Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

gal Aula-Magna? (2016-2017 m., 6 maršrutas, garažinis troleibuso numeris - 1112). Man rodos, kažkurį laiką, berods 2016 m. ją dar matydavau už 1654 (tuomet - su Rehau langų reklama) vairo.
    Attached Files

Comment

Šiandien prastovėjau gerą valandą šalia vienos judriausių mieto gatvių. Sutikau (t.y. pro mane pravažiavo) gal 3 pažįstamų žmonių iš anos gatvės, kurioje gyvenau prieš daugiau nei metus, mašinos. Vienos iš jų vairuotoja (kuri manęs jaučiu nelabai mėgo ir vadindavo mane skundiku) pamatė ir pusę sekundės į mane pasižiūrėjo. Buvo ir nepažįstamų žmonių, kurie pravažiuodami pro mane, stovintį tokioje nelabai įprastoje vietoje, man pamojavo (pvz. vaikai prilipę prie lango). Žinokite, iš tokių, rodos paprastų nereikšmingų gestų pasikroviau tiek pozityvios energijos, kurios man taip trūksta gyvenant itin ankštoje, nebaigtoje ir mašinų pergrūstoje Kopenhagos g. Gal kas žinote, kaip toks reiškinys vadinasi? Gal tai ta pati, Tomo Liūtzo minėta čiukurova?

Comment

1. Įdomu, kada liūzė grįš. Pistonų bobulytės jo numeriuko man padiktuoti negalėjo, nes su jomis pačiomis nėra kaip sukontaktuoti. El. paštą juk turi, juk su juo registravosi į forumą, bet paprastam nariui tokių dalykų nei pamatyti, nei užuosti. Jis yra kažkoks Marcelijus...>.
        2. O Šapašnykovas Aliaksandras tikriausiai jau užmigdytas ir nebeprisikels. O galėjo dar ilgai džiuginti savo pasisakymais apie geležinkelius.
        3. Man kiek imponuoja Skvernenko, nes jis yra pasakęs, kad alternatyva policinei valstybei yra kriminalinė valstybė. Bet kai prisimenu, kad jo vyriausybės valdymo metu buvo atlaisvintos pigios darbo jėgos migrantų iš trečių šalių įsivežimo taisyklės su "trūkstamų profesijų sąrašu", pasidžiaugi, kad niekam neatidavei savo balso. Bet kokią partiją steigti man, su kuria prasikalčiau į Seimą su uraganine Valstybės pažinčių biržos steigimo idėja? Tų partijų pristeigta ant kiekvieno kampo. Va sakau, jei LŽP rinkimuose būtų laimėjusi mandatų ir formavusi valdančiąją koalų policiją, SAM ministrė būtų Helga Marija Kauzonė (per debatus ji mėgo pasisakyti sveikatos reikalų klausimais). Kaip vadintųsi jos įšventinimo į šias pareigas, procesas? Ogi kauzacija! Tai vienas iš mano sugalvotų terminų.

Comment

Mama sakė, kad pati nepirks, neieškos mašinos, tačiau jei loterijoje laimėtų ir matytų, kad sunku į tą Didžiasalį su autobusu parsigabenti kelis rulonus tapetų ar kokį veidrodį, ji apsvarstytų galimybę persilaikyti vairavimo "teises" ir vėl sėsti už vairo. Bet tikrai, kaip žiauru būtų: juk nieks negarantuoja, kad ji ne kokia nors VRM statutinė Plotnikovienė, kuri prieš 11 metų A. Vivulskio g. džipu mirtinai nukirto į gatvę išpuolusį žioplą vaiką. Tuomet artimųjų ašaros, kaukiančios greitosios sirenos, Grindos darbuotojai su juodais lavonmaišiais, arba, jei žmogus po partrenkimo dar gyvas: ant neštuvų į GMP automobilį, tuomet skausmingas nelaimėlio kelias iki ligoninės - ten klizma, tuomet guldymas ant operacinio stalo prijungtam prie aparatų. Ir tokį baisumą kažkam svetimam sukeltų mano artimiausias žmogus - mano mama. Ji nustojo vairuoti kai man buvo kokie 3 metai, tad aš jos, mane vežiojančios, nelabai ir prisimenu, galbūt todėl ir pats neturiu automarozo geno. Dabar tokiu savo veiksmu jausčiau, jog ji tarsi mane išduoda panašiai kaip Judžinas Trumpas, susitikdamas su Pu, tarsi išdavė Europą. Juk pats irgi gyvenau taip, kad automobilio išvengti galima ir kaime. Bet jei ten vietinėse kaimo parduotuvėse trūks normalaus maisto, jei jei, tai žinai, teks kokį kartą du į mėnesį apsilankyto rajono centre - Ignalinoje. O tuomet vėl atgal būti zombiais. Nežinau, koks jausmas turėti vairuojančią mamą. Gal kiti mano buvę klasiokai ką nors papasakotų? Manau, absoliuti dauguma jų tėvų turėjo ir tebeturi mašinas, nors kam ji reikalinga, gyvenant didmiestyje?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
            1. Įdomu, kada liūzė grįš.
            Tikrai ne.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
              Tikrai ne.
              O kodėl, gerbiamasis, pastoviai mėtote jį iš forumo lauk kaip kokią niekam tikusią kekšę? Koks jo indėlis į forumą buvo savo laiku su nuotraukomis apie Kauną... Na taip, paskui prarado darbą, nusigėrė vyrutis...

Bet tikrai, koks dėkingas turiu būti šiems trims: Arūnui, kuris pasiūlė kraustytis į savo susikurtą temą "Šiaip nesąmonės ir kliedesiai", paskui tam, kuris ją įteisino, mane pažymėdamas kaip jos pradininką, na ir žinoma turkiškų serialų mėgėjui Marcelijui, be kurio tandemo su manimi, ši tema taip grėsmingai nebūtų priartėjusi prie 400 puslapių ribos. O ją pasiekus, uždainuosime autobuso vairuotojo iš Karosa, garaž. nr. 400 bei sklandytojo, lito devalvuotojo a.a. V. Galvono (nuotrauka https://fotobus.msk.ru/photo/95761/) himną: Bijefū gerbėnger bini švaiš tad sai, syvai saop sai sai, die fū gerbėngar binitai - pavai siūsiū ikarsingai! Pam pym pirim, pirimpimpim!
              Ir kūrinio pabaigoje kažkaip:

belemaidzer berodau cocau, šylyš bracūkornai, yjbėzda myro tau cocau - tekėj tyzna ysūvožtėj! Pam pym, pirim, pirim pim pim. Urlap-uralp, urlap-urlap! Boribom, rororombombombombom!

Comment

Todėl, kad pasipila skundai.

Comment

Skundai dėl jo pranešimų kitose temose ar kad šitoje mes gerai užvarome kliedimo turinio? Nes kiek matau, yra krūva tų, kurie itin nekenčia ir šitos temos, kuri, kaip pastebėjo vienas forumo narys, yra tarsi humanitarinė pagalba man.

O jau kai/jeigu prikepsime šioje temoje 500 puslapių, ta proga, jau nurašyto Vilniaus miesto autobuso Mercedes-Benz, kurio garažinis numeris buvo 500, garbei, reiks užtraukti šitą kūrinuką: https://www.facebook.com/watch/?v=1996296897092778 - pagal mano sugalvotą su juo 2016-2017 m. dirbusio vairuotojo pravardę.

Comment

Bet dėl liūzės, aš nekart sakiau, kad geriausia išeitis būtų atjungti jį nuo geopolitinių temų. Jei su AL1 tai buvo įgyvendinta, kas trukdo tą patį padaryti su liuTASS?
                    Beje, dėkoju už vakarykštes foto, iš kurių bene mano namų langai matosi. Galėjote pranešti iš anksto, kad būsite šalia, būčiau pamojavęs pro langą, gal net išmetęs kokią picą, kad neišalktumėte vaikščiodamas p(r)o šias nejaukias apylinkes...
                    ​​​​​​​

Comment

Bet tikrai kokią dušną rudą šaibą įkalė Žemyga-Remyga su savo PPNA tiems kultiūrininkams. Nesuprantu, kas jiems trukdo toliau statyti spektaklius, vaidinti filmuose, tapyti paveikslus, gremžti skulptūras. Ar jie užsiimdami sau įprasta veikla labai jaučia tai, kas šiuo metu vadovauja jų sritį kuruojančiai ministerijai? Pvz. iš visų moteriausybių, prie kurių man teko gyventi, laimingiausias buvau prie Ingridos Šimonytės ministrų kabineto. Nes tuo metu gyvenau geriausioje Vilniaus gatvėje su pačiais geriausiais kaimynais, gatvėje įvedinėjau tvarką, sekiojau buvusį klasioką. Bet šitie mano asmeniniai malonumai niekaip nesusiję su valdžia, kuriai tuo metu buvo pavaldi Agnės Bilotaitės VRM, kuriai pavaldus Policijos departamentas, kurio tyrėjai pagal mano atsiųstas nuotraukas nuskalpuodavo KET pažeidėjus.

Comment

Apie Liūtass`o reikalus užimtumo tarnyboje Kaune

Iškilo grėsmė Ožeškienės apylinkėms
                        Kažkieno bemsas kiemuose suriaumojo
                        Senos statybos komiblokų apsupty
                        Tomas eL. Niūksas pašalpos pasiimt pajudėjo

Apie "Nemuno aušra" pergalę rinkimuose

O Dėve, o Dėve, o Dėve
                        Remyga, Ramyga, ką tu paleidai
                        Mes tokie pažangūs, teisingi, tikim į Antrą Pakopą
                        O tu sakai:
                        - Būtų mano valia, uždaryčiau načiort tuos fondus ir išvaikyčiau juos vėjais, laukais, pabarėlėm...

Apie Leksio reikaliukus

Amžiams nuskandintas
                        Be teisės atsitiesti
                        Ar tu fronte ar kabinoj traukinio
                        Ką tu iš tikrųjų išmanai
                        Apie geležinkelius?

Apie DJ+ pašalinimą

Galvojau parašysiu
                        Lauksiu dvejų savaičių bano
                        Ir kas galėjo pagalvoti
                        Kad už tai išskus mane amžiams

Į nebūtį, į ten
                        Kur labai nejauku ir baugu
                        Mano ausinės ir pliusiukas
                        Forumo istorijos šiukšlyne pasidėjo

Comment

O kas nors dar prisimenate tokį Vidaus reikalų ministrą kaip Dailis Alfonsas Barakauskas? Man rodos irgi į kažkokį skandaliuką įsipainiojęs buvo. Kažin ką jis dabar veikia? Graužinienė ta irgi priėjimą prie šalies paslapčių savo laiku turėjo. Ir kai pagalvoji, Šust(r)auskas kaip buvęs Kauno meras... aš kiek suprantu, savivaldybių galvos (t.y. merai) irgi turi teisę susipažinti su įslaptinta informacija. Taip išeina, kad net tas bomžiškos išvaizdos širdžių meras, iš kurio AšNeRobotas šaiposi, jis irgi galėjo pamatyti detalius valstybės gynybos planus, informaciją apie branduolinės energetikos objekto fizinę saugą?

Comment

Perduok liutukui jei sugrįš - https://www.delfi.lt/seima/psicholog...nima-120154682

Comment

Tai duokite jo emailą, parašysiu dabar. Moderatoriai gi mato el. paštą, kuris buvo nurodytas pirmą kartą registruojantis prie forumo. Kaip ten - marcelijus. >>>>@gmail.com? O jei jis numirė nesulaukęs karo - pašalinkite jo paskyrą. Ir atjunkite jį nuo tų temų, kuriose jo pranešimai - visiškas nulis. Kuo Al1 prastesnis?

Comment

Bet man rodos pasiteisina tas novatoriškas formatas "Kava su Kasčiūnu". TS-LKD tampa partija, esančia arčiau paprasto žmogaus, galimybė užduoti klausimus dabartiniam konservatorių pirmininkui. Bet aš su juo neičiau, nes jis slaptos informacijos man į ausį nepakuždės, net jei jam pažadėčiau visas visas, kiek tik yra pasaulyje, visas visas dainas. Ne, aš ne rusų agentas, aš tiesiog dėl savo smalsumo noriu pamatyti tą valstybės paslaptį sudarančią medžiagą. Bet labiausiai mintyse susiformuoja tokia asociacija, kad aš, Kaščia, nuskandinau Algirdą Paleckį į unitazą - jis mano dėka kaLiūzėje praleis dar papildomus 0,5 metų, už tai, kad išvadino mane nacistu. Įdomu, ar aktyvusis Laurynas organizuoja savo kavos gėrimo popietę Pravienuose, kur kalinčiam paleckiukui į kamerą parūpintų kokių video žaidimų, kad nebūtų nuobodu atlikinėti bausmę? Ko gero, ne?

Comment

Bet aš galvoju, jei kandidatuočiau į Seimą, kaip man siūlė gerietis, koks būtų pavadinimas? Neseniai į galvą šovė "Antipopulistinis K. Pučinsko judėjimas". Arba gal formuoti kokią nors karo (ne taikos) koaliziją su Dumalaku? Žodžiu, įdomu kokie būtų mano partijos rezultatai, jei per LRT debatus aš kaip koks durnelis, panašiai kaip šiame forume, visaip sklaidyčiausi, apsirengęs kokiais nors plačiais skarmalais ir su vienos rankos mostais, pradėdamas savo kalbą, atkišęs vieną pirštą (žr. nuotr. žemiau) vis priminčiau "Vat kai/jeigu aš tapsiu Seimo nariu/ministru/premjeru, aš galėsiu susipažinti su ta slapta informacija!". Arba vėliau, kai mano partijai vėl bus skiriama minutė eterio pasisakymui, kaip aš tvarkysiu aktualų valstybei klausimą, aš vėl iškeliu ranką į viršų, užsimoju 90 laipsnių kampu, tuomet mano talibaniško stiliaus apdarai vėl suplevėsuoja, sumaskatuoja, ir aš vėl užsivedęs"...vat man bus patiekiama įslaptinta informacija!". Viena kas aišku, Arūnas X už mane tikrai neprabalsuos - jam visi ant bangos esantys, naujai užgimę-susikūrę politiniai gelbėtojų dariniai yra niekam tikusios atliekos. Reikia balsuoti tik už seniai egzistuojančias, laiko patikrintas partijas, geriausia - TS-LKD, nes kitos nepakankamai patriotiškos.
                                  Attached Files

Comment

Įdomu, ar esu kada nors matęs Šimonytę kokiame nors labdaringame renginyje, pvz. Maisto banko akcijoje, kur ji parodytų, kad jai rūpi ne tik vienaragių partnerystės įteisinimas bei II pakopos išlaikymas, bet ir tie sunkiau besiverčiantys, iš skurdo neišbrendantys vargšai, kurie neturi už ką įpirkti sotesnio kąsnio ir maitinasi tik kruopomis, konservais ir aliejumi? Ar ji yra toookia pažangi, kad jai ne lygis terliotis su kažkokiais bėdžiais, gilintis į jų problemas. Ji turbūt mato (orientuojasi) tik tuos savo elektoratą +-30 m. amžiaus šaunuolius, kurie moka užsikalti senatvei investuodami į VWCE. O jeigu negali nusipirkti sočiau kažko užkrimsti, jei skaičiuodamas centūūūūkus delne, gailiai nužvelgi prekių kainas lentynose - nu tai ir numirk iš bado, tavo problemos, maždaug taip, ar ne? Beje, tik dabar baigiu suprasti, kad tokie https://www.google.com/maps/@50.8688...oASAFQAw%3D%3D ir panašūs vaizdai Europos keliuose yra ne šiaip sau, "kad gražiau atrodytų", bet jie vežioja rimtus krovinius, kurie vėliau atsiduria prekių lentynose, o galiausiai - ir mūsų žmonių namuose. O aš kažkuomet galvodavau, kad vos ne šiaip sau tušti jie važinėja be tikslo, suka ratus ir gauna pinigus tiesiog už pasivažinėjimą, drebindami kelius. Pasirodo, ne viskas taip vaikiška. O manydavau, kad tokį darbą siūlantis skelbimas galėtų skambėti kažkaip panašiai į "Kurk nenutrūkstamą 24/7 riaumojančių vilkikų judesį-dundesį Europos šalių greitkeliuose!".

Comment

Atsimenu vieną iš savo kelionių autobusais po Lietuvą šią vasarą - iš Klaipėdos vykau iki Plungės su Telšių AP. Tai nuo Klaipėdos iki Gargždų palėkėme A1 autostrada, kur paskui jau nusukome senuoju keliu. Tai tuos keliolika kilometrų, kol riedėjome automagistrale, ten tiek priešinga, tiek ta pačia kryptimi (Kauno, Vilniaus link) judėjo nemažai vilkikų, tampančių jūrinius konteinerius, kuriuos iš arti matydavau iš toje savo gyventoje gatvėje. Tai vat man kilo tokios asociacijos, kad va, jiems kelionė tik prasideda, jie dar rieda Klaipėdos r. teritorija, o mes čia tuoj autobusu pasuksime po Žemaitijos platybes, o vat tie fūristai mins dar geras 2,5 valandos iki Vilniaus kirsdami šių savivaldybių teritorijas: Rietavo, Šilalės, Tauragės, Raseinių, Kėdainių, Kauno r., Kauno m., vėl Kauno r., Kaišiadorių r., Elektrėnų sav., Trakų r. na ir galiausiai prariedėjus Grigiškes, kurios išaugino Raitelaitytę-Ruginienę, jis su tomis pačiomis padangomis mindys Gariūnų sankryžą, kurią kerta vargšai turginiai, neturintys pinigų autobuso bilietukui į Klaipėdą ir tik atsistoję ant vilkiko pervažiuotos, šiame mieste pabuvojusios mašinos vietos pasijusti aplankę kitą Lietuvos galą, arba pasikarti. Nu arba prasisuks ties Vaduvos stotele Savanorių prospektu, pradrebins tą kelią, tą stotelę, joje laukiančius tuteišus, už kuriuos Romas apdalindavo šypsenomis (ir pražangomis beje), pakol, jei degs žalias, jie visu greičiu prasisuks, prasiridens jų ratai pro šią perėją https://www.google.com/maps/@54.6441...oASAFQAw%3D%3D uraganiniu greičiu - įvyks toks kaip ausienas. T.y. fūra, prieš kažkiek minučių dar riedėjusi pro ties Vieviu esančias Ausieniškes, po daugiau nei 3 valandų kelio nuo Klaipėdos uosto, pagaliau atmynė į Vilnių, kur sandėliuose (jei prekės ne ES kilmės - pirmiausia į muitinę), ir tada tada...

Comment

O čia Stanislovas (vaikystėje šį vardą mintyse esu sau ištaręs-užsirašęs kažkaip panašiai į Sberistanas arba Zberiztanas) Tomas turistaujantis Balio saloje. Ką tai reiškia - kad jis yra protingas ir neatsivežė su savimi narkotikų. Vat jei būtų įskridęs su narkata, taigi būtų nuteistas mirties bausme sušaudant. Žodžiu, nėra toks kvailas - vykdamas į šalį, kurioje už narkotinių medžiagų gabenimą gresia mirties bausmė, jis jų ir negabena, nes brangina savo gyvybę.

https://www.youtube.com/watch?v=xXaer5SQw3o

Ir dar prie to paties - jei jau bimbam (ko mažiausiai tikėjausi) į forumą sugrįžo, tai gal ir A. Leksio sugrįš?

Comment

Bet skęsta toje LD Shine (eldyšain) nemunoaušrinėje šaiboje visi tie kultūrščikai - kaip blogai, kad koalicijoje ne Tėvynės sąjunga su La!svės partija ir Liberalų Sąjūdis, kurio nariu buvo buvęs kultūros ministras Simonas Kairys nuo Telšių, išgarsėjęs tuo, kad pas Miliūtę laidoje viešai eteryje pavartojęs vieną frazę, išpopuliarėjusią karo pradžioje, o mums pavaldžias įstaigas kuruoja ir su slapta informacija pažindinasi kažkoks raviolininkas... O kad Bartoševičių pas save laikėte, kad ta Radvilaitė-Morkūnaitė-Mikulėnienė nutekino jam informaciją apie jam būnant Čilėje pareikštus įtarimus, čia nieko tokio? Kad LP savo gretose turi Raskilą, kuris stoja labiau į Gazos, o ne Izraelio pusę - čia normalu? Kaip tik šiandien mačiau per žinias, kad žydai pelnytai sulaikė laivą, kuriame buvo ir lietuvis, gabenęs "humanitarinę" pagalbą gaziškiams (iš tikrųjų - hamasistų tikslams). Gerai sionistai pravalo tą teroristų peryklą, kur vaikai nuo mažens mokomi nekęsti kur kas labiau pažengusios tautos. O tas Arvydas Paukštys tai galėtų būti paskelbtas Lietuvos prezidentu. Nors realiai viską už virvučių tampo Albinas Januška - jis toks įtakingas - jam net nereikia dalyvauti rinkimuose, kandidatuoti į tam tikrą postą - iki jo ir taip suplaukia visa informacija, viską jis žino, viską valdo, gal net pasako, ką į kokius ministrus skirti, o ko ne. Tik mes apie tai nieko nesužinome. Sako, prie Adamkaus jis labai valdė su savo valstybininkų klanu, kuriam priklauso ir Mečys Laurinkus ir dar kažkas....

Comment

Working...
                                          X