Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
turbūt vienas iš kokybiškiausių daugiabučių fasadų Vilniuje, bet ką čia...kitoje gatvės pusėje "skandinaviško minimalizmo" blokinis šedevras 5000 kartų geriau....
- 3 patinka
-
ir kuom tai blogai?Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą1982 m. Amsterdamo priemiesčio biuras/gamybinės patalpos.
Komentuoti:
-
O tai čia ne balkonai? Nejaugi šuolių iš aukščio platformas įrengėParašė evvt Rodyti pranešimą
Nu gal, nes biškutį depresyviai be balkonų. Aišku iškart būt bankrutavę, jei bent kas trečiam lange būt įpaišę po minimalų balkoniūkštį

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
pasiimkit kontekstui visus salia esancius daugiabucius (Ozo parko ir Kuro aparaturos) ir sitas bus tikrai tarp top 2-3.
beje, primint gal reikia koks buvo pirminis projektas tu paciu REWO sitoje vietoj? baltas 8 aukstu pastatas su pilkais atspalviais.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Man kaip tik be balkonų atrodo geriau. Balkonai tik didina miegamojo rajono vaibą
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Nu gal, nes biškutį depresyviai be balkonų. Aišku iškart būt bankrutavę, jei bent kas trečiam lange būt įpaišę po minimalų balkoniūkštįParašė Ciurlionis Rodyti pranešimą1982 m. Amsterdamo priemiesčio biuras/gamybinės patalpos.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Tai būtumėt nuomonę parašęs apie pastatą iš kart aš net sureagavęs nebūčiau.Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Man rodos patį kamuoja kažkokie kompleksai, kai vietoje diskusijos, keliaujama į asmeniškumus.
Aš nežinau, kas čia gero rausvų plytų imitaciją ir tamsūs langai? Ar tai kad padėjus telefoną ant palangės jis pasikraus nuo aukštos įtampos laidų?
Bet žinoma, jei ground zero laikome Anreką, tai taip - projektas puikus!
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Man rodos patį kamuoja kažkokie kompleksai, kai vietoje diskusijos, keliaujama į asmeniškumus.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą1982 metų gimimo rytų Europos "snobo" iš kažkurio mikrorajono komentaras
. šiaip kokiam Zuide irgi ne stebuklus stato, o šitas visai padoriai atrodo.
Aš nežinau, kas čia gero rausvų plytų imitaciją ir tamsūs langai? Ar tai kad padėjus telefoną ant palangės jis pasikraus nuo aukštos įtampos laidų?
Bet žinoma, jei ground zero laikome Anreką, tai taip - projektas puikus!
Komentuoti:
-
1982 metų gimimo rytų Europos "snobo" iš kažkurio mikrorajono komentarasParašė Ciurlionis Rodyti pranešimą1982 m. Amsterdamo priemiesčio biuras/gamybinės patalpos.
. šiaip kokiam Zuide irgi ne stebuklus stato, o šitas visai padoriai atrodo.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Amsterdamo tai gerai, geriau nei Minsko priemiestis. Tikrai neblogi fasadai.
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Rygos 28 ir Baltupio 51AVilniaus savivaldybė nusprendė visuomenės poreikiams paimti du sklypus Justiniškėse ir Baltupiuose, kuriuose buvo planuoti daugiabučių projektai.
Plačiau: https://www.vz.lt/statyba-ir-nt/2025...abuciai-574462
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Nesu tikras ar gera tema.
„Tyliai prie Balžio“ – tai 15 prabangių sklypų kvartalas, skirtas tiems, kurie tylą vertina kaip prabangą.
https://www.solds.lt/projektai/proje...ai-prie-balzio
Komentuoti:
-
Labai senos vizualizacijos. Ar tikrai statybos jau prasideda? Ar nebus kokie tinklų tvarkymo darbai?
Komentuoti:
-
Naujas veiksmas N. Vilnioje, Linksmoji 58. Teritorija pradėta tverti.

- 5 patinka
Komentuoti:
-
Musu reljefas, klimatas, ir keleiviu srautai yra paveldas, negalima keisti.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: