Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Knygų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Gal galima butu prie knygos pavadinimo prideti ir tematika, bo nelabai aisku kas tai....
-
Kovos klubas

Šiaip dabar baiginėju skaityt David Parkinson knygą "Kino istorija"
Ir mano būsimas "must read" sąrašas: Haruki Murakami "Avies medžioklė", Ryuu Murakami "69", Gordon Wiliamson "SS nuo gatvės kovotojų iki daugiagalvės hidros", Michael Crichton "Juros periodo parkas"
Tikriausiai dar teks paskaityt "Angelai ir demonai" ir "Da Vinčio kodas". Žiūrėsiu kaip laiko bus.
Komentuoti:
-
Ne geriausia tai neabejotinai Chuck Palahniuk "Kovos Klubas", jei dar filmo nemates isvis fantastika
O siaip megstamiausias rasytojas E.M.Remarkas, ir viena geriausiu jo knygu - "Juodasis Obeliskas".
Komentuoti:
-
Jei patinka detektyvai - A.Perez - Reverte "Būgno oda" ir "Flamando dailininko paveikslas", o šiaip man J.Irvingas patinka.
Komentuoti:
-
Alessandro Baricco
"Jūra vandenynas"
Frederic Beigbeder "14,99 €"
Dvi paskutinės mano skaitytos knygos.
Beigbederio, tai lengvas kūrinukas apie reklamos kūrybos užkulsius.
"Jūra vandenynas" žymiai brandesnis (bent jau man) ir įdomesnis.
p.s. bet dar artimiausiu metu geriausia knyga liks: Antoine de Saint Exupery "Mažasis princas"
Komentuoti:
-
Skaityk Dan Brown "Angelai ir demonai" ir "Da Vinco kodas". Nuobodu tikrai nebus.
Komentuoti:
-
Čia priklauso kokią literatūrą pats mėgsti. "Įdomi knyga" - labai plati sąvoka. Tai gali būti ir iš fantastinės, ir iš istorinės, ir iš grožinės literatūros žanro. Reiktų konkretumo.Parašė techPradžiai aš norėčiau paklausk, kokią įdomią knyga rekomenduotumėt, kad nebūtų nuobodu skaityt?!
Komentuoti:
-
Knygų rekomendacijos
Šitoje temoje rašykite, kokias knygas perskaitėte ir galėtumėt parekomenduoti kitiem forumiečiam, ačiū
Pradžiai aš norėčiau paklausk, kokią įdomią knyga rekomenduotumėt, kad nebūtų nuobodu skaityt?!
Komentuoti: