Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė Austras Rodyti pranešimą
Pritariu, jų skonis visiškai skirtingas, Perlenbacher yra kartesnis už Carlsberg. Dėl skonio nesiginčijama, bet, mano subjektyvia nuomone, šiuo atveju brangesnis nėra geresnis.
Ir ką gi - tipiškas pigus pilsneris kuris parduodmas šimtais niekam neįdomių brendų po visą pasaulį ir kuriuose "kūno" trūkumas maskuojamas kartumu, angliarūgšte (nors Perlenbacherio garbei reikia pasakyti, kad šituo ne per daug abuse'inta), privalomais užrašais "Reinheitsgebot" ir "Gerkite atšaldytą". Maximose tokio tipo buza kainuoja nuo 50 ct/skardinė, pagal kainą ir kokybė.
Dėl lyginimo su Carlsberg. Tikrai nesu nei Carlsberg mėgėjas ir apskritai manau, kad skandinavams geriau gaunasi degtinė, o ne alus, tai ja galėtų ir apsiriboti. Bet sakantiems, kad Perlenbacher tai tas pats ar net geriau už Carlsberg, tai tikrai dramblys turėtų būti ant liežuvio užmynęs.
Komentuoti:
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąRomai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
Komentuoti:
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąRomai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?Tad garaže naudoti nepatarčiau, nes keičiant automobilio ratą bus tikrai nepatogu.
Komentuoti:
-
Romai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
Komentuoti:
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimąiš Lidl mama nusipirko Led svestuva tipo geras su baterijom, rašo pagauna iš 3 metru tai čia ne butui skirtas? ar butui manau kokiam garažui
Komentuoti:
-
neaisku ir man. Ar garazo sviestuvas ar nesiojamas akumuliatorinis zibintas
Komentuoti:
-
Gal gedimą pagauna kai sviedžamas iš nemažiau kaip 3-jų metrų? Instrukcijoje to gali ir nebūti.
Komentuoti:
-
Mama iš „Lidl” nusipirko LED šviestuvą. Geras, su baterijomis. Rašo, kad „pagauna” iš 3-jų metrų, tad gal ne butui skirtas? Manau, kokiam garažui.
Tik neaišku ką pagauna. Bet kuriuo atveju, viskas parašyta instrukcijoje ar ant pakuotės.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
iš Lidl mama nusipirko Led svestuva tipo geras su baterijom, rašo pagauna iš 3 metru tai čia ne butui skirtas? ar butui manau kokiam garažui
Komentuoti:
-
Skirtumas tame, kad aš perku ne lenkišką, o lietuvišką grietinę. Lidle ji kainuoja žymiai pigiau nei Maximoj.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKitaip tariant Maximoj 30% grietinė 2,12 €/kg, Lidle - 2,73 €/kg. O dar sakote, kad Lidl viskas pigiau.
Komentuoti:
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Rezultatai, tiesą pasakius, pritrenkiantys.Paskutinis taisė evvt; 2018.11.01, 15:30.
Komentuoti:
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Tikiu kad rezultatą gauni gerą
Komentuoti:
-
Aš tai su kefyru dar darausi veido kaukes ir naudoju vietoj plaukų kondicionieriaus
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Jeigu tik su raugintais agurkais ir pasistiprinant šnapsu
Komentuoti:
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Kefyrą geria tik homosovietikai.
Komentuoti:
-
Miltelius reikia ne triesti, o uostyti, šiaip.
Komentuoti:
Komentuoti: