italijos futbolui meile nespinduliuoju, salis taippat netraukia, tad uztenka man ir sio turimo kampelio
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė rat Rodyti pranešimąŠiuo atveju aš nekalbu apie vairavimą, o kalbu tik apie išvaizdą. Tarkim man Saab 9-3 coupe daug gražesnė už visus CLS, CLK ir t.t. - ir kalbu tik apie išvaizdą. Be to, nesuprantu poničkų, kurios iš Vilniaus retai su savo MB išvažiuoja, nei nuspaudžia kur greičiau, nei ką - tik įvaizdžio dalis, kaip koks jorkšyro terjerasPaskutinis taisė minde903; 2008.04.28, 13:53.
Comment
-
Parašė minde903 Rodyti pranešimąsumastei palyginti mersas su svedu opeliu. su ligintuvais gali pats ir vazineti busi namu seimininke. suprask kad tokiu aparatus kai CL 65 AMG ar SL... nevisiem piemenim ipirkti tai gal todel tavo dizaino kriterijus toks zemas ....
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąturbut dande atkalbeti, bet rimtu argumentu nesurado
...ech tie lietuvos automobilizmo visaziniai
Buvo argumentuota, kad visos praktiskai dalys skiriasi nuo amerikietisku, dezes nuolat byra +kazkokios problemos su elektra..
Comment
-
Parašė minde903 Rodyti pranešimąsumastei palyginti mersas su svedu opeliu. su ligintuvais gali pats ir vazineti busi namu seimininke. suprask kad tokiu aparatus kai CL 65 AMG ar SL... nevisiem piemenim ipirkti tai gal todel tavo dizaino kriterijus toks zemas ....
Comment
-
Mjso sveikinu - laukiam klubeMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąEch..Galvojau pirk amerikietiska toki,bet visi puole atkalbinet, kad bus begale bedu..Norejau suzinot ar tikrai, nes vis dar noriuB)
Kai aš pirkau, visų argumentas irgi buvo, kad amerikietiškos mašinos blogesnės, daugiau kuro naudoja. Praktiškai įrodyti to niekas nesugebėjo, todėl mano pasiryžimas buvo nenumalšintas Kokie vargai su amerikietiška mašina: ilgas laiko tarpas kol atvažiuoja, nėra visiškai aišku, kas atvažiuoja, daugiau vargo su registracija. Pliusai: realios ridos (!!!), pilnesnės komplektacijos, komfortabilesnės važiuoklės, aišku kaina.
Dėl kuro sanaudų... Tai yra visiški paistalai, nebent žmonės lygina europini mašiniuką, su 1,6 varikliuku ir kokiu 90 arkliukų, kai tarkim iš JAV atsiveši (mano atveju) minimum 2,0 plius turbina, kuris vaikys jau 160 arkliukų. Sanaudų skirtumas čia aišku pasimatys, bet čia jau nuo žmogaus priklauso ko jis nori - nori ekonomijos - perka mano minėtą europinį 1,6 variantą, džiaugiasi mažesnėm kuro sąnaudom ir nerėkauja, kad amerikietiškos mašinos daugiau kuro srebia
Kitas amerikietiškų mašinų minusas, pasak "egzpertų" - prastesnės medžiagos... Kaip medžiagos gali būti prastesnės, jei, kai jau minėjau, surenkama europoje, po to dedami spidometrai ir žibintai pagal tai, į kur eksportuojama?
Detalių klausimas irgi praktiškai atpuola, kadangi beveik viską gali atvežti oficialūs automobilių gamintojų atstovai Lietuvoje. Mano atveju išvis jokių problemų - nueini į Sosteną, ir daugumą detalių jie turi vietoj, nes kaip sakiau - vadinamasis "amerikonas" visiškai atitinka "europietį". Tai tiek
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTai jooooo, ne kiekvienos gi namų šeimininkės dizaino kriterijus traukia iki D&G ir 12 centimetrų aukštakulniųPaskutinis taisė minde903; 2008.04.29, 12:22.
Comment
Comment