Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
-
gal kas nors prieš 6 menesius ar 3 menesius iš Lidl yra nusipirkes grandini pjukla? kaip kokybe? kaina tai juokinga
Komentuoti:
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąDieter Schwarz turtingiausias vokietis (21 mlrd)... ir LIDl savininkas...
Komentuoti:
-
Dieter Schwarz turtingiausias vokietis (21 mlrd)... ir LIDl savininkas...
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąnegali pradėt skenuoti kito kliento, nes dar pirmas nesusidėjęs. Tai krauna šalia arba duoda klientui į rankas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Reikia ant konvejerio strategiškai susidėtTada ir į maišus galima greitai susidėt. Vokiečiai sako čia jų nacionalinis sportas - susidėt į maišus greičiau nei Lidl/Aldi skanuoja
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNu tose trumpose Lidl kasose tai pastoviai matau, kaip negali pradėt skenuoti kito kliento, nes dar pirmas nesusidėjęs. Tai krauna šalia arba duoda klientui į rankas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Austras Rodyti pranešimą
Easy - aš susikraunu nuskenuotas prekes, kartais atgal į vežimą, kartais į krepšį - pagal nuotaiką, ir tik tuomet už jas susimoku. Dar nebuvo, kad kol kraunuosi prekes jau kito kliento skenuotų.
Komentuoti:
-
Jau pradėjo LIDLus sprogdint.
https://www.delfi.lt/news/daily/crim....d?id=77491295
Policijos duomenimis, apie 50 metų amžiaus pirkėjas, kasoje susimokėjęs už prekes ir jas susikrovęs, nueidamas kasininkei pasakė, kad parduotuvėje yra bomba.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąBe to, man pačiam nepatinka stabdyti eilę, kai krauniesi prekes, o jau kito kliento prekes skenuoja.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Ne visai. Nuo kasos nuėjęs gali ramiai susidėti prekes, patogiai pasiskirstyti į maišus. Vienas prekes dedu į apačią, kitas - labiau pažeidžiamas, kaip bandeles ar kiaušinius, ant viršaus. Prie kasos, ypač Lidle, kai greitai skenuojama, taip patogiai nesusidėsi.
Be to, man pačiam nepatinka stabdyti eilę, kai krauniesi prekes, o jau kito kliento prekes skenuoja.Tada ir į maišus galima greitai susidėt. Vokiečiai sako čia jų nacionalinis sportas - susidėt į maišus greičiau nei Lidl/Aldi skanuoja
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąEsmę supratau, tiesiog to nebuvau dar matęs. Ir nė nebūčiau pagalvojęs, kad kažkas apskritai sugalvotų dvigubai kartų dėti prekes į vežimą vietoj vieno
Dirbkim dvigubai, kad prekyubcentrs pelną didintų mūsų darbo sąskaita
Be to, man pačiam nepatinka stabdyti eilę, kai krauniesi prekes, o jau kito kliento prekes skenuoja.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Esmė tame, kad nestabdai eilės, nes prekes į vežimą susidedi greičiau nei į maišus. O po to ramiai persidedi į maišus
Dirbkim dvigubai, kad prekyubcentrs pelną didintų mūsų darbo sąskaita
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš ne tai, kad galvoju, kad papldomas darbas, bet ir apskritai tik prieš porą savaičių šiame forume sužinojau, kad yra toks dalykas kaip prekių krovimas atgal į vežimus, kad paskui vėl iš vežimų perdėtum i maišus. Trys savaitės atgal aš net nežinojau, kad tokų dalykų apskrtai būna
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąNet ir turintiems vežimus gali atrodyti, kad vėl krauti nuskaitytas prekes į vežimą yra papildomas darbas. Tai krauna į savo krepšį, o tai užtrunka.
Komentuoti:
-
John – kai bus rekvizitams prieinama metinė apyvarta, manau viešins visi laikraščiai. Praeitais metais tai buvo liepos pabaigoje. ( https://www.15min.lt/verslas/naujien...liu-662-833544 )
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Duodu 10 balų Lidl'ui už ateinančios savaitės Parkside akumuliatorinių įrankių pasiūlą. Čia kažkas bėdavojosi dėl baterijų, tai vat - žada užvežti ir jų. Nors mano asmeninė patirtis rodo, kad įrankis gali nusibaigti anksčiau už bateriją, tai šitame jau krito mano akyse vertinimas.
Komentuoti:
-
Manau kad pagal užimama rinkos dalį, Lietuva jau šiandien yra sėkmingiausia Lidl rinka. Kai paviešins 2017 metų Lietuvos supermarketų rinkos dalis, manau Lidl bus labai arti 20%. O dar Lidl LT parduotuvių beveik padvigubės nuo dabartinių 35 iki kokių 65...
Komentuoti:
-
Nepasiteisino tos trumpos kasos?
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: