Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Senamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Trimitas berods vienintelis numato pilnai užtverti parko teritoriją nepaiekant nei vieno įėjimo. Ne kažką. Šiaip 5, 6, 7 atrodo visai neblogi.
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąAbu kampiniai pastatai ne šedevrai, bet man kažkodėl kairysis taip akių nebado kaip dešinėje stovintis klojimas
- 4 patinka
Komentuoti:
-
-
Baltarusiskas kicas nes netaisyklingai atkartoja sena stiliu, neseka to laikmecio kompozicijos taisykliu, konstruktyvus elementai tiesiog atsitiktinai parinkti ir sudelioti be jokio argumento ar logikos, tiesiog is akies.
Tavo pavyzdziai gana nuosekliai ir realistiskai atkurti pastatai, ne taip kaip musiskis BALTARUSISKAS kicas.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Keletas baisaus baltarusiško kičo pavyzdžių iš Prancūzijos, Vokietijos ir Olandijos (šaltinis: New Traditional Architecture FB) . Netgi tokiose, labai seną arch paveldą turinčiose šalyse, tas stilius turi savo vietą. Tiesiog daug kam nusibodo "skandinaviškas minimalizmas", kuris pas mus yra ne kas kitą kaip pigi godžių vystytojų chaltūra, pristatoma kaip subtilaus skonio ir stiliaus etalonas.
Antra, dirbti su visokiais portikais ir kapiteliais tai dar reikia mokėti. Žymiai paprasčiau Do Architects stiliumi štampuoti daržines ir visa tai piarinti kaip išskirtinę architektūrą.
Prancūzija
Vokietija
Olandija
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Man 2 gal atrodo geriausias, bet 4 nors ir baltarusiskas kicas, kazaip puse velnio, statant senamiestyje ir naujamiestyje kartais jo reikia. Viulniuje tokiu ant kiekvieno kampo jau pristatyta. O viesoji erdve man be abejo pati geriausia 7-ame.
Komentuoti:
-
Mano nuomone, 4 tiesiog puikiai derinasi prie aplinkos ir istorinio konteksto. Tai ypač išryškėja šitoje vizualizacijoje:
- 8 patinka
Komentuoti:
-
4 man irgi patiko. Bet pas mus tokios istorizmo replikos ne madoje. Tame stiliuje nėra nieko blogo, na gal didesnis pavojus nudreifuoti iki kičo. Nors kaip matome iš Užupio monmartrų, kai bandoma lyg ir nekopijuoti tradicinės architektūros stilių gaunasi dar bsisesnis kičas. Aš už 4!
Komentuoti:
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąVILNIAUS SENAMIESTYJE, PRIE NERIES, RENKAMA GERIAUSIA NAUJO VIEŠBUČIO IR PARKO SUTVARKYMO IDĖJA
https://structum.lt/straipsnis/vilni...c0EyQy2kXJsidE
Komentuoti:
-
Galiu lažintis, kad bus Galery. Pagal stiliuką tai čia Do Architects darbelis.
Komentuoti:
-
Trimitas šiai vietai tiktų labiausiai. Bet stipriai abejoju viešbučio šioje vietoje naudą ir atsiperkamumu.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
VILNIAUS SENAMIESTYJE, PRIE NERIES, RENKAMA GERIAUSIA NAUJO VIEŠBUČIO IR PARKO SUTVARKYMO IDĖJA
https://structum.lt/straipsnis/vilni...c0EyQy2kXJsidE
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Sodų g. 23. Prie pat autobusų stoties nedidelis projektukas. Seno rekonstrukcija ir naujo statyba.
https://citify.eu/lt/sodu-g-23/
- 19 patinka
Komentuoti:
-
Pagal Cityfy Žygimantų g. 13 pagaliau gavo statybų leidimą.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Na gal pagaliau bus panaikinta ši gėda prie pat pilies (Kirdiejų rūmai)?..
,,Vilniaus muziejui skirto istorinio pastato pritaikymui bus skelbiamas tarptautinis konkursas''
https://vilnius.lt/lt/2022/09/23/vil...nis-konkursas/
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąKą reiškia galėtų būti? Ten ir yra vienpusis, viena juosta, parkingas (kalbu apie tai, kas yra faktiškai, nes visiems dienos metu nusispjaut ant draudžiančio ženklo ir kad ten yra antra juosta), tik problema, kad gatvė yra aiškiai per plati ir visiškai apleista jau apie 20 metų. Dvirtakio ten tikrai reiktų, būtų puiki jungtis tarp Geležinkelio g. ir senamiesčio per Rūdninkų g.
Komentuoti:
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Analogiškai, Gėlių g. galėtų būti vienpusis, viena juosta, tvarkingas parkavimas, dvirtakis. Link stoties, gali būti dvi juostos, bet ir tai ten marios asfalto.
Parašė R.D. Rodyti pranešimąKol nėra projekto "Senamiesčio sodai", tol ten bus baisybė + tuščias sklypas parkovkė šalia. Baisuma kažkokia.
Komentuoti:
Komentuoti: