Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujininkai, Rasos - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• SPX
    replied
    Nereikia labai čia šiauštis, visai geras projektas, reikia pagaliau bomžižkus rajonus prikelti naujam gyvenimui. Ateis laikas ir čigonus iškels. Atsimenu dar AZ žadėjo, bet kažkaip nesimato nieko.

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
    Manau, kad automobiliai taip gerai atrodo vien dėl to, kad jie yra parenderinti. Daugelyje vizualizacijų vietoje 3d modelių įdeda nuotraukas su photoshop'u, tad jie nelabai natūraliai atrodo.
    O va šios frazės aš nesupratau:
    Skaityk tarp eiluciu, o ne pazodziui. As labai gerai zinau kas kaip cia daroma

Komentuoti:

• molotov_47
    replied
    Parašė ernestas Rodyti pranešimą
    bet uz tai automobiliai labai gerai parenderinti. Bent jau mane labiausiai suzavejo.
    Manau, kad automobiliai taip gerai atrodo ne dėl to, kad juos gerai parenderino architektų įmonė. Turbūt kažkas nuplagijavo automobilių 3d modelius iš kokio nors žaidimo fanų tinklapio .
    O va šios frazės aš nesupratau:
    Juk si pasaka apie tai , taip?
    Paskutinis taisė molotov_47; 2007.08.31, 20:14.

Komentuoti:

• ernestas
    replied
    bet uz tai automobiliai labai gerai parenderinti. Bent jau mane labiausiai suzavejo. Juk si pasaka apie tai , taip?

Komentuoti:

• molotov_47
    replied
    /\ Tiesiog puikus gyv. namų projektas Kirtimuose Puiki vieta jaunoms šeimoms. Puikiai išplėtota infrastruktūra (lėktuvai tiesiai virš galvos, pastoviai pro šalį važiuojančios "fūros") . Pramogų taip pat nestinga - šalimais didžiausias ir įspūdingiausias šalyje čigonų taboras! Pagaliau Jums ir Jūsų vaikams nereikės gaišti laiko kamščiuose norint patekti į kokį Akropolį ! Viskas, ko tik jūsų širdis geidžia - vos už šimto metrų

Komentuoti:

• mindakas
    replied
    Pirk butą Kirtimuose! Jei dirbi sandelininku arba aerouosto sargu - tau sis projektas kaip tik!

www.burbiskes.lt

Komentuoti:

• tongas
    pradėjo temą Naujininkai, Rasos - projektai ir statybų eiga

Naujininkai, Rasos - projektai ir statybų eiga

Lidl paskelbė apie naują vietą Naujininkuose, žirnių g. https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...verslo-centra/ Click image for larger version

Name:	Screenshot-2020-11-06-at-00.51.12.jpg
Views:	3211
Size:	301,6 kB
ID:	1837440
Working...
X