Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Automobiliai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė artexs Rodyti pranešimą
    Nu tu čia įdomiai skundiesi prancūzu, kad trūko dirželis po 65k. Čia ir taip aišku, kad dirželį reikia pasikeist po tokios ridos, nes kitaip dirželiui taspats ant kokio variklio jis sukasi - ar ant japono ar ant vokiečio ar ant italo.
    Čia tas pats kaip skųstis, kad prancūzai šūdas, nes po to kai nekeičiau tepalų 30k užlinko variklis
    Nežinau kaip yra Lietuvoje, bet JK yra labai įprasta serviso darbus daryti profesionalams. Yra einamojo serviso knygutė, kurioje yra dedami antspaudai, o vienintelis ką tau reikia žinoti yra serviso intervalai, kuriuos nurodo auto gamintojas. Paprastai jie būna kas 10-12k mylių (t.y. kas 16-20k km.), o juose yra tiksliai nurodoma, ką ir kada reikia daryti ir ką ir kada reikia keisti. Visa tai kainuoja, bet dėl to gali važinėti ramia galva. Parduodant auto pirkėjai visada klausia ar yra serviso antspaudai. Jei jie yra - reiškia auto buvo prižiūrėtas pagal gamintojo nurodymus.

    Savo serviso istoriją vedu visada. Nebuvo išimtis ir su Megane. Problema buvo tame, kad dirželis trūko gerokai anksčiau, nei buvo nurodyta jį pakeisti paties gamintojo (Renault) (jie nurodė apie 100k km.), dėl ko mano vietinis servisas jo ir nepakeitė. Dėl to sakyti, kad jis trūko dėl mano apsileidimo yra neteisinga, nes net jei ir tau yra akivaizdu, kad dirželį reikia keisti kas 65k km., tai nėra akivaizdu Renault.

    Gamintojai turėtų tą dirželio "galiojimo" intervalą pasirinkti labai atsargiai, kad nebūtų nei menkiausios galimybės, kad dirželis truks anksčiau laiko (nes tai, iš esmės, yra kaput varikliui). Akivaizdu, kad mano Meganes atveju, Renault to nepadarė.

    JK yra "nacionalinis myliažo registras", kuris gana patikimai gali pasakyti ar mylios buvo atsuktos ar ne (nebent jau pirmas savininkas pradeda su jomis ką nors sukti ir labai atsargiai). Saviškę buvau patikrinęs ir jos mylios nebuvo atsuktos.

    Beje, vienas ,ano draugas yra turėjęs Clio su kuria yra tekę nemažai važinėti ir nemažai kartų "užsilenkti". Nuo to laiko gerbti ar mėgti Renault auto man yra labai sunku Ypač po savo ir savo draugų nepriekaištingų įspūdžių su japonais.
    Paskutinis taisė blitz; 2010.08.30, 23:58.
    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

    Comment


      Parašė innuendo Rodyti pranešimą
      Tai sužinojai . Netraukia vos vos už smart'ą didesnės mašinos


      Man 1000+ išeis ant draudimo. Tai tikrai nežadu pirkt mašinos už 4000 eurų, žinant, kad su ja važinėsiu max 3 metus .



      blitz, aukseli tu mano. Aš su mielu noru nusipirkčiau tavo siūlomą Volvo ar BMW, bet jei prižadėsi, kad prisidėsi prie mašinos draudimo, kuris ant mašinų su tokiom engine size yra nenormalus, žinant kad "oficialiai" vairuoju tris metus (neoficialiai pusantrų) . Tai aš gal geriau pasivažinėsiu su apypadoria balalaika aka ibiza (nors dabar akys nukreiptos ir į mitsubishi colt bei mazda 323)
      Realiai tau tada reikia pirkti auto, kuris turi didžiausia nuvertėjimą ir kurio detalės yra pigiausios, bet kurio nebūtų gėda vairuoti. JK tokie auto yra Ford ir Vauxhall (Opel). Į Corsa/Fiesta klasę lįsti nerekomenduoju, todėl rekomenduočiau Focus/Astra. JK gali pasiimti pusė-velnio padrožtą ~2001-2002 Focus'ą už panašią kainą. Jei primesi kelis šimtus, nusipirksi net dyzelinį (TDI nusipirktum ir už 2k, bet to nerekomenduočiau, jei pirksi dyzeli pirk tik TDCI). Opel Astra yra kiek pigesni, todėl irgi gali surasti gerų variantų, gal net dyzelinių ir kiek geresnių metų. Jei pirksi dyzeli - pirk 2.0 litrų (ne 1.7).

      Vokietukai visi per brangūs, nebent nori lįsti į ekstremalumus (pirkt daužtą ir duoti pataisyti "Dareliui"). Visi padoriai atrodantys ir neblogos kokybės japonai bus irgi brangesni už Ford/Opel. Jei gali skirti kiek daugiau pinigų, pasiimk kokių 2003 metų Corolla. Tas yra vykęs modelis ir iki 3k manau pasiimtum net dyzelį. Kiti yra arba per seni arba per brangūs.

      Tiek dėdės blitz išminties šiam kartui
      Paskutinis taisė blitz; 2010.08.31, 00:13.
      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

      Comment


        nusipirkau 89 metu honda civic shuttle smagu tas kad tai honda ir kad gatveje sutikus tokiapacia reiktu islipti ir pasisveikinti su seimininku, nes siu masinu laabai reta musu keliuose ir nusispjaut kad ji 21 metu senumo tai tiesiog isskirtinis automobilis
        Neišmeskite spalvų

        Comment


          Rugpjūtį Lietuvos naujų automobilių rinka išaugo 19 proc.

          http://auto.delfi.lt/autonews/article.php?id=36079191

          Preliminariais „AutoTyrimu“ duomenimis, gautais pagal ES reglamentuota metodika išanalizavus „Regitros“ pateiktus pradinius duomenis, rugpjūtį Lietuvos naujų lengvųjų automobilių (M1 ir N1) rinka išaugo 19 proc., iki 672 vnt. Augimui įtakos turėjo kiek suaktyvėjusi paklausa bei smarkiai sumažėjusi palyginamoji bazė – praėjusių metų rugpjūtį šalyje buvo įregistruoti tik 565 nauji automobiliai.

          Praėjusį mėnesį asmeninių automobilių (M1) registravimas padidėjo 17 proc., iki 618 vnt., o lengvųjų komercinių transporto priemonių (N1) rinka ūgtelėjo 54 proc., iki 54 vnt.

          Rugpjūtį Lietuvos rinkoje tarp markių toliau pirmavo „Volkswagen“ (114 vnt.), antrąją vietą išsaugojo „Peugeot“ (103 vnt.), o trečioje liko „Toyota“ (73 vnt.). Tarp prestižinių markių pirmavo BMW (16 vnt.).

          Praėjusį mėnesį populiariausi asmeninės paskirties (M1) modeliai Lietuvoje buvo „Peugeot 206+“ ir „Peugeot 3008“ (po 35 vnt.) bei „Subaru Legacy/Outback“ (34 vnt.). Tarp lengvųjų komercinių (N1) modelių pirmavo „Volkswagen Caddy“ (16 vnt.).

          Sausio-rugpjūčio laikotarpiu Lietuvoje iš viso įregistruota 5 016 naujų lengvųjų automobilių, t.y. 16 proc. mažiau nei atitinkamu laikotarpiu 2009 m. (5 980 vnt.).

          Rugpjūtį Lietuvos rinkoje debiutavo „Honda CR-Z“, „Peugeot RCZ“, „Seat Exeo“ bei „Kia Venga“, nors kitose Baltijos šalyse šie modeliai pasirodė gerokai anksčiau.

          Comment


            verslo žiniose apie kiniečių invaziją:

            labai turėtų patikti "bnv" fanams
            pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

            Comment


              Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
              verslo žiniose apie kiniečių invaziją:
              Atvaizdas

              labai turėtų patikti "bnv" fanams
              Viskas čia gerai. Užtat dažnas BNV fanatas, ko gero, net nenutuokia, kas gamina jų mylimas mašinas Kinijos rinkai: http://www.brillianceauto.com/brands/bmw.html



              Taip taip, tas pats žymusis gamintojas, kurio crash-testų video sklandė internete prieš kelis metus

              Comment


                Naujas Ken Block video Smagiai lekioja

                Comment


                  Tokio aparato apie du dešimtmečius nebuvau matęs. Atvežė maistą ir gėrimus.
                  Paskutinis taisė Eimantas; 2010.09.29, 12:33.
                  GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                  Comment


                    Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                    Tokio aparato apie du dešimtmečius nebuvau matęs. Atvežė maistą ir gėrimus.
                    Atvaizdas
                    ЕрАЗ-762. Pasirodo, jie buvo gaminami net iki 1996 metų.

                    Comment


                      Iš pat pradžių - Latvija, RAF. Tik vėliau gamyba buvo perkelta į Jerevaną.

                      Comment


                        Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                        Iš pat pradžių - Latvija, RAF. Tik vėliau gamyba buvo perkelta į Jerevaną.
                        Eraz'u dar yra like keli Lietuvoje. Bet RAF'o, keli metai kolega iesko, kad ir prastos bukles-neranda.

                        Comment


                          Rugsėjį naujų automobilių rinka augo 53 proc.
                          http://www.diena.lt/naujienos/transp...53-proc-302519

                          Lietuvos naujų automobilių rinka toliau atsigauna – rugsėjį parduoti 826 nauji automobiliai, 53 proc. daugiau nei prieš mėnesį.

                          Kaip ir praėjusį mėnesį, ši augimą daugiausiai lėmė suaktyvėjusi paklausa bei maža palyginamoji bazė: pernai rugsėjį šalyje buvo įregistruoti tik 539 nauji automobiliai, praneša „AutoTyrimai“.

                          Rugsėjį asmeninių automobilių įregistruota 44 proc. daugiau (724 vnt.), o lengvųjų komercinių transporto priemonių – beveik tris kartus daugiau (102 vnt.).

                          Praeitą mėnesį Lietuvoje lyderio poziciją išsaugojo „Volkswagen“ (137 vnt.), antrąją vietą užėmė „Toyota“ (123 vnt.), o trečioje liko „Škoda“ (80 vnt.).

                          Per devynis šių metų mėnesius Lietuvoje iš viso įregistruotas 5841 naujas lengvasis automobilis – 10 proc. mažiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.

                          Comment


                            Gal kas galit Kaune parekomenduot servisa ar siaip taska kur kokybiskai sutvarkytu automobilio elektra uz protinga kaina?

                            Comment


                              Gal turėjote kas audi a4 1.9 dyzeli universalą? Žadu pirkt ir norėčiau sužinot jūsų nuomone kokie pliusai ir kokie minusai šio automobilio? Ar dažnai tenka remontuoti ir t.t.

                              Comment


                                Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                                Gal turėjote kas audi a4 1.9 dyzeli universalą? Žadu pirkt ir norėčiau sužinot jūsų nuomone kokie pliusai ir kokie minusai šio automobilio? Ar dažnai tenka remontuoti ir t.t.
                                Kuriu metu?kurio motoro?

                                Comment


                                  Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                  Kuriu metu?kurio motoro?
                                  Motorą rašiau 1.9 tdi, o metai tai nuo 1996 iki 2000

                                  Comment


                                    Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                                    Motorą rašiau 1.9 tdi, o metai tai nuo 1996 iki 2000
                                    Yra 66 ir 81kW. Imt tai siulyciau tik pastaraji.. Siap masina kaip masina, bet pakankamai sena+dyzelis ir avant'as,geros nupirkt mazai galimybiu.. Kazka siulyciau ziuret kitka, bet jei butinai sita, tai ziurek, motora, ypatingai turbina, dar galine vaziuokle tokia prieziuros reikalaujanti,nebepamenu kainu dabar detaliu..

                                    Comment


                                      Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                      Yra 66 ir 81kW. Imt tai siulyciau tik pastaraji.. Siap masina kaip masina, bet pakankamai sena+dyzelis ir avant'as,geros nupirkt mazai galimybiu.. Kazka siulyciau ziuret kitka, bet jei butinai sita, tai ziurek, motora, ypatingai turbina, dar galine vaziuokle tokia prieziuros reikalaujanti,nebepamenu kainu dabar detaliu..
                                      81kw ir ieškau. Šeip noriu aš ekonomiškos ir didesnės nes pats nesu žemas, o audi man jau senai krito į akį Aišku pirkčiau ir naujesnę, bet biudžetas neleidžia, nes pats dar tik studentas taip, kad pirmai pradžiai ir audi bus gerai. Va aš tik ir esu girdėjas, kad sako važiuoklė jeigu pareina, kad labai brangiai atsieina sutvarkyt ir tai man kelia daugiausiai abejonių. Ar tikrai taip blogai su tom važiuoklėm?

                                      Comment


                                        Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                                        81kw ir ieškau. Šeip noriu aš ekonomiškos ir didesnės nes pats nesu žemas, o audi man jau senai krito į akį Aišku pirkčiau ir naujesnę, bet biudžetas neleidžia, nes pats dar tik studentas taip, kad pirmai pradžiai ir audi bus gerai. Va aš tik ir esu girdėjas, kad sako važiuoklė jeigu pareina, kad labai brangiai atsieina sutvarkyt ir tai man kelia daugiausiai abejonių. Ar tikrai taip blogai su tom važiuoklėm?
                                        Jei viska normaliom dalim persirenki ir saugai bei priziuri, viskas ten normaliai.. Keistai skamba:ir audi bus gerai.. Audi kaip beversi yra prestizine marke uz kuria atitinkamai turi ir sumoketi.. Taigi tiek masina, tiek dalys bei prieziura pigios nebus..

                                        Comment


                                          gal zaraza norėjo pasakyti: ir tokio senumo audi bus gerai

                                          Comment

                                          Working...
                                          X