Parašė Diogenas
Rodyti pranešimą
Dabar -
1. ad hominen nėra argumentas.
2. LRT paskutiniu metu toli gražu nuo kokybiškos produkcijos ir švietimo. Vien kokią medicininę dezinformaciją jie skleidė pandemijos metu ir bandė informaciniu būdu susidoroti su medikais ir mokslininkais yra nusikaltimas prieš žmones - ir tai tik vienas pavyzdys. Mano siūlymą panaikinti jiems biudžetą jie užsidirbo patys. Aš nebūčiau to siūlęs, jei jie pateiktų kokybišką neutralią info ir švietimą, kuriam labai pritariu. Man skaudu matant į ką pavirto LRT.
3. Kad neliktų tokių kaip spekas? A, teisingai, mane siūlote eliminuoti bei palikti tik vienintelę valdžios patvirtintą patvirtintą ,,tiesą'', nes esu prieš smegenų plovimą žmonėms? Kaip netotalitariška. Ir su tokiu požiūriu jūs galbūt rodysite pirštu į Rusiją ir Baltarusiją kaip pavydžius kur liejasi propaganda ir visa kita praignoruojant kas pas mus vyksta ir tai daro nacionalinis transliuotojas už mūsų visų pinigus? Pirmiausia reikėtų susitvarkyti savo kiemą prieš rodant į kitus pirštais.
4. Jei jūs nepagavote mano minties apie siūlymą geriau jau tuos pinigus panaudoti gatvėms (anot jūsų į gatvę neįeina šaligatviai ir dvirtakiai?), kaip iliustracijos parodančios kaip yra švaistomi pinigai, tai čia kieno problema?
5. Aš jūsų eliminavimo nebijau - aš tvirtai stoviu ant savo kojų ir net jei visas likęs pasaulis sakys, kad melas yra tiesa, o aš matysiu, kad taip nėra - aš nepasirašysiu ant melo. Kviečiu kartu tai daryti.
6. Jei jūs manote, kad mano tikslas apriboti žmonėms informaciją ir žodžio laisvę - jūs fundamentaliai klystate ir manęs visai nepažįstate.
Komentuoti: