Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujininkai, Rasos - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
šiaip Geležinkėlis yra upė be tiltų, pramogų nedaug, pagrindė bus taškinė statyba sovietiniame rajone, kainos Tyzenhausose 5k, iki Kudirkos aikštes tikrojo centro) iš Merko Žalgirio g. projekto arčiau nei iš Pelesos 3. Kol neišnaudos viso Šnipiškių, o gal ir Markučių potencialo, klausimas ar ten list verta, nebent esi lenkų turistas ir tau labai svarbus Aušros vartai.
- 1 patinka
-
Pritariu kiekvienam žodžiui. Mano spėjimas po 5 metų šioje lokacijoje naujos statybos įrengtų butų kainos bus 10k EUR už kvadratąParašė John Rodyti pranešimą
Aš irgi kartais galvoju, pro kurį galą mąsto kai kurie žmonės, kai renkasi būsto lokaciją ir argumentus už vs prieš? Pamenu gal kokiais 2016-2017 šitame pačiame forume su kažkuo (nebepamenu kuo, gal kas primins?
) ginčyjausi apie Šnipiškių vs Pilaitės gerumą, artumą iki centro ir t.t., ryšium su tuo, kad kainos Šnipiškėse iki maždaug 2018-2019 buvo artimesnės Pilaitei (ir labai panašios į Fabijoniškių), nei Centrui. Man dar tais laikais tai atrodė be galo keista. Žmogus išsijuosęs įrodinėjo, kaip nuo Šnipiškių iki Centro nukeliauti užtrunka panašiai laiko, kaip ir nuo Pilaitės (su mašina, žinoma
) ir kad Pilaitė yra panašiai gera ar net geresnė vieta gyventi. Elementarus common sense sako, kad tai nesąmonė ir reikia būti visiškai nupuolusiam nuo proto kalbėti tokias nesąmones, kaip ir tiems, kas dabar neigia, kad ta Naujininkų/Rasų lokacija yra viena perspektyviausių ir protingiausių vietų apsigyventi ir pirkti NT. Ar čia kažkoks NT rinkos suvokimo latency ar šiaip elementarus žmonių durnumas? Nelabai suprantu kodėl taip yra, bet man tai yra be galo keistas ir smalsumą stimuliuojantis fenomenas . O šitas projektas Naujanuose yra vienareikšmiškai geroje lokacijoje tiek gyvenimo kokybei, tiek kaip investicija (su sąlyga, kad pats projektas bus vykęs). Aiškinti kaip nors kitaip reikia būti visiškai nublūdusiam. Artimiausiu bmetu daugiau NT vilniuje pirkti neplanuoju, bet jei/kai planuosiu, tai būtų viena pirmųjų vietų mano short liste.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Su kuo diskutavai nepamenu, bet pamenu tą diskusiją, nes tuo metu kaip tik rinkausi pirkti butą. Turbūt nereikia sakyti, kad nusipirkau Šnipiškėse ir nesigailiu beveik 3 kart išaugusia verte.Parašė John Rodyti pranešimą
Aš irgi kartais galvoju, pro kurį galą mąsto kai kurie žmonės, kai renkasi būsto lokaciją ir argumentus už vs prieš? Pamenu gal kokiais 2016-2017 šitame pačiame forume su kažkuo (nebepamenu kuo, gal kas primins?
) ginčyjausi apie Šnipiškių vs Pilaitės gerumą, artumą iki centro ir t.t., ryšium su tuo, kad kainos Šnipiškėse iki maždaug 2018-2019 buvo artimesnės Pilaitei (ir labai panašios į Fabijoniškių), nei Centrui. Man dar tais laikais tai atrodė be galo keista. Žmogus išsijuosęs įrodinėjo, kaip nuo Šnipiškių iki Centro nukeliauti užtrunka panašiai laiko, kaip ir nuo Pilaitės (su mašina, žinoma
) ir kad Pilaitė yra panašiai gera ar net geresnė vieta gyventi. Elementarus common sense sako, kad tai nesąmonė ir reikia būti visiškai nupuolusiam nuo proto kalbėti tokias nesąmones, kaip ir tiems, kas dabar neigia, kad ta Naujininkų/Rasų lokacija yra viena perspektyviausių ir protingiausių vietų apsigyventi ir pirkti NT. Ar čia kažkoks NT rinkos suvokimo latency ar šiaip elementarus žmonių durnumas? Nelabai suprantu kodėl taip yra, bet man tai yra be galo keistas ir smalsumą stimuliuojantis fenomenas . O šitas projektas Naujanuose yra vienareikšmiškai geroje lokacijoje tiek gyvenimo kokybei, tiek kaip investicija (su sąlyga, kad pats projektas bus vykęs). Aiškinti kaip nors kitaip reikia būti visiškai nublūdusiam. Artimiausiu bmetu daugiau NT vilniuje pirkti neplanuoju, bet jei/kai planuosiu, tai būtų viena pirmųjų vietų mano short liste.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Dabar lokacija gal ir nieko, bet prieš 30 metų buvo tragiška. Mano žmona ten gyveno. Triukšmas nuo 3 val. ryto, didelė oro tarša, na ir kontingentas atitinkamas, be abejo. Berods, liūdnai pagarsėjęs Molotkovas šalia gyveno.
Komentuoti:
-
Aš irgi kartais galvoju, pro kurį galą mąsto kai kurie žmonės, kai renkasi būsto lokaciją ir argumentus už vs prieš? Pamenu gal kokiais 2016-2017 šitame pačiame forume su kažkuo (nebepamenu kuo, gal kas primins?Parašė Upper Rodyti pranešimą
As toje vietoje buvęs. Pasikartosiu, mano akimis ji viena geriausių šalia senamiesčio esančių vietų. Čia teritoriškai turėtų būti net ne Naujininkai, o Rasos. bet reikėtų žiūrėti seniūnijų planą. Kontinentas ten kaip tik geras: Šalia Ligoninė, Kapinės, Stadionas, naujai renovuoti senoviniai daugiabučiai, einant link naujai renovuojamo Pelesos skvero, stovi sovietiniai plytiniai daugiabučiai, jokių bendrabučių ar bomžynų. Gal kažko nesuprantu
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Labai gerai, kad išsivalys ši vieta. Gaila tik didžioji dalis garažų nepatenka į sklypą tad liks. Gerai, kad perimetras.Parašė Robyla Rodyti pranešimąPanašu, kad pajudėjo ir kitas, ilgai strigęs, projektas Pelesos g. 3
Naujininkuose bus statomas didžiulis daugiabučių kvartalas
https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...ciu-kvartalas/
- 1 patinka
Komentuoti:
-
As toje vietoje buvęs. Pasikartosiu, mano akimis ji viena geriausių šalia senamiesčio esančių vietų. Čia teritoriškai turėtų būti net ne Naujininkai, o Rasos. bet reikėtų žiūrėti seniūnijų planą. Kontinentas ten kaip tik geras: Šalia Ligoninė, Kapinės, Stadionas, naujai renovuoti senoviniai daugiabučiai, einant link naujai renovuojamo Pelesos skvero, stovi sovietiniai plytiniai daugiabučiai, jokių bendrabučių ar bomžynų. Gal kažko nesuprantuParašė Lettered Rodyti pranešimą
Teoriškai gera vieta, bet nuvažiuokite ten pasivaikščiokite, kažin, ar norėsis gyventi ir kasdien vaikščioti šalia tokio kontingento, neveltui ir NT kainos sąlyginai nedidelės, nors šalia senamiestis.
Paskutinis taisė Upper; 2025.11.21, 09:18.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Teoriškai gera vieta, bet nuvažiuokite ten pasivaikščiokite, kažin, ar norėsis gyventi ir kasdien vaikščioti šalia tokio kontingento, neveltui ir NT kainos sąlyginai nedidelės, nors šalia senamiestis.Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Kaip ten bebūtų, Naujanai grynai lokacijos atžvilgiu (atmetus visus kitus rajono kultūrinius niuansus) yra tikrai puiki vieta. Šalia - Senamiestis, centras, stotis, oro uostas, gamta.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Kaip ten bebūtų, Naujanai grynai lokacijos atžvilgiu (atmetus visus kitus rajono kultūrinius niuansus) yra tikrai puiki vieta. Šalia - Senamiestis, centras, stotis, oro uostas, gamta.Parašė feex12 Rodyti pranešimąVis dar nesuprantu "fantastinės vietos" privalumų, todėl kol kas dar negaliu pateikti
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nuomotis trumpalaikei nuomai be normalios lovos ir miegoti ant sofos virtuvėje yra tolygu būti mazochistu.Parašė Upper Rodyti pranešimąPanašu, kad čia bus skirta trumpaleikei nuomai, neatrodo blogas išplanavimas, o ir kaina bus gera investicijai.
Na nebent nuomos kaina būtų kažkokia išskirtinai nedidelė. Tačiau tuomet nekoreliuoja su didele įsigijimo/investicijų kaina.
Komentuoti:
-
Prestižas miegoti ant sofos virtuvėje.Parašė felar Rodyti pranešimąhttps://tyzenhauz.lt/
Prestižinių butų dydžiai - 1 kamb.- 19,28kvm, 2 kamb. - 38,2kvm, 3 kamb. - 49,18kvm.
Prestižas miegoti ant sofos.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Panašu, kad čia bus skirta trumpaleikei nuomai, neatrodo blogas išplanavimas, o ir kaina bus gera investicijai. Kiek mačiau jų puslapyje, yra visokiausių išplanavimų, ir 2 k.b. su 45 kvadratais ir 3 k.b, su 68, 74 kv.m., tad matyt kiekvienam pagal kišenę.Parašė Makaulius Rodyti pranešimą
Studentui tikrai prestizas
P.S.
Nieko neagituoju,
Pats neperku
Nesu įmonės atstovas
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Mano akimis privalumai tokie:Parašė feex12 Rodyti pranešimą
Vis dar nesuprantu "fantastinės vietos" privalumų, todėl kol kas dar negaliu pateikti
- Žalia zona;
- Labai rami zona;
- Zona centrinėje lokacijoje (iki Rotušės tik 15 min pėsčiomis);
- Puikus kvartalinis užstatymas, gražus projekto išpildymas (bent jau žiūrint iš vizulkių);
- Aplink per kelis metus turėtų būti naujų projektų (Liepkalnio 1A ir Stadiono g. 7 projektai), ką jau kalbėti apie stoties atnaujinimo projektą.
Taip, kaina nustebino, atrodo didoka, bet kas galėtų būti geresnė alternatyva už 5-6K/ 1 kv.m.? Šnipiškės, Senamiesčio sodai, kas dar ?
Komentuoti:
-
Studentui tikrai prestizasParašė felar Rodyti pranešimąhttps://tyzenhauz.lt/
Prestižinių butų dydžiai - 1 kamb.- 19,28kvm, 2 kamb. - 38,2kvm, 3 kamb. - 49,18kvm.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Vis dar nesuprantu "fantastinės vietos" privalumų, todėl kol kas dar negaliu pateiktiParašė Upper Rodyti pranešimąO kokios labiau patrauklios lokacijos uz 5000-6000 Eur / kv.m ?
- 4 patinka
Komentuoti:
-
O kur čia ta fantastika? Galima keletą argumentų?Parašė Upper Rodyti pranešimą
Va ši vieta tikrai fantastinė, o ir projektas atrodo įspūdingai. Manau bus vienas geriausių gyvenamosios paskirties projektų Vilniuje
Už 5000-6000 EUR/kv. m už dalinę apdailą (arba 6000-7000 EUR/kv. m pilną apdailą) tikrai yra daug labiau patrauklesnių lokacijų.
Komentuoti:
-
https://tyzenhauz.lt/
Prestižinių butų dydžiai - 1 kamb.- 19,28kvm, 2 kamb. - 38,2kvm, 3 kamb. - 49,18kvm.Ten, kur šiandien gimsta rytojaus prestižas
Paskutinis taisė felar; 2025.11.19, 16:17.
- 26 patinka
Komentuoti:
-
Va ši vieta tikrai fantastinė, o ir projektas atrodo įspūdingai. Manau bus vienas geriausių gyvenamosios paskirties projektų VilniujeParašė Robyla Rodyti pranešimąNT plėtros kompanija „Citus“ pradeda ilgai laukto projekto „CITUS Tyzenhauz“ startą Tyzenhauzų g. 17
https://www.statybunaujienos.lt/nauj...amiescio/25497
]
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Panašu, kad pajudėjo ir kitas, ilgai strigęs, projektas Pelesos g. 3
Naujininkuose bus statomas didžiulis daugiabučių kvartalas
https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...ciu-kvartalas/
Paskutinis taisė Robyla; 2025.11.05, 14:01.
- 13 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: