Parašė Autokratas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gitanas Nausėda, LR prezidentas
Collapse
X
-
Šimonytę teigiamai vertina 33 proc. tokioje situacijoje tai tikrai daug.
- 1 patinka
-
Kad Nausėda per kadenciją ne kažką tenuveikė, tai sunku ginčytis. Nykus ameba savotiškai sukritus kortoms pakliuvo į prezidentūrą ir tiek. Belieka viltis, kad nieko svarbaus jis ir toliau neveiks, nes toks jo neveiklumas būtų mažiausia galima blogybė. Blogesniu atveju neprognozuojamai elgtųsi ir paduotų gerų flashback'ų į Pakso Geriausio laikus.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
33-38 procentų burbuliukas kuris 90-100 proc. sueis į rinkimu apygardas, skirtingai nei Nausedos "paprastas žmogus", plius kai nedarai nieko (jei klystu pasakykit, ką jis padarė bendrai per savo kadenciją) tai ir reitingai nekrenta.
Bet dėl burbuliuko dydžio ir svarbos siūlau neprisifantazuoti. Apklausos rezultatai būtent burbuliuko nereikšmingumą ir parodo.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kuo jis nuvylė? Kol kas tai nusivylę tik lgbtxyz ir kitokie woke burbulai. Na ir dar kažkas sako, kad nieko nedaro, nors įdomu ką jau tokio kiti prezidentai darė.Parašė Sula Rodyti pranešimą
Na, aš čia jau rašiau, kad asmeniškai mane ir mano žmoną Nausėda, kaip prezidentas, stiprokai nuvylė. Ar tai yra blogai ar gerai, perkūnai žino... Pojūtis - nieko gero.
Komentuoti:
-
Na, aš čia jau rašiau, kad asmeniškai mane ir mano žmoną Nausėda, kaip prezidentas, stiprokai nuvylė. Ar tai yra blogai ar gerai, perkūnai žino... Pojūtis - nieko gero.Parašė digital Rodyti pranešimąNereikia iš viso skirstyti. Aš pats nežinau kam priklausau, ir man tai visiškai netrukdo gyventi.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Arūnas Valinskas: Prezidente, jūs esate apgailėtinas, savimi besigrožintis mulkis
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...kis-56-1589404
Komentuoti:
-
Nereikia iš viso skirstyti. Aš pats nežinau kam priklausau, ir man tai visiškai netrukdo gyventi.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
na gerai nusišnekėjau, užingridai nesueis tokių procentųParašė digital Rodyti pranešimąJuokauji? Jei ne, tai juokinga
, na bet tikėtina didesnių ženkliai procentu, nei kitas elektoratas
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Juokauji? Jei ne, tai juokingaParašė Stadionas Rodyti pranešimąkuris 90-100 proc. sueis į rinkimu apygardas
- 2 patinka
Komentuoti:
-
33-38 procentų burbuliukas kuris 90-100 proc. sueis į rinkimu apygardas, skirtingai nei Nausedos "paprastas žmogus", plius kai nedarai nieko (jei klystu pasakykit, ką jis padarė bendrai per savo kadenciją) tai ir reitingai nekrenta.Parašė Autokratas Rodyti pranešimą
Simptomatiškas burbulėlio gyventojo pojūtis. Kol saujelė Facebook'o pseudo-elito dramatiškai baisisi Nausėda, normaliam Lietuvos gyvenimui tas ženklios įtakos nedaro.
Komentuoti:
-
Kiek pastebėjau, tai gan ženklią įtaką normaliam Lietuvos gyventojui pradėjo daryti Blinkevičiūtė, žiūriu netgi geriau nei prezidentas pradėjo atstovauti savo rinkėjų interesams. Įdomu kiek truks Nausėdos komandai susigaudyti iš kur kyla realioji konkurencija dėl 2024 prezidento rinkimų.Parašė Autokratas Rodyti pranešimą
Simptomatiškas burbulėlio gyventojo pojūtis. Kol saujelė Facebook'o pseudo-elito dramatiškai baisisi Nausėda, normaliam Lietuvos gyvenimui tas ženklios įtakos nedaro.
Komentuoti:
-
Simptomatiškas burbulėlio gyventojo pojūtis. Kol saujelė Facebook'o pseudo-elito dramatiškai baisisi Nausėda, normaliam Lietuvos gyvenimui tas ženklios įtakos nedaro.Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
Kaip? Nesuprantu tokių rezultatų, ypač kai aukšto ir gražaus gitaristo įvaizdis jau dingo.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Kaip? Nesuprantu tokių rezultatų, ypač kai aukšto ir gražaus gitaristo įvaizdis jau dingo.Parašė Romas Rodyti pranešimąBNS 2021.10.30
Nausėda išlieka palankiausiai vertinamu politiku
Komentuoti:
-
BNS 2021.10.30
Nausėda išlieka palankiausiai vertinamu politiku
Prezidentas Gitanas Nausėda ir toliau lieka palankiausiai vertinamu šalies politiku, rodo laikraščio „Lietuvos rytas“ užsakymu atlikta bendrovės „Vilmorus“ apklausa.
Spalį atliktos duomenimis, prezidentą palankiai vertina 53,9 proc. apklaustųjų. Rugsėjį jo reitingas buvo kiek mažesnis – 52,8 proc., rugpjūtį – 55,2 proc., birželį – 63,1 proc.
Neigiamos nuomonės apie valstybės vadovą yra 24,9 proc. apklaustųjų.
www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=88563941
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Sakai, kad jei nėra kriterijų sąraše savininkų politinių pažiūrų, nėra įmanoma atsitiktinai užsukti į antipaserių kavinę?
O gal visgi tiesiog sakai, kad pažiūros į pasą turėtų būti kriterijų sąraše ir rinktis tik iš pasofilų restoranų?
Šis teiginys bent jau būtų suprantamas, nes pirmas teiginys yra absurdiškas.
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tą gali padaryti arba ypatingai bukas, arba specialiai norintis klaidinti, žmogus.
Komentuoti:
-
Apie jokius geitso planus nekalbėjau.Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Taigi jis netyčia pataikė ant tokio restorano
Čia vėl tas keistas jausmas, kai žmonės išaiškina geitso slaptus planus, jais netikinčius vadina naivuoliais, bet po to ramiai sako, kad Nausėda netyčia pataikė ant antivakserių restorano... 
Taip, sakau, kad netyčia, nes dauguma kitų, kur jis valgė buvo pasofilų restoranai.
Bet kažkodėl niekas jų nemini sakydami - va prezidenta svalgo pasofilų restorane, vadinasi jis už pasą.
Komentuoti:
-
Matau reikės pakartoti - jis nieko neremia, o tiesiog galimai rinkosi restoraną pagal garsumą/maistą/vietinų pasiūlymą.Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
Kodėl tada jis turi prie kryžiaus kalti Dulkį už blogus pandemijos rodiklius, kai pats atvirai remia tuos asmenis, kurių dėka rodikliai blogėja ?
Tai, kad savininkai ne pasofilai tiesiog sutapimas, nes dauguma kitų, kur jis valgė, yra pasofilų restoranai.
jei tu užsuki pavalgyt ir po to paaiškėja, kad ten savininkai nebuvo pasofilai, niekas tau nesakys, kad tu remi antipasininkus. Nes tiesiog taip sutapo, kad vienas iš kelių tavo lankytų restoranų buvo antipasininkų.
Komentuoti:
-
Pačioje pradžioje kadencijos atrodė, kad tai naivumas, bet vėliau išsikristalizavo. Kas savaime nėra blogai. Tik politinės-socialinės pažiūros turėtų būti aiškiai išdėstytos, o ne "visiems geras".Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Be abejo, sakydamas Nausėda, turiu omeny visą jo komandą. O rinkosi todėl, kad tokią strategiją nusimatę. Na, aišku, visada yra tikimybė, kad durni, bet čia ne tas atvejis
T.y. turi būti aiškiai ištransliuota, kad Prezidentūra yra prieš bet kokį spaudimą skiepų ar net testavimo atžvilgiu. Geranoriškas raginimas skiepytis yra netoleruotinas, o reikalavimas - nusikalstamas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Be abejo, sakydamas Nausėda, turiu omeny visą jo komandą. O rinkosi todėl, kad tokią strategiją nusimatę. Na, aišku, visada yra tikimybė, kad durni, bet čia ne tas atvejisParašė Sula Rodyti pranešimą
Gal ir ne pats rinkosi, bet ten visa komanda patapo keistoka. Kažin, ar Opus Dei pritaria vakcinacijai ar nelabai?
Komentuoti:
Komentuoti: