Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nauji daugiabučiai namai Vilniuje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts


    Nežinau ar dar Vilnius, bet:

    Ukmergės plento pašonėje, Bendoriuose, planuojama statyti naują daugiabučių namų kvartalą, kurį sudarytų 18 daugiabučių gyvenamųjų pastatų, o juose būtų įrengta 370 butų. Projekto statytojai sako, kad planai dar gali ir keistis, o gyvenvietei prireiks milijoninių investicijų.


    https://www.delfi.lt/verslas/nekilno....d?id=87123067

    Click image for larger version  Name:	Screenshot_2021-05-07 Šalia Ukmergės plento planuojamos 370 butų kvartalo statybos dėl kamščių bus tariamasi(3).png Views:	0 Size:	1,57 MB ID:	1883781

    Click image for larger version  Name:	Screenshot_2021-05-07 Šalia Ukmergės plento planuojamos 370 butų kvartalo statybos dėl kamščių bus tariamasi(2).png Views:	0 Size:	1,28 MB ID:	1883782

    Click image for larger version  Name:	Screenshot_2021-05-07 Šalia Ukmergės plento planuojamos 370 butų kvartalo statybos dėl kamščių bus tariamasi(1).png Views:	0 Size:	1,81 MB ID:	1883783

    Click image for larger version  Name:	Screenshot_2021-05-07 Šalia Ukmergės plento planuojamos 370 butų kvartalo statybos dėl kamščių bus tariamasi.png Views:	0 Size:	1,64 MB ID:	1883784
    Click image for larger version  Name:	naujo-kvartalo-bendoriuose-statybosvizualizacija-87123203.jpg Views:	0 Size:	311,8 kB ID:	1883788
    Paskutinis taisė Saliamonas; 2021.05.07, 17:23.

    Comment


      Čia kur, Šiaurės Korėjoje? Visiška fantazijos sterilizacija.

      Comment


        Parašė kutas Rodyti pranešimą

        Rečiausioje dalinant oficialų gyventojų skaičių iš visos teritorijos ploto, ar dalinant realų gyventojų skaičių iš teritorijos tinkamos gyvenamąjai statybai (t.y. atmetus visus miškus, draustinius, pramonines teritorijas, jau užstatytas mažaukšte statyba teritorijas)? Man regis kažkas čia forume buvo įmetęs žemėlapius, kad mažas Vilniaus tankumas yra truputį mitas.
        Miškas, pramoninės teritorijos ir net, iš dalies, tas draustinis - teritorijos pilnai tinkamos gyvenamai statybai. Juk tai ne sunkiai pajudinami kalnai ar jūros, visų jų mieste turi būti tiek kiek būtina miestiečiams, o ne atskiriems individams.

        Comment


          Parašė GNU Rodyti pranešimą

          Miškas, pramoninės teritorijos ir net, iš dalies, tas draustinis - teritorijos pilnai tinkamos gyvenamai statybai. Juk tai ne sunkiai pajudinami kalnai ar jūros, visų jų mieste turi būti tiek kiek būtina miestiečiams, o ne atskiriems individams.
          Kas čia per filosofija? Miškai ir gamtiniai draustiniai tarnauja atskiriems individams, o privatūs būstai - visuomenei?

          Comment


            Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
            Augant paklausai turi teisę reikštis!
            Man labiau ​​​​​nesuprantamas miesto noras marinuoti komercinius plotus, kaip kultūros paveldą saugoti sodų bendrijas, Sovietmečiu statytą mažaaukštė statybą.
            Pastatyti Maxima ar Lidla Vilniuje žymiai lengviau tvarkingą daugiabuti..
            Jei nepastebėjote, Vilniuje per 30 metų visi kolektyviniai sodai pavirto į priemiestines gyvenvietes, ir apart Balsių, socialinės infrastruktūros ten per tą laikotarpį neatsirado jokios, ko pasekoje turime pastovius srautus namai - mokykla/darbas. Su visais pievose aplink Vilnių apstatytais namais pasidarėme sau amerikietiškų miestų problemas, o šitos problemos imtasi spręsti tik dabar su infrastruktūros mokesčiu. Tuo tarpu mieste neliko Vokietijoje, Skandinavijoje įprastų kolektyvinių sodų, skirtų žmonėms, neturintiems savos nuosavybės rekreacijai.
            Parodykite Vilniuje sovietmečių statytą mažaaukštę statybą. Kiek žinau, tai tam galime priskirti tik pirmąsias nedideles chruščiovkių kolonijas (tokias kaip šalia Sigmos Kalvarijų g. ir vėlyvajame devintame dešimtemetyje pradėtus eksperimentus su mažaaukšte statyba Pašilaičiuose.
            Buvo paskaičiuota, kad Vilniaus plote tilptų trys milijonai gyventojų, tai tankinti reikia, bet reikia ir riboti išskydimą (nors jau šaukštai po pietų su tokiomis kolonijomis Bendoriuose ir kitur), bet tas tankinimas sukišant viską tam, kad būtų parduodama kuo brangiau ir miesto atsisakymas stabdyti absurdiškas statybas namų kiemuose irgi parodo, kas kontroliuoja miesto planavimo skyrių.

            Comment


              Parašė utomnes Rodyti pranešimą
              Čia kur, Šiaurės Korėjoje? Visiška fantazijos sterilizacija.
              Kam ta Šiaurės Korėja, panašūs kompleksai jau stovi prie Kauno ir Klaipėdos, o idėja nuvogta iš amerikonų gated communities.


              Comment


                „Viskas bus aptarta. Bet dėl kamščių pirmoje eilėje turi spręsti savivalda“, – sakė jis.
                Jėga, pastatys koloniją laukuose , o kaip ten patekt, tai jau už mokesčių mokėtojų pinigus

                Comment


                  Parašė Zefyras Rodyti pranešimą

                  Jei nepastebėjote, Vilniuje per 30 metų visi kolektyviniai sodai pavirto į priemiestines gyvenvietes, ir apart Balsių, socialinės infrastruktūros ten per tą laikotarpį neatsirado jokios
                  Reikia pastebėti, kad Balsiai nėra sodų bendrija. Sodai yra į visas puses aplink Balsius. Balsiuose didesni sklypai, platesni keliai ir t.t., čia turbūt pirma post-sovietinė individualių namų gyvenvietė turėjo būti.
                  Pirmieji namai-pilys iškilo palei Žaliųjų ežerų gatvę. Kai kurie ilgą laiką stovėjo apleisti, kiti perstatyti į mažesnius.Yra ir tokių, kurie vis dar tarnauja savo šeimininkams nuo pat pradžių

                  Comment


                    „Pardavimų mažėjimą lėmė sumenkusi pasiūla – 2020 m. pradžioje pardavinėjome butus keturiuose projektuose, o šiemet galime pasiūlyti tik viename – „Vilnelės skverai“. Praėjusių metų pradžioje paskelbus karantiną situacija buvo gana neaiški, tad kuriam laikui pristabdėme investicijas į naujus projektus. Dabar, išaugus paklausai, artimiausiu metu planuojame pradėti šio projekto antro etapo statybas ir butų pardavimus, o metų pabaigoje pristatysime dar du naujus būsto projektus Vilniuje, – pranešime teigia S. Putrimas.
                    Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz6udOdumIs

                    Viena speciau yra sitas: Viršuliškių skg. 8 – Citify
                    o kitas galbut sitas (jei EIKA nesusiko reikalu): Žirmūnų g. 109 – Citify

                    Comment


                      Būk čia Lazdynai

                      Click image for larger version  Name:	received_3925574724203010.jpeg Views:	0 Size:	63,3 kB ID:	1884959 Click image for larger version  Name:	received_768541303844790.jpeg Views:	0 Size:	49,3 kB ID:	1884960 Click image for larger version  Name:	received_163446425625018.jpeg Views:	0 Size:	53,0 kB ID:	1884961 Click image for larger version  Name:	received_467784827648202.jpeg Views:	0 Size:	47,9 kB ID:	1884962
                      Paskutinis taisė digital; 2021.05.12, 20:45.

                      Comment


                        MOSSO atnaujino savo psl. bus 4etapai ir 400 butu is viso: MOSSO – gyvenimui it kurorte. Miško slėnio istorija prasideda.

                        Comment


                          Aha, stirnos ganosi. Biški petsistengta su vizulkėm

                          Comment


                            Parašė Alfas Vingys Rodyti pranešimą
                            Aha, stirnos ganosi. Biški petsistengta su vizulkėm
                            gyvenu Antakalnyje, nevisai rajono pakraštyje, arčiau centro (3km iki katedros aikštės, šilo g.) - tai stirnos po langais gan dažnas svečias.
                            Tiesa, jos gana baikščios - todėl gyvai pamatau gal du kartus per metus,
                            bet kanopų pėdsakų ir spirelių netrūksta.

                            Comment


                              Tikrai nuošidžiai būtų įdomu susėsti ir ramiai paklausti mero ar jo komandos narių, ar jų nuomone štai šių per kelis paskutinius metus pastatytų naujų kvartalų Vilniuje gyventojai nesakys "važiuojame į miestą" ruošdamiesi į senamiestį ar Užupį, ar šių rajonų gyventojai džiaugsis "miestu esančiu jų kieme, gatvėje", ar jie džiaugsis "senamiesčiui būdingu gatvių gyvybingumu, jaukumu ir kokybe". Taip pat klausimas, ar kiemas, nors ir uždaras, bet bendras 15 vienodų namų su šimtais gyventojų, žmonių sąmonėje skatins perskyrą tarp "mano" ir "visų", "privatu" ir "vieša":


                              Click image for larger version  Name:	hanner-igyvendintas-projektas-zveryno-namai-5c3db942c5e9a.jpg Views:	0 Size:	236,5 kB ID:	1885373

                              Click image for larger version  Name:	panoramos.jpg Views:	0 Size:	900,7 kB ID:	1885374

                              Click image for larger version  Name:	Citify-Verkiu-sodas-09-1024x762.jpg Views:	0 Size:	141,4 kB ID:	1885375

                              Click image for larger version  Name:	vilnius-lazdyneliai-lazdyneliu-g.jpg Views:	0 Size:	287,8 kB ID:	1885376
                              Click image for larger version  Name:	CR.jpeg Views:	0 Size:	622,8 kB ID:	1885377

                              Click image for larger version  Name:	pynes.jpg Views:	0 Size:	284,4 kB ID:	1885378
                              Click image for larger version  Name:	B23-1A.jpg Views:	45 Size:	221,8 kB ID:	1885381

                              “Kelias valandas vaikščiojome po miestą ieškodami miesto jame. Ir neradome”

                              G.G. Marquez “Kelionė po Rytų Europą”

                              Paskutinis taisė Saliamonas; 2021.05.14, 13:43.

                              Comment


                                Parašė julius Rodyti pranešimą

                                gyvenu Antakalnyje, nevisai rajono pakraštyje, arčiau centro (3km iki katedros aikštės, šilo g.) - tai stirnos po langais gan dažnas svečias.
                                Tiesa, jos gana baikščios - todėl gyvai pamatau gal du kartus per metus,
                                bet kanopų pėdsakų ir spirelių netrūksta.
                                Šilo g. stirnų nemačiau, bet senų nomenklatūrinių bebrų vis dar pasitaiko

                                Comment


                                  Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
                                  Tikrai nuošidžiai būtų įdomu susėsti ir ramiai paklausti mero ar jo komandos narių, ar jų nuomone štai šių per kelis paskutinius metus pastatytų naujų kvartalų Vilniuje gyventojai nesakys "važiuojame į miestą" ruošdamiesi į senamiestį ar Užupį, ar šių rajonų gyventojai džiaugsis "miestu esančiu jų kieme, gatvėje", ar jie džiaugsis "senamiesčiui būdingu gatvių gyvybingumu, jaukumu ir kokybe".
                                  Man įdomiau kaip Šimašiaus nuomone gyventojai turėtų vadinti vykimą į miesto centrinę dalį. Norint kurti naujakalbę reikia ne tik dekonstruoti senus terminus, bet ir kurti naujus.

                                  Comment


                                    Ankstyvas priešrinkiminės piaro dirvos padrapokavimas

                                    Comment


                                      Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
                                      Tikrai nuošidžiai būtų įdomu susėsti ir ramiai paklausti mero ar jo komandos narių, ar jų nuomone štai šių per kelis paskutinius metus pastatytų naujų kvartalų Vilniuje gyventojai nesakys "važiuojame į miestą" ruošdamiesi į senamiestį ar Užupį, ar šių rajonų gyventojai džiaugsis "miestu esančiu jų kieme, gatvėje", ar jie džiaugsis "senamiesčiui būdingu gatvių gyvybingumu, jaukumu ir kokybe". Taip pat klausimas, ar kiemas, nors ir uždaras, bet bendras 15 vienodų namų su šimtais gyventojų, žmonių sąmonėje skatins perskyrą tarp "mano" ir "visų", "privatu" ir "vieša":
                                      Kažin ar įmanoma konstruktyvi diskusija su žmogumi gyvenančiu paralelinėje visatoje, kurioje Vilniuje jau seniai nebestato svečių namų, parkingų vietoje pirmojo aukšto, stovėjimo vietų tarp šaligatvio ir pastato, o nauji projektai yra su "komerciniais, jaukiais ir gyvais" pirmais aukštais. Tiesiog prikabintų jums makaronų iš savo realybės, kuriais, galimai, ir pats tiki. O jo komandos diskusijoje išvis nebūtų - profesionalai užsiėmę, planuoja jau kokį dvidešimtą parką/skverą/aikštę, kurių niekas net nesiruošia statyti.

                                      “Kelias valandas vaikščiojome po miestą ieškodami miesto jame. Ir neradome”

                                      G.G. Marquez “Kelionė po Rytų Europą”
                                      Tamsta dar pamiršot visus projektus Viršuliškių skersgatvyje, Pilaitėje ir už jos, Lazdynėliuose, Bajoruose/Visoriuose, visą Kuro aparatūros teritoriją, "Žvėryno namus", "Veikmės Parko namus", "Jomanto parką", "Liveup" ir begalybę nieko su miestu neturinčių mažesnių projektų su parkingais vietoje pirmojo aukšto kaip Naugarduko 50B, Didlaukio 3, Švitrigailos 16B ir t.t.

                                      Comment


                                        Pauksčių takas
                                        Click image for larger version

Name:	P10530-175207.jpg
Views:	1889
Size:	1,20 MB
ID:	1890000 Click image for larger version

Name:	P10530-175253.jpg
Views:	1888
Size:	1,03 MB
ID:	1889997 Click image for larger version

Name:	P10530-174654.jpg
Views:	1891
Size:	1,32 MB
ID:	1890001 Click image for larger version

Name:	P10530-174806.jpg
Views:	1896
Size:	1,44 MB
ID:	1889998 Click image for larger version

Name:	P10530-174845.jpg
Views:	1883
Size:	1,17 MB
ID:	1889999

                                        Comment


                                          76 bitus Tower savo darbuotojams nupirko baltarusių Wargaming.
                                          Post in English - fight censorship!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X