Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNe nesu toks glušas, nereikia man 10 kartų tą patį kartoti Bet tu irgi manęs paklausyk. Yra du dalykai. Pirmas, Lidle yra tik privačių prekės ženklų produktai. Ateini, reikia pieno, imi pieną. O ateini į Maximą, milijonas prekių ženklų pieno, renkiesi. Ir antras, pakuotės. Lidle jos patrauklios, išdirbtos. Maximoj rūšių įvairovė, kažkur šmėžuoja kažkoks nublukęs Saulės pienas.
Ps: rašei, kad ir lidl yra ir ne privačios etiketės grietinės, už tą pačią kainą kaip kitur.
Parašė dsanto Rodyti pranešimąManęs netraukia tokia pakuotė, imu Rokiškio naminį.
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąSaulės pieno dizainas visai padorus, palyginti su kokia Optima. Pvz., koks gražus paveiksliukas ant sviesto
https://www.barbora.lt/produktai/svi...roc-rieb-170-g
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąSaulės pieno dizainas visai padorus, palyginti su kokia Optima. Pvz., koks gražus paveiksliukas ant sviesto
https://www.barbora.lt/produktai/svi...roc-rieb-170-g
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTai vadinama lėkštute.
Man kaip tik patogu, kad jų nėra - žymiai asmeniškiau, kai pinigai duodami kasininkui į rankas, daugiau kontakto, nuoširdumo. Bet esu skaitęs užsienio forumuose, kad Lidl taip yra dėl greitesnio aptarnavimo - dėjimas ir pinigų ėmimas iš lėkštutės užtrunka.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPinigų dėjimas į lėkštutės, bent man, yra gana keistas ir creepy Lietuvos parduotuvių atributas.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąLenkijoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Vokietijoje, Švedijoje, Italijoje teko atsiskaitinėti per lekštutę.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai aš suprantu kodėl tu tik lidl atkreipei dėmesį į tokį stebuklą kaip pigesni privatūs ženklai, nes ten tokie dominuoja. Tiesiog norėjau pasakyti, kad LT rinkoje čia joks ne stebuklas, tiesiog tu nebuvai atkreipęs dėmesio. Aišku dar priedo lidl dar pigiau jie šiek tiek gaunasi.
Ps: rašei, kad ir lidl yra ir ne privačios etiketės grietinės, už tą pačią kainą kaip kitur.
Na yra ir tokia kategorija žmonių - pagal pakuotės grožį
Man irgi gražu, nustebau, kad dsanto išpeikė, realiai gal ir už pilos gražiau, bet toks posakis kaip dėl skonio neisginčijama...
Tačiau pradėjus nagrinėti Lidl prekinių ženklų prekes, mane labiausiai nustebino, kad tai visiškai identiški gaminiai, kuriuos pirktum brandiniais pavadinimais. Iki šiol galvodavau, kad privatiems ženklams gaminama atskira produkcija, su pakoreguota sudėtimi. Bet bent Lidl dalyje prekių, kurias išnagrinėjau, taip nėra. Ir jei aš kartais nusipirkdavau man patinkančio skonio Liūtuko lietinių ar žemaitiškų, dabar tai darysiu Lidle, vis tiek nuo to paties konvejerio pakuoja ir dar ir pakuotė žymiai labiau išdirbta dizaino požiūriu nei originalas Dėl to būtų įdomu, jei kas pasidalintų kitų tinklų privačių ženklų palyginimu su analogiškais brandiniais.
Comment
-
senokai teko bendrauti su vienu su gamyba susijusių žmogumi, tai jis minėjo, kad tie pigūs prekiniai ženklai savo kokybę niekuo nesiskiria nuo originalo, nuo to paties konvejerio, kaip sakėte, tik deja nepamenu kokia tai prekė buvo.
kas dėl pakuočių, tai juk eksperimentiškai įrodyta, kad iš patrauklios pakuotės/indų maistas visada skanesnis, tad gal optima linija irgi nėra prasti produktai, tiesiog kai įpakavimas tokio dizaino, kad su juo būtų galima pardavinėti nebent žvyrą tai susidaro toks įspūdia dėl kokybės.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąkas dėl pakuočių, tai juk eksperimentiškai įrodyta, kad iš patrauklios pakuotės/indų maistas visada skanesnis, tad gal optima linija irgi nėra prasti produktai, tiesiog kai įpakavimas tokio dizaino, kad su juo būtų galima pardavinėti nebent žvyrą tai susidaro toks įspūdia dėl kokybės.
Comment
-
dsanto: pakuotė žymiai labiau išdirbta dizaino požiūriu nei originalas
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąŠiaip jau patyręs vartotojas (taikau asmeniškai ) turėtų ignoruoti visokius pakuočių apipavidalinimus, nes gražus dizainas paprastai reiškia didesnę kainą, bet nebūtinai aukštesnę kokybę. Išimtį galima daryti nebent dėl pakuotės medžiagos: kartoninė pieno produktų pakuotė daug patogesnė nei polietileno maišelis, todėl bent jau yra svari priežastis mokėti brangiau. O kam mokėti brangiau už gražesnį pakuotės paveiksliuką? Ir šiaip ryškios pakuotės dažniausiai yra "pramoginių produktų" ypatybė - palyginus paprastos varškės, pieno pakuotes su visokių braškių-vyšnių skonio desertų pakuotėmis viskas pasidaro aišku. Apskritai jei gamintojas pernelyg daug dėmesio suteika pakuotei, tai signalas, kad galbūt taip mėgina kompensuoti prastą pakuotės turinį .Paskutinis taisė dsanto; 2016.07.08, 10:18.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąDarykim prielaidą, bet tik prielaidą!, kad Saulės pieną gamina Rokiškis.
Pienas Rokiškio 3,5 %. Lidle 1 l - 0,59 €, Maximoje 900 ml - 0,77 €, Saulės pienas 1 l - 0,77 €.
Kefyras Rokiškio 2,5%. Lidle 1 kg - 0,56 €, Maximoje 900 g - 0,80 €, Saulės pienas 1 kg - 0,65 €.
Grietinė Rokiškio Lidle 400 g - 0,85 €, Maximoje - 1,18 €, Saulės pienas - 0,99 €.
Geriamasis jogurtas Pilos 2 % 750 g Lidle - 0,79 €, Maximoje tas pats Vilkyškių jogurtas - 0,99 €, Saulės pieno nėra.
Dar ir Maxima artimiausia už 50m, o Lidl už 150km?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąVisa tai yra puiku. Bet ką daryti man, jei perku tik Dvaro pieną, Vilkyškių (dažniausiai, bele ne Rokiškio) varškę, juoda duona turi būti Biržų, Radviliškio arba Ukmergės kepyklų, plastikiniai lenkiški fermentiniai sūriai man netinka, kazeino ir kaulų klijų mišinio vadinamo jogurtu neperku, šaldytų koldūnų neperku, o daržovės ir mėsa visur tos pačios ir už panašiai €?
Dar ir Maxima artimiausia už 50m, o Lidl už 150km?
Comment
-
Apie "Lidl" asortimentą - labai nuvylė alaus pasirinkimas. Aš puikiai suprantu, kad tokio tipo prekybcentryje ir neturi būti didelio pasirinkimo kaip kokioje "Gero alaus parduotuvėje", bet "Lidl'e" - kitas kraštutinumas: Kalvarijų g. "Lidl'e" tik kelios alaus rūšys, ir dominuoja nykus eurolageris. Dar buvo pora tamsaus alaus rūšių, vienas kvietinis ("Volfas Engelman Balta Pinta") ir... viskas. Aš nereikalauju kad "Lidl" prekiautų IPA ar Imperial Stout alumi, bet galėtų nors kokį vieną vokišką weizen'ą turėti... .
Comment
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąApie "Lidl" asortimentą - labai nuvylė alaus pasirinkimas. Aš puikiai suprantu, kad tokio tipo prekybcentryje ir neturi būti didelio pasirinkimo kaip kokioje "Gero alaus parduotuvėje", bet "Lidl'e" - kitas kraštutinumas: Kalvarijų g. "Lidl'e" tik kelios alaus rūšys, ir dominuoja nykus eurolageris. Dar buvo pora tamsaus alaus rūšių, vienas kvietinis ("Volfas Engelman Balta Pinta") ir... viskas. Aš nereikalauju kad "Lidl" prekiautų IPA ar Imperial Stout alumi, bet galėtų nors kokį vieną vokišką weizen'ą turėti... .Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Beje, kokie būtų komentarai dėl sūrių, man visai patiko:
Lovilio linija Parmigiano Reggiano 24 MESI Monate 17,99€/kg Italija
Lovilio linija Gorgonzola DOP piccante (ir kažkoks dar švelnius buvo) su mėlynu pelėsiu Italija
Pilos Balkan sūris toks fetos tipo salotoms Čekija
dar visai gera Norvelitos sūdyta lašiša juodame įpakavime. Ir kaina geresnė, tiksliai neatsimenu.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
Comment