždarysi", "gal mums reikia keleto mažų atominių" tai jau dovanokit, yra gėda ir tiek.

        METŲ ŠŪDINOJI TREJYBĖ
        Vilniaus Universitetas, Gapšys ir Vonžutaitė už tai, kad:
        1) VU yra, buvo ir bus totali žopa, lgūnyška ir russkoje_radijo_su_ūsais; (Paulius Gritėnas dar siūlo jam atiduoti METŲ RUDOJO DRYŽIAUS laurus - padaryta);
        2) Gapšys tėra neįmanomos šukuosenos bobikas, sėdintis russkoje_radio_su_ūsais kišenėje. Mano sūnaus Lego androidai turi geresnes šukuosenas nei šitas apsišikęs mulkis; visa kita net nėra taip svarbu;
        3) Vonžutaitė - už myžalų ir acto mišinį vietoj ašarų.

        METŲ TANGO DOWN
        Veselkos pasirodymas Žinių Radijuj. Kai praėjo pakankamai laiko nuo jo mirties ir jau galima viešai pasakyti, kas toks tasai žmogus buvo, tą ir padarysiu.
        Va: sąmoningai, kryptingai ir su petkevičišku azartu mūsų šaliai kenkęs degeneratas. Kenkęs ne dėl pinigų, o (kas dar baisiau) iš idėjos - štai kas buvo tasai Veselka. Runkelis, kurio pasisakymuose buvo ir nostalgijos smetoniškajam autoritarizmui, ir seno gero antisemitizmo, ir tiesiog konvencinio chruščiovka_virtuvinio šūdizmo su denatūrato tvaiku.
        Kas nors netiki dėl nostalgijos smetoniškam autoritarizmui ir antisemitizmo? Pasikelkit Laisvąjį Laikraštį, kažkur iškart po pirmosios skandalingos skinhedų Kovo Vienuoliktosios eitynių - visas ten mūsų herojaus mintis rasit. Turiu įprotį trackint šunsnukius, prašau nesiginčyti.
        Baisu buvo ir tas epitafijų paradas. "Nesutapo mūsų nuomonės, bet visada gerbiau už tiesų žodį". Kai Žirinovskis užvers kanopas, paverkšlensim gerbę ir tą russofašistą už tiesų žodį. Arba, kaip sako mano draugas Užkalnis, 'Jūs dar pasakykit, kad gerbiate Hitlerį, nes jis irgi turėjo savo nuomonę ir tvirtai ją gynė. Ir dar pridėkit, kad būtų neįdomu, jeigu visi galvotų vienodai.'

        METŲ LIGONĖ
        yra Violetinė Garliavos Vėd'ma. Ir tiesiogine, su gudriai terminuotais biuleteniais, ir perkeltine prasme. Nu tpfū ant jos, daug nedaugžodžiaujant.

        METŲ ŠŪDBACK
        Povilas Gylys. Raudona kvislinginė lerva, Kvašnievskio žmonos sykį visiškai pelnytai palaikyta už oficiantą dėl savo neįmanomų bakenbardų, tarsi jau buvo tango down. Tačiau ne tut'ta buvo. Užuodęs galimos rezurekcijos eterį, bakenbardinis planinės ekonomikos klounas gudriai apgarliavėjo ir sprogo nediduke violetinės spalvos šūdo supernovute.

        METŲ PASIŪLYMAS
        Gedvilas: "eik iš čia, Mečislovai"

        METŲ BAILYS
        Gedvilas, ir visi žino, dėl ko. Eik iš čia, Gedvilai.

        METŲ KULTŪROS MINISTRĖ
        Skučienė, nes ji yra metų kultūros ministrė, be portfelio ir šėšėly.

        METŲ ŠŪDŲ MAIŠAS
        Algimantas Matulevičius. Nu tiesiog pažiūrėkit šitą filmą, ir nekils klausimų. Žmogus, kuris apsirengia Šūdų Maišo kostiumu, ir yra Šūdų Maišas. Ilgai nežiūrėkit, pakaks tik pamatyt šūdų kostiumą.
        http://www.youtube.com/watch?v=tR-mJkavADQ
        O čia - jau rimtesnis filmukas apie Šūdų Maišą: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater

        METŲ ŠUNAUJA
        Šūdublikos Šūdinių Grupė. Tiesą sakant, tai yra viso Dvidešimtmečio Šunauja. Antisemitinis idiotas, šiukšlė ir marozas nėra vienišas: Šūdublikos Šūdinių Grupėje pas jį nachlėblina visas tautos galvijų žiedas: zėkas, Paleckio Fronto ir daugybės kitų partijų eksnarys Butkevičius, violetinis filadelfijus ir ištikimiausias Šunaujos bobikas Girdvainis, šovinistaujantys Čekutis ir Ozolas, skaitlinga nouneiminė zdraminė šunauja ir t.t.. Ten savo kaimietiškus verkšlenimus ir nuodingą rusosovietinę tuftelę pilstė ir pilsto jakavoniai, paulauskai, kauzonai, visi tie dabašinskai. Ne per seniausiai ten darbavosi ir Račas - nu nieko gi keisto, tiesa? Tribūną savo myžčiojimams ten randa ir sovietiniai šarikovai-filosofai - visi tie verkšlenantys radžvilai ir juozaičiai su plyta rankoj.
        ŠŠG yra daugiausiai žalos Lietuvai pridariusi šūšara, čia rimtai. Žmonės tai jau suvokia, bet dar nesupranta.

        METŲ PAVYDI ŽIURKĖ
        yra Rožickas. Nuo pat pirmųjų mūsų su Šapausku atsiradimo Bentski Šou minučių slapta mūsų nekentė, kaip nekenčia tik pavydūs menkystos ir mokYti durniai. Tai visada matėsi, nes gana nevykusiai slėpta buvo. Tai yra šūdžiaus pavydas šviesuoliui, tai yra prasčiausios prabos pavydas kauniečio vilniečiui. Pamenu, buvau labai nustebęs, kai sykį seniai, per linksmas išgertuves kažkieno iš Ultra Vires namuose Rožickas persigėrė ir ėmė verkšlendamas mus su Šapu kaltinti esant "sūkomis vilniečiais" - buvau pritrenktas, nes iki tol gyvenime su "Vilnius - Kaunas šūdas gaunas" nebuvau susidūręs, o ir visa mūsų chebra buvo maišyta, ir niekam niekada nekilo problemų kas vilnietis, kas kaunietis. Tynta ar kažkas bandė jį ramint, o jis toliau verkšleno, būtent verkšleno, kad mes sūkos vilniečiai.
        Dėl ko tik dabar? Nes ilgus metus tylėjusi žiurkė potrotuarinės skruzdės snukiu tik neseniai pratrūko, ėmė skleisti militaristinį bezdalą manęs link - visi tie Pistonai, rampažai Feisbuke. Triggeriu, spėju, pasitarnavo mano antivandalinė veikla. Pasirodo, Rožickas yra graffiti advokatas - nu nieko keisto. Greičiausiai giliai viduj dar ir anarchokomunistas; visi mokYti durniai daugiau mažiau tokie. Paklausiau sykį - už ką balsuoji rinkimuose? Žinokit, nesitikėjo, užsikirto ir pavebleno - "kaip kada" ar kažką panašaus.
        Rožickai, dievaži nenominuočiau tavęs, bet kad pats prašaisi, į veidą vis lendi. Nebūk toks piktas, ambicingas niekale su pist'ūsiais ar jau be jų. Kai padvėsi, gal Dievo valia atgimsi šūdų gaublį ridenančiu vabalu ir pagaliau būsi pats glavniausias humoristas savo kvadratiniam miško metre.
        O kol esi tik rožickas, tik apgailėtinas šūdų bartukas, gal geriau tylėk į triapočką su visais savo nevykusiais bandymais comedy ir muzikoje. Dėliok toliau defaultinius parametrus ant kompresorių-maximaizerių savo dubliažiniam pasaulėly ir rūkyk savo sušiktas kanapes. Gerų metų tau, rusifikuotas dwarfe

        ir pagaliau, svarbiausia nominacija:

        METŲ DURNIUS
        BNS direktorius ir pagrindinės krašto račvietės operatorius Artūras Račas - už tai, kad:
        1) yra tiesiog durnius, be jokio humoro jausmo, be abstraktaus mąstymo, be jokio skonio, bet užtat su pasiutusiai šaunia bekalniere juliaus_janonio fūfaike ir apvaflinto tarantulo neapykanta;
        2) it blynus prisvilinusi silpnaprotė domochoziajka puolė iš savo račvietės trinti visą negudrų davatkišką šmeižtą apie Matonį, Bačiulį ir kitus, kai suprato, kad šikna dega ir kad per kepurę gaut gali. Vėliau ir gavo, Žurnalistų ir Leidėjų Etikos Komisijai visiškai pelnytai nusprendus, kad Račas niekuo nesiskiria nuo Tomkaus ir jo mylimos Janutienės ir panašių. Šiame epizode Račas pasirodė dar ir kaip METŲ BAILYS, bet METŲ BAILĮ mes jau atidavėm kitam bobai. Savo veikos nagrinėjime išsisukinėjo it sliekas ant kablio; aiškino, kad tos jo veikos gi nebėra - nėra ir už ką bausti. O nėra jos dėl to, kad pats bailiai ištrynė, tik nežinojo, asilas, kad yra žmonių, sugebančių metraštinti net tokius šūdus kaip Račas. Beje, turėjo idiotiškumo priekaištauti dėl autorinių teisių (sic!) pažeidimo asmeniui, išsaugojusiam ir pateikusiam tyrimui tą Račiško šmeižto kopiją. Nu ar ne durnius? Nu Metų Durnius, duodu paties Račo skrybėlę prišikt!
        Račas apsimetė šikančiu katinu ir teigė nesuprantąs, kaip jo blogas gali būti visuomenės informavimo priemonė, nors prieš kurį laiką pats gyrėsi, kad tokiu jį įvardijo (įvertino!) kažkokia vakarietiška, su media susijusi organizacija. Račas yra toks mižnius, kad apsimetė nesuvokiantis, kad bet kuri vieša internetinė svetainė YRA žiniasklaida, juo labiau, kad LR jurisdikcijos tai jau yra pripažinta, precedento tvarka. Tokiam kietam žurnalistui ir nenaujokui teisėje kaip mūsų Metų Durnius turi būti aišku, kad žiniasklaida yra net šis mano FB ("Public") lapas, su šiais Apdovanojimais. Welcome į XXI amžių, Metų Durniau!
        3) reguliariai, tarsi trobos kurantai, išperdžia tą pačią banalią trydą apie Užkalnį ar Bačiulį ar Matonį ar Adomėną ar Ramanauską ir netveria niršuliu, kad mums tai sukelia emocijas, panašias į tas, kurias patiria vaikai, pakeliui į mokyklą apmėtę kriaušėm seną piktą kaimynų brisių ir šitaip aktyvavę jo papuvusius žabtus eiliniam pakimusiam skalijimui. Račai, tapai viso lietuviško ineto pajuoka, kažkokia Blogosferos giltine, tu visiškai išsibalansavai, pikčiurna tu amsinti ;
        4) nemato problemų broliautis su nacistiniais degenaratais ir konvenciniais pusgalviais: nemato problemų eiti į TV "laidą" pas violetinį kretiną su ištatuiruotais Nacių Vokietijos simboliais. Taip, Klivečka YRA sušiktas nacis, ir Račui tai yra puikiai žinoma. Stebėtina: Račas lyg ir laiko save šiokiu tokiu socialistu, o tuo tarpu geriausi jo draugai - naciai klivečkos, pusnaciai paksistai ir blogeriai_zeppelinusai, lygiai kaip ir russonacistiniai padugnės, kurių dūdą taip noriai už kaži kiek sidabrinių papučia-pamoderuoja mūsų Metų Durnius. Nors ką ten stebėtis - socialistas su naciu abudu tokiu;
        5) būdamas BNS direktorium neužkardo filadelfijinės chaltūros ir neišmanymo savo kontoroj, nesudaboja savo gavrikų, užmerkia akis į tuos visus BNS šūdus, kuriuos savo ruožtu retransliuoja kiti žurnalistiniai klounai savo portaluose: "karinis naikintuvas", "karinis tankas", "Rusija Arktyje dislokuos gaudomuosius naikintuvus", visi tie holokaustai mažąja raide ir taip toliau. Nu bet čia nieko keisto, nes patsai Metų Durnius yra skėlęs sykį apie "priešraketinę gynybos sistemą" Lietuvoje, iškart po SU 27 incidento. Kitaip tariant, Račas yra ne tik durnius, bet ir chaltūrščikas, Dvidešimtmečio Chaltūrščikas;
        6) pats būdamas viso labo tik driachlas išsigimėlis atspardyto arklio snukiu ir išpuvusiais kreivais dantim, drįsta kibti prie fizinių kitų žmonių savybių. Nu aišku, kad Andrius Užkalnis toli gražu ne Bowie, bet ne paskutinės stadijos sifilitiniam kriugeriui aiškint apie žmonių išvaizdą.

        Tai tiek. Dėkoju už pagalbą rengiant Apdovanojimus mano draugams:
        Aistė Paulina, Rokas Mikelionis, Andrius Užkalnis, Darius Rimkus, Egidijus Egg, Justinas Buzas, Mantas Jatautas, Dominykas Kubilius, Paulius Gritėnas, Radvilė Morkūnaitė, Augustas Didžgalvis, Gediminas Šapkauskas, Agnieška Trys ir kiti.
        Svarbu: šie geri žmonės tik siūlė kandidatus; visa gi čia išpilta tulžis yra išimtinai mano. Neteiskit jų.

        Laimingų Naujų.

        DUK

        1. Ko toks piktas, Algi?
        Piktas, nes Dormeo nepasiūlo man už skatikus reklamuoti jų šūdus. Sakiau jau.

        2. Man tavęs gaila.
        Eik žopą.

        3. Etc.
        Nu jo.
        Sakyčiau, nemažai grynos tiesos

        Protingo Chamo FB yra iliustruota versija: https://www.facebook.com/notes/proti...16345381731835

        Comment


          Parašė John Rodyti pranešimą
          Pakopijuosiu Algiaus Ramanausko Feizbuke papostintus apdovanojimus Metų šūdai

          Linksmo skaitymo



          Sakyčiau, nemažai grynos tiesos

          Protingo Chamo FB yra iliustruota versija: https://www.facebook.com/notes/proti...16345381731835
          Tiek pasitaškęs šūdais taikliai nurodė savo naują pravardę, tik ne metų, bet viso dešimtmečio be konkurencijos TV šūdo gabalas - algis. Realiai tai čia nebūtų perdaug į ką kreipt dėmesio, pilna tokių ligotai agresyvių žmonių kurie taip mąsto ir taip iškeikia daug ką ir lieja savo nesveikas emocijas internete. Tik vienas bet. Jis nėra eilinis žmogus, jis yra ilgametis televizijos žmogus, laidų vedėjas. Vat dėl to tai darosi tikrai kraupu. Nejaugi su TV3 vadovybe niekas nepasidalina jo viešais žygiais facebooke? Kaip pvz.:
          Algis Ramanauskas Tik dabar pamačiau idioto su Dragūnovu ir šūdino šuns niku pavapėjimą. Asile jobanas, tu durnius jau vien dėl to, kad avatare pozuoji su Dragūnovu. Smegmasmegeni jobanas, su Naujais. Nusišauk ta proga, rudašūdis šunie.
          Ir taip šneka ir mąsto žmogus, kuriam 40 virš metų. Ir dar žinomas televizijos veidas... Tai visiškai nesuderinama. Kada žmonėms atsivers akys? Kita vertus realus jo populiarumas yra bent dvigubai mažesnis, nes yra daug buko jaunimo, kuriems užtenka jo žinomumo ir perskaityt pora keiksmažodžių, nesigilinant į esmę. O jei dar garsiai pasigirtų, kad yra aršus "žydrųjų" judėjimo aktyvistas, ko didžioji dauguma akivaizdžiai nežino ir nepastebi, tai jo šūdų rašinėlių auditorija iš vis ištuštėtų.
          Objektyviai jis yra šūdo gabalas Nr.1 per visą nepriklausomos Lietuvos televizijos istoriją. Ir ne tik dėl savo bukumo ir iškreiptos psichikos, bet vien dėl to savo pilamo brudo, bukindamas vaikų protus su savo "broniais" visokiais. O šita žala labai sunku įvertint, bet ji tikrai nemenka.

          Comment



            Čia ir visas pointas, kad Ramanauskas, Užkalnis, Rokiškis ir kiti Lietuviškų internetų trololo trolina, šika, deda ant varguolių, runkelių, degradų, violetinių ir panašios faunos, o tie negali NIEKO padaryti. Tik piktai patys sau paloti. O jų lojimas minimų personažų net nepasiekia, nes jie per durni, kad būtų kam nors įdomūs. Būtent tai ir kelia didžiausią pasigėrėjimą ir pasitenkinimą, nes tai, ką šūdo gabalu pavadino kaunaz, nėra niekam įdomu, o vat Ramanausko šūdų nominacijas cituoja, kas be ko, netgi labai rimta chebra (kad ir visokių tai rimtų savaitraščių vyr. redaktoriai), kuri turi, mažų mažiausiai, instant dešimtūkstantinę auditoriją ir su kurios nuomone skaitomasi . Būtent tai yra cool ir jėga.
            Paskutinis taisė John; 2013.01.01, 02:24.

            Comment


              Parašė John Rodyti pranešimą

              Čia ir visas pointas, kad Ramanauskas, Užkalnis, Rokiškis ir kiti Lietuviškų internetų trololo trolina, šika, deda ant varguolių, runkelių, degradų, violetinių ir panašios faunos, o tie negali NIEKO padaryti. Tik piktai patys sau paloti. O jų lojimas minimų personažų net nepasiekia, nes jie per durni, kad būtų kam nors įdomūs. Būtent tai ir kelia didžiausią pasigėrėjimą ir pasitenkinimą. Būtent dėl to ir gerbiu tiek Ramanauską, tiek kitus minimjus veikėjus, nors nebūtinai visada su jais sutinku.
              Ar Užkalnis irgi taškosi keiksmažodžiais ir su tokia liguista agresija? Čia yra visiškas paklydimas galvoti, kad jis daro kažkokį tai gerą darbą ar kovoja už kokias geras idėjas, aukštas materijas. Iš tikrųjų tai visas tas jo šikimas tėra tik agresyvus ir ikyriai peršamas jo asmeninių simpatijų-antipatijų ir ribotos nuomonės primetimas visuomenei. Gavo eterį, gavo populiarumą, tai nusprendė, kad gali sau leisti viską. O šiaip paskaičius daugiau jo interviu galima nesunkiai suvesti galus, koks jis veidmainis ir išverstaskūris, kuris neturi jokios idealogijos ar vertybių, tik buką agresiją ir lieja savo emocijas.

              Comment


                Belieka pacituoti patį maestro

                Kai Algis Ramanauskas kūrė Radioshow personažus ar vėlesnius charakterius, ir pusė Lietuvos bliovė ir bliauna, kad nejuokinga ir pigu, jis nieko kito ir nesitikėjo. Jam ir nereikia, kad komunistinėms atrūgoms, žiūrinčioms KVN per Pervyj Baltijskij, arba Baskovo koncertų auditorijai, tai patiktų, kad jie suprastų ir apskritai ne jiems visa tai yra. Jie – tik objektai, jais pasinaudojama tiek, kiek reikia, ir bus pasinaudota vėl, kai reikės. Pajuokai, patyčioms ir sudirbinėjimui. Niekas nesakė, kad kurapkų medžioklės sezonas turi patikti kurapkoms.

                Labai panašiai, kai aš sakau Duskit pavidolei, o manęs klausia – kur čia humoras, aš atsakau: humoras čia esi tu, nes klausi.
                http://protokolai.com/2012/11/16/des...isekit-dirzus/

                Va taip va. Taiklu.
                Paskutinis taisė John; 2013.01.01, 02:32.

                Comment


                  Dar kartą sakau, kad esmė, kad jis yra rodomas per televiziją, dirba laidų vedėju. Štai kur problema. Jeigu jis būtų eilinis facebooko "įžvalgininkas" ar youtube blogeris, nebūtų jokios problemos. Bet būdamas nuolatinis televizijos veidas jis turi bent jau valdytis ir neskleist savo smirdančių nuomonių į viešumą ir ypač nelįsti į asmeninius įžeidinėjimus ir pasityčiojimus tiek kitų žinomų žmonių - politikų ir ne tik, tiek ir eilinių facebooko komentatorių atžvilgiu.
                  Paskutinis taisė kaunaz; 2013.01.01, 02:35.

                  Comment


                    Tai nėra cool ir jėga
                    Daliai žmonių patinka nenormalūs, kitaip nebūtų tokio kaip Hitleris. Chamiškai besielgiantys žavi, galbūt dėl to, kad pačių kinkos per silpnos tai daryti. Baisu kokią įtaką dabartiniam jaunimui šie šūdo gabalai daro, kai net sumite diedai dėl jų į kelnes daro..
                    Geros nakties
                    *******
                    Miestai.net Fb

                    Comment


                      Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                      Dar kartą sakau, kad esmė, kad jis yra rodomas per televiziją, dirba laidų vedėju. Štai kur problema. Jeigu jis būtų eilinis facebooko "įžvalgininkas" ar youtube blogeris, nebūtų jokios problemos. Bet būdamas nuolatinis televizijos veidas jis turi bent jau valdytis ir neskleist savo smirdančių nuomonių į viešumą.
                      O aš manau, kad jis turėtų kišti savo nuomonę į viešumą. Kodėl? Ogi tam, kad užknistų tokius, kuriems jis nepatinka ir kad pastarieji gautų kokį širdies smūgį ar kaip nors kitaip trumpintų savo gyvenimus. Kas svarbiausia, jis taip irgi galvoja ir tai, vėlgi, yra labai šaunu.

                      Dar labai gerai yra tai, kad jo oponentai neturi savo reprezentatorių social medijoje ir viešojoje erdvėje ir jų padrikos nuomonės, geriausiu atveju, yra įdomios jiems patiems ir jos nėra nei kaip nors reprezentuojamos (jeigu neskaitysim Respublikos laikraščio ir beigi balsavimo Seimo rinkimuose už degeneratų partijas), nei kam nors įdomios, nei kažkas, kas nusipelno kokios nors pagarbos. Tai taipogi yra labai puiku.

                      Comment


                        Parašė John Rodyti pranešimą
                        O aš manau, kad jis turėtų kišti savo nuomonę į viešumą. Kodėl? Ogi tam, kad užknistų tokius, kuriems jis nepatinka ir kad pastarieji gautų kokį širdies smūgį ar kaip nors kitaip trumpintų savo gyvenimus. Kas svarbiausia, jis taip irgi galvoja ir tai, vėlgi, yra labai šaunu.

                        Dar labai gerai yra tai, kad jo oponentai neturi savo reprezentatorių social medijoje ir viešojoje erdvėje ir jų padrikos nuomonės, geriausiu atveju, yra įdomios jiems patiems ir jos nėra nei kaip nors reprezentuojamos (jeigu neskaitysim Respublikos laikraščio ir beigi balsavimo Seimo rinkimuose už degeneratų partijas), nei kam nors įdomios, nei kažkas, kas nusipelno kokios nors pagarbos. Tai taipogi yra labai puiku.
                        Šiaip iš tų putų ir šūdų smarkumo panašiau, kad jis pats prieš išsiliedamas būna priešinfarktinės būsenos. Ir čia tik vienintelis jo pranašumas prieš bandą, kad jis turi visas sąlygas išsiliet viešai, ko neturi kiti. O jeigu kalbėt apie žinomus žmones ant kūrių jis loja, be keiksmažodžių ten praktiškas nulis argumentų. Jo pranašumas/įkandimas kokiam Račui tėra jo keiksmažodžiai ir įžeidinėjimai, kurių inteligentiški, padorūs žmonės bent jau viešai nevartoja ir laiko savo padorumo rėmuose. Akivaizdu, kad jis normalioj diskusijoj nesugebėtų pateikt jokių argumentų ir apgint nuomonės, tai belieka tik tyčiotis ir keiktis. Apgailėtinas ir beviltiškas veikėjas.

                        Comment


                          Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                          Šiaip iš tų putų ir šūdų smarkumo panašiau, kad jis pats prieš išsiliedamas būna priešinfarktinės būsenos. Ir čia tik vienintelis jo pranašumas prieš bandą, kad jis turi visas sąlygas išsiliet viešai, ko neturi kiti. O jeigu kalbėt apie žinomus žmones ant kūrių jis loja, be keiksmažodžių ten praktiškas nulis argumentų. Jo pranašumas/įkandimas kokiam Račui tėra jo keiksmažodžiai ir įžeidinėjimai, kurių inteligentiški, padorūs žmonės bent jau viešai nevartoja ir laiko savo padorumo rėmuose. Akivaizdu, kad jis normalioj diskusijoj nesugebėtų pateikt jokių argumentų ir apgint nuomonės, tai belieka tik tyčiotis ir keiktis. Apgailėtinas ir beviltiškas veikėjas.
                          Bla bla bla. To veikėjo nuomonės klausomasi, jį prenumeruoja laaabai daug kas, pradedant R.Juknevičiene ir D.Kreiviu, baigiant geriausiais ir produktyviausiais šito paties forumo nariais. Taip kad nereikia čia aiškinti, kur ir ką jis ten sugeba ar ko nesugeba.

                          Comment


                            Parašė John Rodyti pranešimą
                            Bla bla bla. To veikėjo nuomonės klausomasi, jį prenumeruoja laaabai daug kas, pradedant R.Juknevičiene ir D.Kreiviu, baigiant geriausiais ir produktyviausiais šito paties forumo nariais. Taip kad nereikia čia aiškinti, kur ir ką jis ten sugeba ar ko nesugeba.
                            O gerbiamas "profesorius" irgi jį užsiprenumeravęs?

                            Comment


                              Visi, kas "palaikins" A.Ramanausko sąrašą - pateks į išprotėjusio A.Račo sąrašą...
                              http://racas.lt/srutu-duobes-gyvento...-bus-pildomas/
                              Šiaip viena linksmesnių pramogų žiūrėti kaip žingsnis po žingsnio išprotėja kažkada lyg sveikesnio proto buvęs veikėjas, dabar jau galutinai užtrolintas ir išjuokatas...

                              Comment


                                /\ Darosi tikrai įdomu, lekiu pasiskrudinti popcornų
                                *******
                                Miestai.net Fb

                                Comment


                                  Keista, jog Užkalnis nepaženklintas pirmu numeriu, juk tai būtų prestižiškumo ženklas sąrašui
                                  Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                  Comment


                                    Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                    O jei dar garsiai pasigirtų, kad yra aršus "žydrųjų" judėjimo aktyvistas, ko didžioji dauguma akivaizdžiai nežino ir nepastebi, tai jo šūdų rašinėlių auditorija iš vis ištuštėtų.
                                    Placiau?

                                    O siaip kur slypi suo pakastas ramanausko ir raco pykciuose?

                                    Comment


                                      Vienas yra TS narys (A. Ramanauskas), o kitas atstovauja kairiuosius. Čia bent jau dalis priešistorės, gali būt ir kažkas daugiau, ko nežinau

                                      Šiaip jie abudu trenkti. Bet toks - būti trenktais arba bent jau tokius vaidinti - ir yra jų stilius. Ramanausko tik saviraiška tokia, šiaip jis, manau (nes nepažįstu), yra pakankamai pozityvus žmogus gyvenime. Va Užkalnio nelabai mėgstu, nepaisant to, kad stilius panašus į Ramanausko, bet pats kaip asmenybė man jis kelia antipatijas.

                                      ---

                                      Paskutinis taisė ; 2013.01.01, 20:01.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

                                      Comment


                                        Parašė John Rodyti pranešimą

                                        Čia ir visas pointas, kad Ramanauskas, Užkalnis, Rokiškis ir kiti Lietuviškų internetų trololo trolina, šika, deda ant varguolių, runkelių, degradų, violetinių ir panašios faunos, o tie negali NIEKO padaryti.
                                        Dievo žodis turi būti išguldytas runkelijos masėms ir tamsumos turi būti prašalintos jiems suprantama šnekta. Jei tautos šviesuoliai rašytų antiek santūriai ir rezervuotai, kaip Preila Vasilisauskatė (ar kaip ją ten), jų obalsis nepasiektų runkelijos širdžių ir protų, net jei jų įžvalgos būtų antiek giliamintiškos, analitiškos, kibirkščiuojančios aštriu sąmoju, lyg jas būtų surašiusi pati Aušrina Marina Povelnionienė (ar kaip ją ten). Skaitau, kad kilnus prastuomenės entelegtualizavimo sąjūdis turi būti tęsiamas, ir dar sulauksime tų laikų, kai šiems mūsų laikų knygnešiams bus budavojamos stovylos Karo Muziejaus sodelyje, o jų šlykštūs snukiai vaidensis ant 1 kLt banknoto.

                                        Comment


                                          Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
                                          Vienok tie, kuriems užteko proto, sukūrė demokratiją, konstitucionalizmą, parašė "Karą ir taiką" ir
                                          Nemanau, kad šitoj vietoj verta toliau galynėtis, pas ką gražiau kabo, nes ir taip viskas aišku.

                                          iškovojo Lietuvai nepriklausomybę. Praktikoj iš šitų dalykų naudos ko gero daugiau.
                                          Vienok, Sąjūdis susitvėrė pirmiausia Mokslų Akademijoje ir ten buvo nemažai tixliukų. Geriausi LT premjerai foreva buvo fizikai (QbiliuZ (a.k.a. Laborantas)) ir dar turbūt Abišala.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X