Ko čia putojatės? Taigi "nereikšmingas nukrypimas" nuo projekto, viskas čia gerai. Kad Tie turėklai bus škykščios MTZ Blue spalvos, nieko čia baisaus, nes juk "geriau, nei buvo"
Gal ir neblogai kad susiminimalizavo (gal piniginė išraiška ir tokia pati, nežinau) ir todel sveikesnio proto ateity mažiau šiukšlių reiks išvežt iš čia. Kažkada, naiviai tikiuosi, gal atsiras kas norės sukurt tikrai jaukią vietą, o dabar tai galima palinkėt kuo greičiau oksiduotis tam mistiniam konstruktyvui, idant greičiau iškeliaus gal iš čia.
Aš tai džiaugiuosi, kad to bokšto nestatė. Net jei tas bokštas būtų buvęs gražus - jis vis tiek jokios normalios funkcijos nebūtų atlikęs, niekas į jį ten nebūtų laipiojęs, kai Vilniaus panoramų ir kur kas gražesnių yra pilna vietų iš kur pažiūrėti. Blogai, kad to tilto nepanaikino, kuris lygiai taip pat neturi jokio rimto funkcionalumo, nebent 'dėl grožio'.
Ką aš žinau, Tomizmas tai turbūt patinka, jis sako, kad visokių spalvų reikia.
Tai kad čia net nelabai yra "visokių spalvų", čia tik tamsi ir blanki mėlyna. Man žymiai labiau patiktų pamarginimas gyvomis electric spalvomis, pvz "ištaškytų" ar "nuvarvėjusių" dažų stiliumi. Na taip tipo "jaunatviškai".
Bet visumoj, skveras nemanau kad yra toks baisus, kaip čia daug kam atrodo.
Jau tik ne mums ruskius kritikuot, kai patys tokį šūdą statom...
o šiaip tai kiek matau ką stato ten ir ką ir kaip pradeda daryt čia, tai pirmu atveju yra kokybinis progresas bent kažkoks minimalus, nes intensyviai nusižiūrima, kopijuojama(kreipia ten jie dėmesį į visokius Varlamovus ir pan.). Antru atveju, kaip bebūtų gaila, regresas, su visa derama pagarba.
Ko čia putojatės? Taigi "nereikšmingas nukrypimas" nuo projekto, viskas čia gerai. Kad Tie turėklai bus škykščios MTZ Blue spalvos, nieko čia baisaus, nes juk "geriau, nei buvo"
Dizainas ir spalva įkvėpta nesenai vykusio ūkininkų protesto.
Buvau tenais šiandien nuėjęs ir man pasirodė visai gerai suplanuotos erdvės. Taip pat dar neįjungtas apšvietimas, gali labai daug vaizdą pakeisti. Žodžiu, per anksti spręsti.
Aš irgi buvau, mano galva augmenija ir visi užbaigti paviršiai, takeliai pagelbės stipriai. Bet spalva ta mėlyna, ar tai MTZ Blue (@John), ar vandens kolonėles, labai nustebino. Varėnos Eifelio vaibai.
Comment