Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Blogai ir blogeriai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• mantasm
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Kažin, ar jaučiantys didelę simpatiją režimui ir Rusijai apskritai perka vilas prie Komo ežero.
    Būtent toks režimas su tokia Rusija ir leidžia jiems tas vilas pirkti.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Kodėl? Ar tiesiog tau atrodo, kad niekas negali jausti simpatijos tokiam režimui?
    Kažin, ar jaučiantys didelę simpatiją režimui ir Rusijai apskritai perka vilas prie Komo ežero.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    Kad kaip tik labai aiškus, užsiima įmonių konsultavimu, dirba su Nerium Jasinavičium, kam reikia, tai tikrai žino (o aš net kažkodėl žinau, nors man ir nereikia).
    Čia jis pats taip formaliai save pristato, tik realiai niekur nėra informacijos apie tas jo paslaugas ar jo įmonę apskritai, todėl ir sakau, kad neaiškus.

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Solovjovas toks pat idėjinis autistinis debilas kaip ir Savukynas. Mes būtume agresoriai kaip ruskiai, toks Savukyno raugo šliužas irgi galvą guldytų vardan šilumos po valdžia.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Solovjovas tikrai ne dėl simpatijų. Jam visiškai nusišvilpt ant ruskyno ir putino. Jis "dirba" vien už pinigus.
    Kodėl? Ar tiesiog tau atrodo, kad niekas negali jausti simpatijos tokiam režimui?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Savukynas meluoja ne dėl nežinojimo, o dėl simpatijų. Solovjovas irgi dėl simpatijų. Tik klausimas kiek vieno ir kito atveju simpatijos paskatintos pinigais. Solovjovo turbūt nemažai, Savukyno turbūt gerokai mažiau, bet tam reiktų pasigilinti į jo pajamų šaltinius.
    Solovjovas tikrai ne dėl simpatijų. Jam visiškai nusišvilpt ant ruskyno ir putino. Jis "dirba" vien už pinigus.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Galiu lyginti dėl to, kad Solovjovas meluoja beveik visur ir visada specialiai pagal užsakymą, Savukynas - dėl nežinojimo. Nežinau, kur čia šališkumas.
    Savukynas meluoja ne dėl nežinojimo, o dėl simpatijų. Solovjovas irgi dėl simpatijų. Tik klausimas kiek vieno ir kito atveju simpatijos paskatintos pinigais. Solovjovo turbūt nemažai, Savukyno turbūt gerokai mažiau, bet tam reiktų pasigilinti į jo pajamų šaltinius.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė Zygis Rodyti pranešimą
    Tai kad labiau sitas pritempimas kazka pasako apie tamsta. Beveik visi Savukyno straipsniai yra faktu iskraipymai ir fantazijos, kurias sekejai priima kaip uz piniga.
    Nu ne. Kad kažkiek nedaug yra, tai taip, bet sakyti beveik visi yra netiesa.
    Tu ju negali lyginti tik todel, kad tau nepatinka. Bet nu deja saliskumas nera argumentas.
    Galiu lyginti dėl to, kad Solovjovas meluoja beveik visur ir visada specialiai pagal užsakymą, Savukynas - dėl nežinojimo. Nežinau, kur čia šališkumas.
    Reik labai naiviam but, kad patiktu buka propaganda vien del to nes ji “sava”. Kazkada ir man patiko. Bet isaugau is to amziaus.
    Jei man kažkas Savukyno netinka, aš to ir neskaitau, kas patinka, tą paskaitau. Nereikia, kad žmogus būtų tobulas ir visada patiktų, tokių ir nėra. Tuo tarpu Solovjovas - vien neigiamas niekšas, ir jį lygint su Savukynus, kad "vienas prie vieno", yra visiškas debilizmas. Suprasčiau, jei Solovjovas būtų lyginamas su kokiu paleckiuku ar bartašiūnaite.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Jis toks apskritai nelabai aiškus veikėjas, ką dirba ir iš ko gauna pajamas.
    Kad kaip tik labai aiškus, užsiima įmonių konsultavimu, dirba su Nerium Jasinavičium, kam reikia, tai tikrai žino (o aš net kažkodėl žinau, nors man ir nereikia).

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą

Linksmiausia, kad viena jo mėgstamiausių temų visų šių psichologinių narcisistinių problemų nagrinėjimas
    Matyt smagu kapstytis po šiukšlyną

Komentuoti:

• Zygis
    replied

Pagal apibrėžimą propaganda baigiasi ten kur prasideda melas. Rokiškis sakyčiau jau už šitos ribos.
    Kosmetinis skirtumas is esmes.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    man nera labai idomu kaip ta auditorija surinta - nors faktas, kad jis “zino viska apie viska” is vedamu laidu. Man idomiau, kad nusisneka panasiai.
    o kas Lietuvoje kitaip elgiasi?

Komentuoti:

• MikasRidikas
    replied
    Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą

Kartais ir vieną kitą faktą išranda. Dievaži kaip aš negaliu pakęsti to žmogaus. Tai yra baronas Miunchauzenas su visa puokšte psichologinių problemų, niekaip negalintis išaugti iš paauglystės.

Ir šiaip jis savo biografiją stipriai slepia. Matyt todėl, kad nelabai yra ten kuo pasigirti.
    Linksmiausia, kad viena jo mėgstamiausių temų visų šių psichologinių narcisistinių problemų nagrinėjimas

Komentuoti:

• mantasm
    replied

Tai ir butu galima ideti kaip propagandos definition.

Visgi jau isties offtopic gavos nemazas.
    Pagal apibrėžimą propaganda baigiasi ten kur prasideda melas. Rokiškis sakyčiau jau už šitos ribos.

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Labiau iš tos pusės, kad Rokiškis sugalvoja ką nori įrodyti ir tada atsirenka faktus juos biški pamodifikuodamas, kad tą įrodyti.
    Kartais ir vieną kitą faktą išranda. Dievaži kaip aš negaliu pakęsti to žmogaus. Tai yra baronas Miunchauzenas su visa puokšte psichologinių problemų, niekaip negalintis išaugti iš paauglystės.

Ir šiaip jis savo biografiją stipriai slepia. Matyt todėl, kad nelabai yra ten kuo pasigirti.

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    …. sugalvoja ką nori įrodyti ir tada atsirenka faktus juos biški pamodifikuodamas, kad tą įrodyti.
    Tai ir butu galima ideti kaip propagandos definition.

Visgi jau isties offtopic gavos nemazas.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Labiau iš tos pusės, kad Rokiškis sugalvoja ką nori įrodyti ir tada atsirenka faktus juos biški pamodifikuodamas, kad tą įrodyti.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Šitas mažai kam žinomas blogeris veda laidas kasdien po 4 val. per LRT, plius kitus "propagandinius" kanalus, už valstybinius pinigus?

P.S. prasidėjo visiškas off-topas. Įtariu, kad kažkas kažkam sumokėjo

Komentuoti:

• Zygis
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą

Gal net uždirbo vilai prie Komo ežero ir 70m jachtai.
    Kiti masteliai. Potenciali auditorija 3mln, o ne 140. Tai uzdirbt ir vasarnamiui Lt prie ezero jau butu ok.

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

Lietuvos istroija yra propaganda, kas dėl Savukino ir Salavjovo, Savukinas (Bačiulis dar pavyzdžiui) yra pats susirinkęs savo auditorija, kad jis nusišneka tai čia kokybes klausimas kuri išspręst tiesiog nėra resursų (panašiai kaip, kad Lietuviškas kinas), Solovjovas yra valstybinės propagandos dalys kuria resursais skiriami ir kuriam tik reik ją išpildyti, nesvarbų jį žiūri ar ne jis vis tiek veiks.
    man nera labai idomu kaip ta auditorija surinta - nors faktas, kad jis “zino viska apie viska” is vedamu laidu. Man idomiau, kad nusisneka panasiai.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Tikėtina, kad Savukynas irgi ne už dyką dirba.
    Jis toks apskritai nelabai aiškus veikėjas, ką dirba ir iš ko gauna pajamas.

Komentuoti:

Working...
X