Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujininkai, Rasos - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Nereikia labai čia šiauštis, visai geras projektas, reikia pagaliau bomžižkus rajonus prikelti naujam gyvenimui. Ateis laikas ir čigonus iškels. Atsimenu dar AZ žadėjo, bet kažkaip nesimato nieko.
-
Skaityk tarp eiluciu, o ne pazodziui. As labai gerai zinau kas kaip cia daromaParašė molotov_47 Rodyti pranešimąManau, kad automobiliai taip gerai atrodo vien dėl to, kad jie yra parenderinti. Daugelyje vizualizacijų vietoje 3d modelių įdeda nuotraukas su photoshop'u, tad jie nelabai natūraliai atrodo.
O va šios frazės aš nesupratau:
Komentuoti:
-
Manau, kad automobiliai taip gerai atrodo ne dėl to, kad juos gerai parenderino architektų įmonė. Turbūt kažkas nuplagijavo automobilių 3d modelius iš kokio nors žaidimo fanų tinklapioParašė ernestas Rodyti pranešimąbet uz tai automobiliai labai gerai parenderinti. Bent jau mane labiausiai suzavejo.
.
O va šios frazės aš nesupratau:Juk si pasaka apie tai , taip?Paskutinis taisė molotov_47; 2007.08.31, 20:14.
Komentuoti:
-
bet uz tai automobiliai labai gerai parenderinti. Bent jau mane labiausiai suzavejo. Juk si pasaka apie tai , taip?
Komentuoti:
-
/\ Tiesiog puikus gyv. namų projektas Kirtimuose
Puiki vieta jaunoms šeimoms. Puikiai išplėtota infrastruktūra (lėktuvai tiesiai virš galvos, pastoviai pro šalį važiuojančios "fūros") . Pramogų taip pat nestinga - šalimais didžiausias ir įspūdingiausias šalyje čigonų taboras! Pagaliau Jums ir Jūsų vaikams nereikės gaišti laiko kamščiuose norint patekti į kokį Akropolį ! Viskas, ko tik jūsų širdis geidžia - vos už šimto metrų
Komentuoti:
-
Pirk butą Kirtimuose! Jei dirbi sandelininku arba aerouosto sargu - tau sis projektas kaip tik!
www.burbiskes.lt

Komentuoti:
-
Naujininkai, Rasos - projektai ir statybų eiga
Lidl paskelbė apie naują vietą Naujininkuose, žirnių g. https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...verslo-centra/Žymos: Joks
- 1 patinka
Komentuoti: