Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Manau naujuoju kultūros ministru bus paskirtas įvairiose pasaulio šalyse nuo Lietuvos teisėsaugos besislapstantis advokatas-apsišaukėlis Stanislovas "Stiliosliovas" Tomas. Beje, šiandien nuo stotelės nuplėšiau tokį "gėrį". Bet tai dar nereiškia, kad aš palaikau tuos ruduosius šaibininkus. Tiesiog jokia skelbime nurodyta informacija negali būti platinama tam neskirtose vietose. Sakau, esu net sukūręs tokį eilėraštį, kurį pats baigiu išmokti mintinai:

Dujos vandenilio sulfido
    Pasklido po Seimo sales plačiai
    Tai "Nemuno aušros"
    Rudmarškiani
    Paskleidė savo nuodus
    fašistuojantys-kremliovski brudai

Skardžius, Gedvilas-Josifas Mengelė
    Išguldė unt žemės narkomanų ir g*jų partiją
    Tą, kur bulbašų aITyšnikų prikvietė tūkstančiais
    Ir užteršė anie Lietuvą su savo rusų kalba

Trokšta nuo bado visi
    Šaltibarščiuosna galvas net panardino
    Į smėlį susikišti teko
    Visas partnerystes, žolytę
    Stambulo konvenciją taip pat

Remyga su pasididžiavimu sako
    "Prisiekiau salėje nesant
    Nei vieno konservo ir liberalo"
    Tai išgirdę "teisingieji-pažangieji"
    Žiaukčiojo it musę prariję

Nejaugi, nejaugi, nejaugi
    Mes savo rinkėjus nuvylėm? Kai Bartoševičių pas save laikėme
    Jo nuodėmes saldžias dangstėme
    Radvilaitė-Morkūnaitė

Ir liberalai su alkoholio priemonių
    Laisvinimu save nuo darbo koalicijoje
    Išlaisvino, todėl todėl rinkėjai mieliau
    Už vokeliuos algą gaunančių teistų
    Rudųjų Kelmės-Šilalės meškų partiją nubalsavo!
    Attached Files

Comment

https://www.facebook.com/reel/161201...0?locale=lt_LT

Gerai čia Kaščia priminė musulmonų dvasininkui, kad vienas prelegentas* jau buvo tarsi iššveistas ir nuleistas į vieną santechnikos gaminį kanalizacijon, pridedant jam papildomus 0,5 m. kalėjimo už buvusio KAM ministro išvadinimą nacistu. Kasčiūnas yra tikras vilnietis, lietuvis, akiniuotis, gyvenantis paprastame bute, argumentuotai mokantis įtikinti savo argumentuotu kalbėjimu kitus, o svarbiausia - ne tik neturi mašinos, bet net ir nėra įgijęs B kategorijos vairuotojo pažymėjimo - lygiai kaip ir aš. O nacistai man asmeniškai yra nebent tie, kurie sugalvojo (ir kurie mėgsta) tokį krepšinio arenose skambančios finalinės sirenos garsą, kurį raidėmis užrašyčiau maždaug kaip "Dzuzaaaaaaaaaaaaaankšt!". Vienintelis Europos miestas, kuriame tokią sireną prisimenu - tai Krasnodaras. Tas garsas vat tikrai skamba nacistiškai kažkaip. O Kasčiūnas - šaunuolis. Jei jo dėka, dar vienas antilietuviškai nusiteikęs gaus bausmę už jo kritikavimą, tai džiaugsiuosi taip, kaip džiaugiuosi, gavęs automatinį pranešimą iš ANR, kad skelbimą apie dingusį gyvūną neleistinose vietose klijavusiam asmeniui pagal mano pareiškimą skirta nuobauda - įspėjimas.
      * - kalbu apie Algirdą Paleckį, jei kas neprisimenate.

Comment

Working...
      X