Cozy Life
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Tvora būtina, juk žinome, koks ten rajonas.Parašė Horn Rodyti pranešimąII etapas žymiai geriau atrodo, bet ta tvora tai kažkokia beprotystė.
Comment
-
Žiūrint į rūsio planą, panašiausia, kad netelpa (nes per ilgas) įvažiavimo į rūsį pandusas. Kadangi panduso statumas apribotas STR, lieka kelti rūsio grindis, kartu su visu pastatu.Parašė Horn Rodyti pranešimąBet tai kaip jiems taip gaunasi. Ar čia tipo nenori giliau pasikasti požeminiui parkingui ir taip sutaupo ant žemės darbų.
- 2 patinka
Comment
-
Trečias identiškas antram. Bet kad nėra grindinio šildymo už ~4000 EUR/kv. m - labai didelis minusas.Parašė Laure23 Rodyti pranešimąApmaudu, trečias Kernavės aveniu etapas gerokai prastesnės išvaizdos, nei praėję du.
- 1 patinka
Comment
-
Taip, tu teisus - buvau praleidęs, jog yra paradinė versija nuo Kernavės g. , o Hanner-esqeu paliktas iš kitos pusės.Parašė feex12 Rodyti pranešimą
Trečias identiškas antram. Bet kad nėra grindinio šildymo už ~4000 EUR/kv. m - labai didelis minusas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąŠnipiškių perspektyvosKol nepakrovė nuotraukų galvojau, kad kažkas rašo sarkastiškus variantus, kaip vystytojai galėtų pavadinti projektus. Pasirodo, tiesiog taip vadina.Parašė Globalus Rodyti pranešimąKernavės aveniu
- 1 patinka
Comment
-
Oi, tai čia dar nieko tokio, visai adekvatu ir turi prisirišimą prie vietos. Mano personal favorite yra miegamojo rajono tipo daugiabutis Kuro aparatūros teritorijoje, kurį pavadino "Kaip Niujorke". Va čia tai reikia būti atsilupusiu neadekvatuoliuParašė eigh Rodyti pranešimą
Kol nepakrovė nuotraukų galvojau, kad kažkas rašo sarkastiškus variantus, kaip vystytojai galėtų pavadinti projektus. Pasirodo, tiesiog taip vadina.
- 3 patinka
Comment
-
Pirma dalis Kernavės aveniu man patiko, bet dabar viskas projektas pradeda atrodyti kiek monotoniškai. Tas pastatų identiškas aukštis ir tūris atrodo komiblokiškai, nepadeda ir kiek skirtingas klinkeris ar ta bendra jungianti dalis apačioje. Tie nusipiginimai irgi prideda blogo skonio burnoje. Nėra tragedijos ir, pagal mūsų mikrorajono standartus, tai vis dar yra geras projektas, bet apskritai tai negaliu pasakyti, kad man jis patinka. Kažkas minėjo Haneresque dalį kalbėdami apie nusipiginimus: ironiška, bet šalia statomas Hannerio Šnipiškių solo galimai atrodys geriau nei šis projektas.
- 5 patinka
Comment
"Cozy Life behind a wire fence" kodėl nepasivadino?
Nū šonų gi tikrai niekas nemato, kitos pastato pusės irgi nemato, kam ta prabanga.
Comment