Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Diskusijos apie "Lidl"

Collapse

X
- 

šviestuvas nuo judesio užsidega jeigu žmogus pri arteteja prie jo per 3metrus, su 8 baterijom kas yra truputi per daug manau kol kas ji garaže isidejo
 - 2 patinka

- 

Troškulio kamuojamas prisiminiau šią diskusiją. Kadangi važiavau pro Lidl, užsukau (pirmas kartas Lidl Lietuva parduotuvėje) ir pajamiau porą litrų perlenbacherio pabandymui. Tai sėdžiu ir degustuoju (o tiksliau pasakius - geriu (c) R. Kazlas).Parašė Austras Rodyti pranešimą
 Pritariu, jų skonis visiškai skirtingas, Perlenbacher yra kartesnis už Carlsberg. Dėl skonio nesiginčijama, bet, mano subjektyvia nuomone, šiuo atveju brangesnis nėra geresnis.

Ir ką gi - tipiškas pigus pilsneris kuris parduodmas šimtais niekam neįdomių brendų po visą pasaulį ir kuriuose "kūno" trūkumas maskuojamas kartumu, angliarūgšte (nors Perlenbacherio garbei reikia pasakyti, kad šituo ne per daug abuse'inta), privalomais užrašais "Reinheitsgebot" ir "Gerkite atšaldytą". Maximose tokio tipo buza kainuoja nuo 50 ct/skardinė, pagal kainą ir kokybė.

Dėl lyginimo su Carlsberg. Tikrai nesu nei Carlsberg mėgėjas ir apskritai manau, kad skandinavams geriau gaunasi degtinė, o ne alus, tai ja galėtų ir apsiriboti. Bet sakantiems, kad Perlenbacher tai tas pats ar net geriau už Carlsberg, tai tikrai dramblys turėtų būti ant liežuvio užmynęs.
 Komentuoti:
- 

Aš manau kad čia, kaip sako britai, something much more sinister.Parašė rmss Rodyti pranešimąRomai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
 Komentuoti:
- 

Jeigu tas šviestuvas spintoje, kaip pas mane, tai to atstumo pilnai pakanka. Įeini į spintą ir šviečia 10s. Rengies maikę užgęsta, tada judi, kad vėl užsidegtų. Nenuobodu ypač kai kojines reik apsimautiParašė rmss Rodyti pranešimąRomai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas? Tad garaže naudoti nepatarčiau, nes keičiant automobilio ratą bus tikrai nepatogu. Tad garaže naudoti nepatarčiau, nes keičiant automobilio ratą bus tikrai nepatogu.
 Komentuoti:
- 

Romai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
 Komentuoti:
- 

Tu nenori žinoti, ką tavo mama pagauna.Parašė rroomask Rodyti pranešimąiš Lidl mama nusipirko Led svestuva tipo geras su baterijom, rašo pagauna iš 3 metru tai čia ne butui skirtas? ar butui manau kokiam garažui
 Komentuoti:
- 

neaisku ir man. Ar garazo sviestuvas ar nesiojamas akumuliatorinis zibintas
 Komentuoti:
- 

Gal gedimą pagauna kai sviedžamas iš nemažiau kaip 3-jų metrų? Instrukcijoje to gali ir nebūti.
 Komentuoti:
- 

Mama iš „Lidl” nusipirko LED šviestuvą. Geras, su baterijomis. Rašo, kad „pagauna” iš 3-jų metrų, tad gal ne butui skirtas? Manau, kokiam garažui. Mama iš „Lidl” nusipirko LED šviestuvą. Geras, su baterijomis. Rašo, kad „pagauna” iš 3-jų metrų, tad gal ne butui skirtas? Manau, kokiam garažui.

Tik neaišku ką pagauna. Bet kuriuo atveju, viskas parašyta instrukcijoje ar ant pakuotės.
 - 3 patinka
 Komentuoti:
- 

iš Lidl mama nusipirko Led svestuva tipo geras su baterijom, rašo pagauna iš 3 metru tai čia ne butui skirtas? ar butui manau kokiam garažui

Komentuoti:
- 

Skirtumas tame, kad aš perku ne lenkišką, o lietuvišką grietinę. Lidle ji kainuoja žymiai pigiau nei Maximoj.
 - 1 patinka
 Komentuoti:
- 

Lenkiška Lidlo 30 % grietinė, 400 g kainuoja 0,85 €.Parašė Tomas Rodyti pranešimąKitaip tariant Maximoj 30% grietinė 2,12 €/kg, Lidle - 2,73 €/kg. O dar sakote, kad Lidl viskas pigiau.
 Komentuoti:
- 

O jei taip tai ar tas kefyras iš miltelių? O gal verėtų ir be klausimų toliau, rezultatas svarbu kad teigiamas.Parašė John Rodyti pranešimą
 Rezultatai, tiesą pasakius, pritrenkiantys.Paskutinis taisė evvt; 2018.11.01, 16:30.
 Komentuoti:
- 

Rezultatai, tiesą pasakius, pritrenkiantys.Parašė evvt Rodyti pranešimą
 Tikiu kad rezultatą gauni gerą 
 Komentuoti:
- 

Tikiu kad rezultatą gauni gerąParašė John Rodyti pranešimą
 Aš tai su kefyru dar darausi veido kaukes ir naudoju vietoj plaukų kondicionieriaus   
 - 1 patinka
 Komentuoti:
- 

Aš tai su kefyru dar darausi veido kaukes ir naudoju vietoj plaukų kondicionieriausParašė evvt Rodyti pranešimą
 Jeigu tik su raugintais agurkais ir pasistiprinant šnapsu   
 Komentuoti:
- 

Jeigu tik su raugintais agurkais ir pasistiprinant šnapsuParašė Tomas Rodyti pranešimą

Kefyrą geria tik homosovietikai.  
 Komentuoti:

Komentuoti: