Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Na sklypas didelis ir daugiabučių vietoje viskas tvarkoje, tai dar galės archeologai žaisti. Man įdomu kokio dydžio parkingą pirmu etapu statys.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ir atsikasė pamatus, kuriuos dabar tikrins istorikai, ar yra kokia istorinė vertė.
Komentuoti:
-
Praeitos savaitės nuotraukos. Šiame kampe labiausiai įsikasė:

O šiame kampe šiek tiek lėčiau juda nes atkasti trijų pastatų pamatai, mačiau kaip juos krapštė su kastuvėliu:

- 20 patinka
Komentuoti:
-
-
Dar keletas nuotraukų prieš pat statybų pradžią. Po poros metu bus galima padaryti Prieš ir Po
- 15 patinka
Komentuoti:
-
Bet panašu statybų nuotraukų bus, nes turim forumiečių dirbančių strategiškai geroje vietoje
- 11 patinka
Komentuoti:
-
Taigi ira dar apšei vetos kur parkoti paprastam žmogui...valdže gali dariti ką nori, bet paprastas žmogus visada ras išeiti.Parašė Zygis Rodyti pranešimąO senais gerais laikais ten ir Kernavės g parkovkė buvo
viską valdže iš paprastų žmonių atėmė, net parkavimą tešlynuose…
- 15 patinka
Komentuoti:
-
Visai kaip PerkūnkiemyParašė Zygis Rodyti pranešimąO senais gerais laikais ten ir Kernavės g parkovkė buvo
Komentuoti:
-
O senais gerais laikais ten ir Kernavės g parkovkė buvo
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Nedidelė naujiena, bet šiandien jau pagaliau pradėjo judinti žemes
- 32 patinka
Komentuoti:
-
Jau aptvėrė visą teritoriją, tiksliau tiek kiek galėjo, nes nemažai purvynuose į jų sklypą įlindusių priparkuotų mašinų.

- 29 patinka
Komentuoti:
-
Kaip įdomiai, nes man tik parašė, jog vyksta pasiruošimo pardavimams etapas ir kad daugiau informacijos apie butų išplanavimus bei kainodarą bus kelių savaičių bėgyje. Gal per mažai nulių parašiau prie planuojamo biudžeto.Parašė Horn Rodyti pranešimąNegaliu nepasigirti, jog aš tarp tų 10 procentų
Ir jau virš metų laukiam starto.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Labai noriu tikėti, kad prasidės veiksmas, nes pravažiuodamas užmačiau kraunamus tvorų elementus stovėjimo aikštelės vakariniame kampe.
- 12 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: