Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Migracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Sklansky
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Iš kur tu trauki tokius visokius savo susigalvojimus pastoviai?
    Sunku diskutuoti kai vis kažką sugalvoji lyg aš būčiau sakęs.

Bet atsakyti galiu į šitą temą:

1. žinoma, kad statistinis musulmonas Europoje yra pavojingesnis nei statistinis europietis. Kai kuriose statistikose kaip prievartavimų - kartais.

2. Mano teiginiui apie užkariavimą tas visiškai net neaktuaku. Tai yra net jei ir vidutinis musulmonas būtų toks pats geras ar net geresnis už europietį.
    Čia kalba ne apie tai, o apie tai, kad Europa taps užkariauta.

Na toks lempinis pavyzdys, kad suprastum.
    Aš myliu latvius. Bet jei pasakytų, kad po 100 metų Lietuvoje gyvena dauguma latvių ir mažuma lietuvių, tai būtų man tragedija. Lietuva nebebūtų Lietuva, ji būtų be ginklo užkariauta Latvijos.

Tai niekaip nereiškia, kad tada Lietuvoje būtų gyventi pavojinga ar dar kažkas.

Ir kas nėra vienakryptiškai? Nevienakryotiška, kad dėl imigracijos nuolat didėja jų skaičius? Nevienakryotiška, kad dėl šeimų susijungimo teisės tas greitis didėjimo dar papildomai pagreitėja?
    Tai mes visi esam kazkieno miksas, gali pasidaryt genetinius tyrimus. Vikingu, slavu, germanu kraujo, daznai zydu, totoriu - visi turesim. Bet per laika vyksta asimiliacija.

O tu braizai, kad bus dvi grupes europieciai ir musulmonai, grynai pagal kilme ir religija. Bet maisymasis vyksta. Su musulmonais ta beda, kad jie daznai buna savo uzdarose bendruomenese, moteris laiko uzdarytas, bet cia labiau pirmose kartose, poto perima europietiskas vertybes. Tik leciau nei kiti, todel as ju nenoriu.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
    Gator, tik nenueik šitu keliu šnekėdamas apie karą, užkariautojus, tautos išlikimą ir pan.

Rengėsi sprogdinti ir naikinti migrantus: Airijoje dėl planuoto terorizmo sulaikytas lietuvis

Click image for larger version

Name:	IMG_5989.jpeg
Views:	184
Size:	116,9 kB
ID:	2229555

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/aktualu/nu..._medium=copied
    Čia šitas tai biškį prie bajerio vaikinukas - pats būdamas imigrantas, nekenčia imigrantų.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Nes visuomenė supranta, kad viskas nėra taip vienkryptiškai kaip tu aiškini. Tu manai realiai vakaruose problemos tokio masto, kad ten gyventi nebeimanoma? Manai realiai integracija neveikia ir tie patys musulmonai priima sekuliarias vertybes? Durnas zmogus prisiskaites tokiu naratyvu apie kara, invazija, po 200 metu mus uzvaldysiancius musulmonus tikrai sugalvoja eit ir sprogdint mecete. Tada problema dar labiau isiubuojama.

Nesakau, kad reikia naiviai tiketi, kad viskas savaime issispres, bet apokaliptiniais scenarijais gyventi ir juos skleisti yra tiesiog zadinamos tikrai liudnos pralaimejimo nuotaikos. Kas taip pat issaukia atsaka, nes niekas tapatintis su pasmerktaisiais irgi nelabai nori.
    Iš kur tu trauki tokius visokius savo susigalvojimus pastoviai?
    Sunku diskutuoti kai vis kažką sugalvoji lyg aš būčiau sakęs.

Bet atsakyti galiu į šitą temą:

1. žinoma, kad statistinis musulmonas Europoje yra pavojingesnis nei statistinis europietis. Kai kuriose statistikose kaip prievartavimų - kartais.

2. Mano teiginiui apie užkariavimą tas visiškai net neaktuaku. Tai yra net jei ir vidutinis musulmonas būtų toks pats geras ar net geresnis už europietį.
    Čia kalba ne apie tai, o apie tai, kad Europa taps užkariauta.

Na toks lempinis pavyzdys, kad suprastum.
    Aš myliu latvius. Bet jei pasakytų, kad po 100 metų Lietuvoje gyvena dauguma latvių ir mažuma lietuvių, tai būtų man tragedija. Lietuva nebebūtų Lietuva, ji būtų be ginklo užkariauta Latvijos.

Tai niekaip nereiškia, kad tada Lietuvoje būtų gyventi pavojinga ar dar kažkas.

Ir kas nėra vienakryptiškai? Nevienakryptiška, kad dėl imigracijos nuolat didėja jų skaičius? Nevienakryptiška, kad dėl šeimų susijungimo teisės tas greitis didėjimo dar papildomai pagreitėja?
    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 11:54.

Komentuoti:

• Sklansky
    replied
    Nes visuomenė supranta, kad viskas nėra taip vienkryptiškai kaip tu aiškini. Tu manai realiai vakaruose problemos tokio masto, kad ten gyventi nebeimanoma? Manai realiai integracija neveikia ir tie patys musulmonai priima sekuliarias vertybes? Durnas zmogus prisiskaites tokiu naratyvu apie kara, invazija, po 200 metu mus uzvaldysiancius musulmonus tikrai sugalvoja eit ir sprogdint mecete. Tada problema dar labiau isisiubuoja.

Nesakau, kad reikia naiviai tiketi, kad viskas savaime issispres, bet apokaliptiniais scenarijais gyventi ir juos skleisti yra tiesiog zadinamos tikrai liudnos pralaimejimo nuotaikos. Kas taip pat issaukia atsaka, nes niekas tapatintis su pasmerktaisiais irgi nelabai nori.
    Paskutinis taisė Sklansky; Vakar, 11:43.

Komentuoti:

• Gator
    replied

Nu, tai, jeigu tu taip aiskiai ir nedviprasmiskai braizai scenarijus, kas bus Europai po 200 metu. Tai, kylam i kova. Vaikai, seima, atsigrezimas i krikscionybe.

As nesuprantu, kokia tavo sitos agendos esme? Tu nori kitus pazadinti per sita gasdinima, kad jie susiimtu? Sitam forume jau turbut dauguma situs naratyvus girdeje. Speciau delfio komentaruose sitas naratyvas irgi pakankamai placiai pasklides.

Ir ka? Musulmonai tiki i Dieva ir tokiomis baimemis negyvena. Gal del to ir gimdo daugiau, ir pleciasi, ir laimi.
    Kylam, bet ką galime padaryti kai mūsų tuos tavo minimus vaikus tūkstanteriopai atsveria per sieną pumpuojami migrantai?

Ar tikrai galvoji, kad yra daug atsibudusių kai pvz ne tai, kad lėtinti ir stabdyti migraciją, jie dar papildomai ir šeimas nuo kitąmet leis atsivežti?
    Tau tikrai panašu, kad taip elgiasi visuomenė, kuri jau supranta tuos naratyvas?
    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 11:25.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Palpatine Rodyti pranešimą

Tamstos pasisakymai ir pavyzdžiai sufleruoja pažiūras
    Ir aukos visuomet sulaukia palaikymo. Ar daug buvo palaikusių islamistus per 9/11?
    Kokios mano pažiūros sufleruoja, kad palaikau terorizmą?
    Mano pažiūros sufleruoja, kad palaikau deportaciją ir sienų uždarymą.
    Paskutinis taisė Gator; Vakar, 11:26.

Komentuoti:

• Sklansky
    replied

Tai visų pirma tavo kažkokia absurdiška nesąmonė mane tapatinti su kažkokiu teroristu.
    Nepritari teroristui, sutapatinai mane su juo ir dėl to gavosi, kad ir man nepritari, nes neva aš kaip teroristas gaubuosi kažkodėl.
    Nors iš tiesų mūsų požiūriai sutampa.

Toliau vėl kažką susigalvoji:

"mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;'

Aš taip neteigiau.
    Mano teiginys buvo, kad kai dauguma Europoje bus musulmonai, Europa bus kritusi ir užkariauta musulmonų. Nesvarbu. kad mažuma jų sakys, kad gyvenkime draugiškai ir lygiaverčiai su krikščionimis.
    Vis tiek valdžia bus musulmonų. Kaip yra visuose be išimties musulmonų daugumos valstybėse.
    Tu gali naiviai tikėti, kad taip nebus pirmą kartą istorijoje.
    Nu, tai, jeigu tu taip aiskiai ir nedviprasmiskai braizai scenarijus, kas bus Europai po 200 metu. Tai, kylam i kova. Vaikai, seima, atsigrezimas i krikscionybe.

As nesuprantu, kokia tavo sitos agendos esme? Tu nori kitus pazadinti per sita gasdinima, kad jie susiimtu? Sitam forume jau turbut dauguma situs naratyvus girdeje. Speciau delfio komentaruose sitas naratyvas irgi pakankamai placiai pasklides.

Ir ka? Musulmonai tiki i Dieva ir tokiomis baimemis negyvena. Gal del to ir gimdo daugiau, ir pleciasi, ir laimi.

Komentuoti:

• Palpatine
    replied

Ką? Kas čia teisina terorizmą?
    Kokius dar pilietinis karus? Aš sakau, kad kaip tik atsirastų simpatijos musulmonams.
    Ta prasme kaip pvz po pasikėsinimo į Trumpą, atsirado daugiau simpatijos jam. Elementarius dalykus kalbu, o tas apie kažkokius pilietinius karus ir terorizmo rėmimą...
    Tamstos pasisakymai ir pavyzdžiai sufleruoja pažiūras
    Ir aukos visuomet sulaukia palaikymo. Ar daug buvo palaikusių islamistus per 9/11?

Komentuoti:

• Gator
    replied

As nemegstu islamo, nenoriu imigrantu musulmonu ir pasisakyciau uz lengvesnes ir didesnes apimties deportacijas. Niekas nepasikeite.

Bet tuo paciu tavo isitikinimai yra zalingi ir nevedantys i nieka, jeigu tu manai, kad vakaru pasaulis susideda is:
    -mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;
    -leftistu, kurie tiesiog ardo sistema is vidaus;
    -likusios, bet jau apatiskos ir pralaimejusios europieciu dalies;

As kaip tik manau, kas masto taip - skatina jau esanciu cia musulmonu nepritapima, atsiskyrima ir galiausiai radikalizacija. Ir tuo paciu programuoja save pralaimejimui, ka pats ir sakai ("po keliu simtmeciu busim mazuma").

O tokie pavyzdziai kaip tas lietuvis ir butent rodo tuos tikruosius luzerius. Kurie pasimete gyvenime, nieko nesugebantys sukurt, projektuoja savo nesekmes i kitus ir galiausiai net ir tu savo keslu neigyvendina iki galo. Jau net nekalbu apie tuos vidinius priestaravimus - pats imigrantas nori susprogdinti imigrantus. As net pradedu galvot, kad islamo sekme - gimstamumas, pletra, matomumas ir trigerina tokiuose ta giliai nesuvokta pavyda. Kad jie turi tai, ko jie patys neturi - augima, seimas ir pan.

Jeigu yra galimybes buti bent kazkiek samoningam, siulyciau nuo saves pradet tvarkymasi. Nes kitu atveju tikrai ateis skaudus pralaimejimas.
    Tai visų pirma tavo kažkokia absurdiška nesąmonė mane tapatinti su kažkokiu teroristu.
    Nepritari teroristui, sutapatinai mane su juo ir dėl to gavosi, kad ir man nepritari, nes neva aš kaip teroristas gaubuosi kažkodėl.
    Nors iš tiesų mūsų požiūriai sutampa.

Toliau vėl kažką susigalvoji:

"mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;'

Aš taip neteigiau.
    Mano teiginys buvo, kad kai dauguma Europoje bus musulmonai, Europa bus kritusi ir užkariauta musulmonų. Nesvarbu. kad mažuma jų sakys, kad gyvenkime draugiškai ir lygiaverčiai su krikščionimis.
    Vis tiek valdžia bus musulmonų. Kaip yra visuose be išimties musulmonų daugumos valstybėse.
    Tu gali naiviai tikėti, kad taip nebus pirmą kartą istorijoje.

Komentuoti:

• Gator
    replied

Nepamenu pilietinio karo, sukelto welcome refugees gang
    Bet kokiu atveju teroro aktai ir teroristai neturi būti teisinami, o tamsta jau skamba įtartinai
    Ką? Kas čia teisina terorizmą?
    Kokius dar pilietinis karus? Aš sakau, kad kaip tik atsirastų simpatijos musulmonams.
    Ta prasme kaip pvz po pasikėsinimo į Trumpą, atsirado daugiau simpatijos jam. Elementarius dalykus kalbu, o tas apie kažkokius pilietinius karus ir terorizmo rėmimą...

Komentuoti:

• Palpatine
    replied

Kas čia neteisinga? Nepameni pvz Breivikas kai nužudė musulmonus, kad kaip tik pasiekė priešingą efektą?
    Nepamenu pilietinio karo, sukelto welcome refugees gang
    Bet kokiu atveju teroro aktai ir teroristai neturi būti teisinami, o tamsta jau skamba įtartinai

Komentuoti:

• Sklansky
    replied

Aš šiaip nustebęs tavo šiandieniniu "nieko baisaus, kad Europa bus musulmonų dauguma" išstojimu, nes iki šiol šioje temoje tavo pranešimai visiškai sutapo su mano pozicija.
    As nemegstu islamo, nenoriu imigrantu musulmonu ir pasisakyciau uz lengvesnes ir didesnes apimties deportacijas. Niekas nepasikeite.

Bet tuo paciu tavo isitikinimai yra zalingi ir nevedantys i nieka, jeigu tu manai, kad vakaru pasaulis susideda is:
    -mases musulmonu, kurie vedami vieno bendro tikslo priesisko mums;
    -leftistu, kurie tiesiog ardo sistema is vidaus;
    -likusios, bet jau apatiskos ir pralaimejusios europieciu dalies;

As kaip tik manau, kas masto taip - skatina jau esanciu cia musulmonu nepritapima, atsiskyrima ir galiausiai radikalizacija. Ir tuo paciu programuoja save pralaimejimui, ka pats ir sakai ("po keliu simtmeciu busim mazuma").

O tokie pavyzdziai kaip tas lietuvis ir butent rodo tuos tikruosius luzerius. Kurie pasimete gyvenime, nieko nesugebantys sukurt, projektuoja savo nesekmes i kitus ir galiausiai net ir tu savo keslu neigyvendina iki galo. Jau net nekalbu apie tuos vidinius priestaravimus - pats imigrantas nori susprogdinti imigrantus. As net pradedu galvot, kad islamo sekme - gimstamumas, pletra, matomumas ir trigerina tokiuose ta giliai nesuvokta pavyda. Kad jie turi tai, ko jie patys neturi - augima, seimas ir pan.

Jeigu yra galimybes buti bent kazkiek samoningam, siulyciau nuo saves pradet tvarkymasi. Nes kitu atveju tikrai ateis skaudus pralaimejimas.
    Paskutinis taisė Sklansky; Vakar, 10:29.

Komentuoti:

• Gator
    replied

Gal jau metas išeit laukan žolės paliesti kaip sakoma, nes jau veikėjas per daug laiko prie ekranų akivaizdžiai praleidžia
    Kas čia neteisinga? Nepameni pvz Breivikas kai nužudė musulmonus, kad kaip tik pasiekė priešingą efektą?

Komentuoti:

• Palpatine
    replied
    O nelegalus terorizmas kaip šiuo atveju išvis net pablogintų, nes duotų ginklų į rankas visokiems "welcome refugees" veikėjams
    Gal jau metas išeit laukan žolės paliesti kaip sakoma, nes jau veikėjas per daug laiko prie ekranų akivaizdžiai praleidžia

Komentuoti:

• Gator
    replied

Tai nepasiduok. 5 vaikus jau pagimdei?
    Aš šiaip nustebęs tavo šiandieniniu "nieko baisaus, kad Europa bus musulmonų dauguma" išstojimu, nes iki šiol šioje temoje tavo pranešimai visiškai sutapo su mano pozicija.

Komentuoti:

• Sklansky
    replied

Tai dėl to ir sakau, kad galiausiai Europa bus užkariauta. Ne ginklu, o imigracija ir gimstamumu
    Tai nepasiduok. 5 vaikus jau pagimdei?

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Nebus, seni, milijonų deportacijų. Teks susitaikyti su tuo
    Tai dėl to ir sakau, kad galiausiai Europa bus užkariauta. Ne ginklu, o imigracija ir gimstamumu

Komentuoti:

• Sklansky
    replied
    Nebus, seni, milijonų deportacijų. Teks susitaikyti su tuo

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Supratau. Na, tik nesugalvok, ko nors durno kaip tas bičas.
    Kam tu kartoji šitą debilišką pasakymą kai jau į jį tau atsakiau:
    Kad sustabdyti Europos žlugimą reikia milijonais deportuoti.
    Dešimčių legali deportacija nieko nekeistų.
    O nelegalus terorizmas kaip šiuo atveju išvis net pablogintų, nes duotų ginklų į rankas visokiems "welcome refugees" veikėjams

Komentuoti:

• Sklansky
    replied
    Supratau. Na, tik nesugalvok, ko nors durno kaip tas bičas.

Komentuoti:

Working...
X