Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauja Lietuvos radijo ir televizijos būstinė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• spekas
    replied
    Parašė Diogenas Rodyti pranešimą

Būtų mano valia, aš finansavimą didinčiau, kad būtų dar didesnės galimybės kokybiškai produkcijai ir visuomenės švietimui, kad su laiku neliktų tokių dundukų kaip spekas, kurie viską matuoja vien tik išasfaltuotomis gatvėmis
    Jūs žinote, kad LRT metinis biudžetas berods beveik du kartus didesnis nei visų likusių tinklapių - delfiai, 15min etc - metinė apyvarta kartu sudėjus?

Dabar -

1. ad hominen nėra argumentas.

2. LRT paskutiniu metu toli gražu nuo kokybiškos produkcijos ir švietimo. Vien kokią medicininę dezinformaciją jie skleidė pandemijos metu ir bandė informaciniu būdu susidoroti su medikais ir mokslininkais yra nusikaltimas prieš žmones - ir tai tik vienas pavyzdys. Mano siūlymą panaikinti jiems biudžetą jie užsidirbo patys. Aš nebūčiau to siūlęs, jei jie pateiktų kokybišką neutralią info ir švietimą, kuriam labai pritariu. Man skaudu matant į ką pavirto LRT.

3. Kad neliktų tokių kaip spekas? A, teisingai, mane siūlote eliminuoti bei palikti tik vienintelę valdžios patvirtintą patvirtintą ,,tiesą'', nes esu prieš smegenų plovimą žmonėms? Kaip netotalitariška. Ir su tokiu požiūriu jūs galbūt rodysite pirštu į Rusiją ir Baltarusiją kaip pavydžius kur liejasi propaganda ir visa kita praignoruojant kas pas mus vyksta ir tai daro nacionalinis transliuotojas už mūsų visų pinigus? Pirmiausia reikėtų susitvarkyti savo kiemą prieš rodant į kitus pirštais.

4. Jei jūs nepagavote mano minties apie siūlymą geriau jau tuos pinigus panaudoti gatvėms (anot jūsų į gatvę neįeina šaligatviai ir dvirtakiai?), kaip iliustracijos parodančios kaip yra švaistomi pinigai, tai čia kieno problema?

5. Aš jūsų eliminavimo nebijau - aš tvirtai stoviu ant savo kojų ir net jei visas likęs pasaulis sakys, kad melas yra tiesa, o aš matysiu, kad taip nėra - aš nepasirašysiu ant melo. Kviečiu kartu tai daryti.

6. Jei jūs manote, kad mano tikslas apriboti žmonėms informaciją ir žodžio laisvę - jūs fundamentaliai klystate ir manęs visai nepažįstate.
    Paskutinis taisė spekas; 2022.05.28, 13:21.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Liaušis Rodyti pranešimą
    Daug čia kas norėjo/nori LRT sužlugdyti, nuo Kremliaus, Karbauskio iki vietinių vatnikų, komercinių tv ir žiniasklaidos priemonių. Nuo rusų tankų apgynėm, apginsim nuo visko. O už 65 mln tikrai ne 100 km, nebent 10 km nutiesti pavyktų. Ir tai kainomis, buvusiomis prieš penketą metų. Keliai labai reikalingi, bet LRT ir švietimas tie dalykai, kurie visada turi būti prioritetų pirmose vietose be jokių diskusijų
    Garbačiauskaitė efektyviausiai žlugdo LRT. Konkursą laimėjo prie Karbauskio. Sutapimas? Nemanau.

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė Diogenas Rodyti pranešimą

Būtų mano valia, aš finansavimą didinčiau, kad būtų dar didesnės galimybės kokybiškai produkcijai ir visuomenės švietimui, kad su laiku neliktų tokių dundukų kaip spekas, kurie viską matuoja vien tik išasfaltuotomis gatvėmis
    Pradžiai reikia LRT grąžinti į patikimo ir kokybiško turinio laikus. O ne padidintą finansavimą išleisti kašio varžybų pirkimui, pagal visas komercinės žiniasklaidos taisykles rašomom klikbaitinėm antraštėm, alkoholikių ir žmonių šmeižikių dengimui ir t.t.

Komentuoti:

• Liaušis
    replied
    Daug čia kas norėjo/nori LRT sužlugdyti, nuo Kremliaus, Karbauskio iki vietinių vatnikų, komercinių tv ir žiniasklaidos priemonių. Nuo rusų tankų apgynėm, apginsim nuo visko. O už 65 mln tikrai ne 100 km, nebent 10 km nutiesti pavyktų. Ir tai kainomis, buvusiomis prieš penketą metų. Keliai labai reikalingi, bet LRT ir švietimas tie dalykai, kurie visada turi būti prioritetų pirmose vietose be jokių diskusijų

Komentuoti:

• Diogenas
    replied
    Parašė spekas Rodyti pranešimą
    Būtų mano valia, tai aš LRT išvis panaikinčiau valstybinį finansavimą ir už tuos, kiek ten, 65 mln per metus?, nutiesčiau / rekonstruočiau apie 100 km greitkelio ar esminių miesto gatvių.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė spekas Rodyti pranešimą
    Būtų mano valia, tai aš LRT išvis panaikinčiau valstybinį finansavimą ir už tuos, kiek ten, 65 mln per metus?, nutiesčiau / rekonstruočiau apie 100 km greitkelio ar esminių miesto gatvių.
    aha ir pasilikti tik su LNK ir TV3? tada manau ir Panevėžys Solovjovą vakarais žiūrės.

Komentuoti:

• spekas
    replied

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Monikai reiktų per vieną vietą už mokesčių mokėtojų pinigų švaistymą. Užtenka jau ir LRT logotipo keitimo nesąmonių. Kam reikia rebrandingo, jei nei strategija, nei produktas, nei rinka nesikeičia?

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Vo tai tau:

NUTRAUKIAMAS NAUJOS LRT BŪSTINĖS ARCHITEKTŪRINIS KONKURSAS: SKELBS NAUJĄ

Komisija sprendimą persvarstė LRT administracijos prašymu po konsultacijų ir diskusijų su Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT). Nustačius preliminarią tiekėjų eilę, konkurso tolimesnės procedūros buvo sustabdytos ir dokumentai, susiję su pirkimu, pateikti VPT. Tai buvo būtina, siekiant visapusiškai įvertinti svarbų ir valstybei reikšmingą vykdomą pirkimą bei užtikrinti sėkmingą atranką. Abejonių kėlė faktas, kad visos idėjos nebuvo įgyvendintos be priekaištų – esmė atitiko, tačiau formalumuose buvo problemų. Susidariusi situacija rodo, kad reikia permąstyti šiuo metu esančius reikalavimus ir techninę specifikaciją.

„LRT, po diskusijų su VPT, priėmė sprendimą kreiptis į vertinimo komisiją ir dar kartą aptarti šį klausimą, nes nenorėjome ir toliau užstrigti procedūrose. Konkursas buvo didelis ir sudėtingas. Apmaudu, kad pastato klausimas smarkiai išsitęs laike, nes dabartinis pastatas neatitinka reikalingų sąlygų visuomeninio transliuotojo veiklai, tačiau taip pat suprantame, kad tai toks svarbus projektas, kuriame negali būti nė mažiausios abejonės, todėl esame pasiruošę ir toliau siekti, kad Lietuvos visuomeninis transliuotojas turėtų modernų ir energetiškai efektyvų pastatą“, – teigia LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

https://structum.lt/straipsnis/nutra...-skelbs-nauja/

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Cloud'ų daug geresnis buvo, o šitas nors kaip ir nieko ypatingo bet su vidaus ir išorės apdailos spalvom gal neblogai sužaidė.

Komentuoti:

• ttttt
    replied
    Nuobodūs vienodi fasadai, jokių įdomių tūrių, jokių vidinių viešųjų erdvių kaip kituose projektuose, iš vienintelės pusės kuri normaliai matysis miestiečiams vien asfaltas su sandeliu ir fūromis, kaip kokiam logistikos centre už miesto ribų - mmm, svajonių projektas Iš kitos pusės per gerai čia viskas buvo su tais konkursais, ir Radvilų rūmai, ir Lvovo 59, kaip kokiam sapne... Laikas grįžti į Vilniaus realybę

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Parašė VNS Rodyti pranešimą
    Kažkas iš forumo dalyvių parsiputė Sketchupą ir pabandė papeckiot ši bei tą, ar čia rimtas konkurso projektas?
    Ne mano favoritas, bet viskas ten ok su juo. Matyt pritrūko laiko ar lėšų normalioms vizualizacijoms. Aiškinraštis viską gan gerai paaiškina.

Komentuoti:

• VNS
    replied
    Kažkas iš forumo dalyvių parsiputė Sketchupą ir pabandė papeckiot ši bei tą, ar čia rimtas konkurso projektas?
    Paskutinis taisė VNS; 2021.12.07, 15:52.

Komentuoti:

• satrebla
    replied
    Paaiškėjo, kaip atrodys naujoji LRT būstinė: laimėjo „Aketuri architektai“

Geriausiu Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) naujos būstinės architektūrinio konkurso projektu pripažintas įmonės „Aketuri architektai“ projektas „Juosta“, pranešė nacionalinis transliuotojas.

Preliminarioje eilėje antrąją vietą užėmė Lietuvos ir Suomijos bendrovės „Architektūros Linija“ idėja „Vizija“, trečiąją – mažosios bendrijos „Konceptas“ idėja „L5AV90“, ketvirtąją – bendrovės „Cloud architektai“ idėja „Vingis“, penktąją – įmonių „After Party architecture“, „About Architecture“, Dominyko Daunio ir Alvydo Ubarevičiaus idėja „Forum1“.
    Click image for larger version

Name:	LRT2.jpeg
Views:	1745
Size:	409,9 kB
ID:	1934926

https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...5kKWaYcmJNTicw
    Paskutinis taisė satrebla; 2021.12.07, 15:41.

Komentuoti:

• spekas
    replied
    Patiko Vizija.

Dėl jos baseino pritariu - tokioje vietoje neracionalu ir jo išlaikymas kiek kainuotų?
    Būtų galima baseiną pakeisti pvz kokybišku prūdu su geru apželdinimu ir sutvarkymu - būtų išlaikoma ir idėja, ir išlaikymo kaštai n kartų mažesni, o tai reikštų, kad tuomet yra realus šansas, kad jis nebus apleistas.

Komentuoti:

• B.S.
    replied
    Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą

Jei butu tik truputi, praeitu. Isiziurekit i renderius.
    Tai isiuziurejau. Gi sakau jog gal neisbaigtas renderis ir tiek. Vietomis iterpti kolonas ir viskas ten realu.
    P.S.: stotis irgi laimejo neišbaigta, Artery, ir pan.

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    Parašė B.S. Rodyti pranešimą
    Ko taip kategoriškai? Gal kažkiek persūdė, bet čia juk tik bendras vaizdas. Nacionalinė Dailės Galerija irgi kabo ore.
    Jei butu tik truputi, praeitu. Isiziurekit i renderius.

Komentuoti:

• B.S.
    replied
    Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
    As is karto sakau kad "VIZIJA" nelaimes, nes to projekto autorius netuji jokio supratimo apie konstrukcija ir jos limitacijas. Aisku kad erdves ispudingos, bet tenai stogai, sienos ir istisi korpusai tiesiog kibo ore. Visa gero projekto esme ir yra sukurti ispudingas ir idomias erdves zaidziant pagal fizikos desnius ir dabartinio meto konstrukciniu technologiju limitavimus. Ir "gaila" (realiai tai dzin, nes matysis tik Gelezinio vilko vairuotojams), nes atmetus sita, as manau kad laimes "Saltoniskes".
    Ko taip kategoriškai? Gal kažkiek persūdė, bet čia juk tik bendras vaizdas. Nacionalinė Dailės Galerija irgi kabo ore.

Komentuoti:

• kasparas.v
    replied
    As is karto sakau kad "VIZIJA" nelaimes, nes to projekto autorius netuji jokio supratimo apie konstrukcija ir jos limitacijas. Aisku kad erdves ispudingos, bet tenai stogai, sienos ir istisi korpusai tiesiog kibo ore. Visa gero projekto esme ir yra sukurti ispudingas ir idomias erdves zaidziant pagal fizikos desnius ir dabartinio meto konstrukciniu technologiju limitavimus. Ir "gaila" (realiai tai dzin, nes matysis tik Gelezinio vilko vairuotojams), nes atmetus sita, as manau kad laimes "Saltoniskes".

Komentuoti:

• Saliamonas
    replied
    Parašė Perfect Rodyti pranešimą
    Ar esate buvęs LRT? Jeigu ne, tai pats laikas ten apsilankyti prieš rašant komentarus.
    Tas jūsų vadinamas baseinas yra techninis aušinimo rezervuaras, kuris jau nuo nepriklausomybės laikų yra nenaudojamas. Architektai, matyt, kad pasiūlė pritaikyti tą įrenginį kaip vandens telkinį, kuris paįvairintų aplinką.
    Viskas gerai, bet vis tiek neaišku, kam reikia perdarinėti techninį aušinimo rezervuarą į fontaną/viešąją erdvę, kai ji yra keli metrai nuo ošiančio ir išmetamosiomis dujomis smirdančio Geležinio vilko, kur net LRT darbuotojai nenorės būti? Juk toks perdarinėjimas/pritaikymas irgi kainuoja.

Komentuoti:

Working...
X