Gerai, prisipažinsiu, kažkada buvau paskleidęs antį apie šitą projektą. Tuo metu, tai matyt buvo galimas teritorijos užstatymo pasiūlymas. Buvo pateiktos vizualizacijos su labai panašia išraiška, kaip Summit. Ir tas maketas įkeltas į 3D Vilnius, iš tūrių buvo labai panašus į tai, ką tuomet mačiau.
Kokias išvadas apie tai galima daryti? Nežinau, bet įtariu, kad vystytojas kaip favoritą būtent ir matys Summit.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Dar toks spekuliatyvus spėjimas: sprendžiant iš jų paskutiniųjų projektų jie renkasi skandinaviško stiliaus architektūrą - khm khm, Summit, khm
- 1 patinka
Komentuoti:
-
https://releven.lt/#projectsParašė Creatium Rodyti pranešimą
Labai įdomi info yra ta, kad per penkis metus jie planuoja išplėtoti 125 tūkst. biurų ir gyvenamųjų plotų, investicijos 400 mln. Eur. Na tik lieka neaišku ar čia viskas tik pas mus (labai greitai atrodo)?
Gerai tai, kad jie turi Konstitucijos pr. 11 sklypą.
Vysto Vilniuje ir kazka pajuryje. Konstitucijos 11 tai sklypas, kur dabar kolegija? Ji bus iskelta?
Komentuoti:
-
Labai įdomi info yra ta, kad per penkis metus jie planuoja išplėtoti 125 tūkst. biurų ir gyvenamųjų plotų, investicijos 400 mln. Eur. Na tik lieka neaišku ar čia viskas tik pas mus (labai greitai atrodo)?Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Gerai tai, kad jie turi Konstitucijos pr. 11 sklypą.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Tikrai geri darbai, beveik visi
1. Pirmoje vietoje balsuočiau už 112976 - kabančius sodus - už žalumą ir architektūros (ypač bokšto) išskirtinumą, kurio Vilniuje dar tikrai nematėme ir kuris atrodytų super ir dieną ir sutemus, ir žiemą ir vasarą. Toje vietoje jau pakanka melsvo stiklo
2. Watermark atrodo kaip padidinta "Nidos apartamentų" Žvejų g. Vilniuje versija - pastariesiems nors jau beveik 15 metų, bet vis dar atrodo super išskirtinai ir moderniai, pralenkia 99 proc. šių dienų daugiabučių. Tikrai tarp mano favoritų, bet gal būtų labiau antroje vietoje, nes kietai atrodytų greičiausiai tik sutemus.
3. Summit ir One park - tiesiog OK.
4. 595959 - nuobodu ir primityvu, kaip kažkas sakė, labiau tiktų Viršuliškėms.
5. Art'eco - projektas atrodo kaip iš kokių 1997-ų ar dar anksčiau, masyvus, primityvus, monotoniškas ir grubus, tikrai blogiausias iš visų pateiktų, žodžiu, neduok Dieve
.
Paskutinis taisė Saliamonas; 2021.11.30, 10:31.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Kazka panasaus i 112976 boksta as labiau isivaizduociau Avulio siaurame Giedraiciu 2 sklype.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Buvo labai sunku apsispręsti už ką atiduoti balsą, kai tiek gerų projektų. Prabalsavau už Watermark, jis ir pirmauja užtikrintai.
Jeigu jau poryt (gruodžio 2) bus aišku, ką išrinko, tai visai cool. Šiuo atveju netgi blogiausi variantai yra visai nieko, o taip būna retai.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Visapusiškai pritariu ir norėtųsi tokio sprendimo. O šiandien balsas už 112976.Parašė RokasLT Rodyti pranešimą112976 + One Park kabančių sodų pastatas būtu
Komentuoti:
-
Jėga. Man patiko visi, išskyrus paskutinį, iš dalies ir antras kažkaip neįkvepia
Labai džiugiai nuteikia tai, kad visi gero aukštingumo, ir žemaūgiai variantai (architektūrinėje kalvoje!!!) net nesvarstomi.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Sakyčiau konkursas labai vykęs, kad net išsirinkti mėgstamiausią sunku. Jei laimės bet kuris išskyrus Art'eco, bus gerai
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Matosi, kad darbai yra apriboti detalaus plano sprendinių. #Ačiū Pakalniui?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Šiaip neblogas konkursas, man iš 6 darbų tiktų 4 apart Art'eco (kažkoks nekokybiškas darbas ir primena Ibrahim'ą) ir 595959 (pirma asociacija tai Skylum, Viršuliškėse tokiems projektams ir vieta...). Mano laimėtojas būtų Summit, atrodo labai skandinaviškai ir tai yra būtent tokia architektūra, kokios tarp stiklinių Šnipiškių ofisų labai trūksta. Beje kas labai džiugina, kad visi darbai apart Art'eco pasiūlė būtent tokį sklypo užstatymą, kokio aš jau kokius 10 metų laukiau Šnipiškėse - keli dangoraižiai viename sklype ant kiekvieno sklypo kampo. Tokiu būdu nuo vieno projekto įnašas į NMC kalvą yra žymiai didesnis.Paskutinis taisė ttttt; 2021.11.29, 20:29.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Mano balsavimas toks pats.Parašė R.D. Rodyti pranešimąSummit
Watermark
One park

- 1 patinka
Komentuoti:
-
1. One Park. Architektūros įvairovė, skirtingi aukščiai ir tūriai, iveiklinti pirmi aukštai, traukos taškas. Įspūdingas "varvantis" bokštas.
2. Summit.
3. 112976.
Nelabai suprantu Watermark garbinimo. Kam tas nepraeinamas ir 6 mėnesius nenaudojamas baseinas, kai šalia upė ir japonų sodai? Uodams ir kitiems vabzdžiams veisti? Be to, 4 beveik identiški kampiniai bokštai, per daug monotonijos.Paskutinis taisė B.S.; 2021.11.29, 19:01.
Komentuoti:
-
Ten klaida, penkto projekto nuotrauka prikabinta šeštam.Parašė evvt Rodyti pranešimąBeje 6 ir 5 turbūt vieno architekto nes vidurinis pastatėlis visiškai vienodas
Komentuoti:
-
Watermark įdomus tik tol, kol yra kontrastras tarp šiltų (geltonų) ir šaltų (mėlynų) dalių, kuris kiek matau iš pirmo žvilgsnio bus išgaunamas apšvietimu. Tad šitas pastatas bus efektingas tik prietemoj (su sąlyga kad apšvietimą pavyks įgyvendinti kokybiškai). Visą kitą laiką tai bus dideli stačiakampiai stiklo tūriai, kas yra visiškas meh (galbūt dėl to ir nėra pridėta renderių prie normalaus dienos apšvietimo), kaip koks peraugęs Lvovo 37.
Man tai Summit pirma vieta. Pastatai santūrūs, bet gražūs, skirtingi fasadai, tūriai, atrodo tarsi ne vienas atskiras kompleksas, o daug skirtingų projektų sustatyta dideliu tankumu. Gražiau įsipaišo tiek panoramose, tiek iš žmogaus pozicijos toje teritorijoje.
- 7 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: