Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Šaiposi iš klausimų? Nemandagus, jaučiasi aiškiai geresnis nei kiti? Kažin kodėl kiti to nemato? Asmeniškai nepastebėjau, turint omeny rinkimų rezultatus neatrodo kad ir kiti pastebėjo...

Labai viską supaprastinai, jis dirbo vicemeru ir kuravo tik kai kurias sritis, o ne buvo atsakingas už viską ką darė savivaldybė, jis pats tą gan aiškiai įvardina, ir įvardina su datom nuo kada kuravo kurią sritį kai jo konkrečiai paklausia.
Vėl įdomiai suformuluotas klausimas, turbūt net Gražulio programoj galima rasti bent vieną punktą kas patinka (jei jis išvis turėjo programą).

Tai jeigu apibendrint:
VT/Tramvajus - "problemos yra, bet tai ne mano problemos".
Gatvių humanizavimas/siaurinimas - tokia pati pozicija kaip ir Zuoko.
Parkavimas/infrastruktūra - siūlo naikinti kiemų žaliuosius plotus ir statyti 4800 vietų iš korių (čia tas pats bičas, kuris sako sieksime, kad Vilnius būtų labiau panašus į Briuselį ir mažiau į Minską

Tuo tarpu aš nesu Benkunsko fanas, tačiau nepatinka kai perlenkiama lazda ir kritika remiasi kažkokiom pašaipom, o ne realiais argumentais. Plius balsuojant reikia kažką rinktis ir šiuo atveju planuoju rinktis mažesnę blogybę ir tiek.
Aš dar nežinau už ką balsuosiu, bet ta mažesnė blogybė gali būti vertinama skirtingais kriterijais. Iš reputacinės prasmės - taip, Benkunskas nėra tiek prisidirbęs. Iš to, ką miestui žada to ar ano kandidato kadencija - labai abejoju, kad toks visiškai neambicingas kandidatas yra mažesnė blogybė šalies (ir regiono wannabe) sostinei.
Komentuoti: