Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ten vidurinėse ir vėlesnėse klasėse, kai per lietuvių kalbos pamokas mokydavomės gramatikos, tai jei būtų reikėję sugalvoti sakinį, kuriame kableliai skiria vienarūšes sakinio dalis, tai aš jau buvau pasiruošęs tokį kietą sakinį, kurio taip ir neteko garbės viešai garsiai perskaityti:

"Klasėje yra trys geri mokiniai: Šarūnas, Arūnas ir Laurynas Baltrūnas*!"

* - jei neatsimenate, čia tas baikeris, kuris ~2015 m. metė kiaušinį į vieną Aukštadvaryje koncertavusį mažumos atstovą už tai, kas jis yra tasai.

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
      Ten vidurinėse ir vėlesnėse klasėse, kai per lietuvių kalbos pamokas mokydavomės gramatikos, tai jei būtų reikėję sugalvoti sakinį, kuriame kableliai skiria vienarūšes sakinio dalis, tai aš jau buvau pasiruošęs tokį kietą sakinį, kurio taip ir neteko garbės viešai garsiai perskaityti:

"Klasėje yra trys geri mokiniai: Šarūnas, Arūnas ir Laurynas Baltrūnas*!"

* - jei neatsimenate, čia tas baikeris, kuris ~2015 m. metė kiaušinį į vieną Aukštadvaryje koncertavusį mažumos atstovą už tai, kas jis yra tasai.
      Kiaušinių neatsimenam, bet atsimenam, kad kažką nužudė.

Comment

O pamenate tokią Kuršėnuose pasižymėjusią Danutę Pašakinskienę?

Atsimenu gal buvau dar kaime, ten popieriniame Lryto laikraštyje buvo "dienos skaičius". Neatsimenu koks, bet kad tiek litų ji turės sumokėti mergaitės, kurią mirtinai partrenkė, tėvams.

Comment

Working...
        X