Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešosios erdvės ir mažoji Vilniaus architektūra
Collapse
X
-
Geras pastebėjimas. Įgyvendinami tik papigiaiski projektai, kur reikia nutiesti 2 takus ir pastatyt suoliukus, kaip pvz Čiurlionio/Kudirkos sankryžoje, totali piguva kaip Algirdo g. arba miegamuosiuose rajonuose, kuriuose arba suremontuojami seni takai, arba irgi padaroma piguva.Parašė rmss Rodyti pranešimą
Jau ima juokas iš tų jų projektų. Ką nors išvis įgyvendino be Algirdo g. šūdskverio? Reformatai - nieko nepadaryta, Misionierių kalva - nieko nepadaryta, japoniškas sodas (galiausiai perėjęs savivaldybei) - nieko nepadaryta, Sapiegų parkas - nieko nepadaryta, vandenvietės parkas - nieko nepadaryta, Šnipiškių parkas - nieko nepadaryta, Tauro kalnas - nieko nepadaryta, Onos bažnyčios skveras - nieko nepadaryta, Kalnų parkas - nieko nepadaryta. Tendencija turbūt kaip ir aiški.
Comment
-
Jei neklystu, Čiurlionio/Kudirkos skverą miestui "dovanojo" Basanavičiaus namai, tai dėl to ir padarė, nes verslas darėParašė ttttt Rodyti pranešimą
Geras pastebėjimas. Įgyvendinami tik papigiaiski projektai, kur reikia nutiesti 2 takus ir pastatyt suoliukus, kaip pvz Čiurlionio/Kudirkos sankryžoje, totali piguva kaip Algirdo g. arba miegamuosiuose rajonuose, kuriuose arba suremontuojami seni takai, arba irgi padaroma piguva.
Comment
-
Viena iš pastabų nuo manęs ir buvo tokia. Siūlau ir jums parašyt.Parašė Alfas Vingys Rodyti pranešimąKam tas asfaltas šv. Stepono g? Kažkokios trinkelės, grindinys sukurtą visai kitą vaizdą
- 1 patinka
Comment
-
Nenustebčiau, jei ten po asfaltu ir taip užasfaltuotas senas grindinys. Toje vietovėje daug tokių gatvelių.Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Viena iš pastabų nuo manęs ir buvo tokia. Siūlau ir jums parašyt.
- 1 patinka
Comment
-
Ar bus statoma nauja skulptūra? Niekur neužfiksavau informacijos viešai.Parašė Zorro Rodyti pranešimąSukilėliai prie areštinės.Paskutinis taisė digital; 2020.01.12, 12:40.Atėjo, pamatė, pastatė...
- 1 patinka
Comment
-
Kažkas čia negerai. Vietoje to laukinio parkingo kalno apačioje kaip ir nieko nepažymėta. Pasikeitė projektas ir vėl keisim tik plyteles?Parašė Creatium Rodyti pranešimąVingrių šaltinių skveras biški lenda į viršų...Paskutinis taisė digital; 2020.01.16, 18:45.
Comment
-
Šitie brėžiniai paprastai nėra patys detaliausi ir nerodo daugelio, ypač mažosios infros, elementų. Tai gal skubėti nereikia. Čia yra nurodomos tik dangos.Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą
Kažkas čia negerai. Vietoje to laukinio parkingo kalno apačioje kaip ir nieko nepažymėta. Pasikeitė projektas ir vėl keisim tik plyteles?
Comment
-
Medžių mylėtojai gali būti ramūs, nes skvero įrengimo metu visi medžiai bus išsaugoti. Tiesa, didžioji automobilių parkavimo vietų šioje vietoje bus panaikintos, o pati vieta bus draugiškesnė pėstiesiems. Skaičiuojama, jog skvero įrengimo darbai kainuos daugiau nei 350 tūkstančių eurų.
Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/naujienos/m...onos-baznycia/ .
Aš tik nesupratau, tai šitie iš sienos augantys medžiai ir šabakštynai liks? Juos reikėtų šalinti ir pasodinti naujus kaip vaizduojama vizualizacijoje. Aš ten gal spygliuočius norėčiau matyti - pvz eges, kad šaltuoju metu būtų žaliau ir būtų galima papuošti Kalėdų metu.
https://www.google.com/maps/@54.6831...!7i7544!8i3772
- 4 patinka
Comment
-
ten greičiausiai pavaizduotas ženklas kitai krypčiai, t.y. iš centro pusės.Parašė Ginthus Rodyti pranešimąNepagavau. Ženklas "Gyvenamoji zona" stovės jau pravažiavus skverą?
Comment
-
Man tai baisiausi net ne tie šabakštynai, o tie trys priešais stovintys medžiai, nes jie blokuoja priekinį Onos bažnyčios vaizdą. Šiaip juos reikėjo jau seniausiai nukirsti, mano viltis buvo, kad bent jau rekonstruojant skverą pakeis juos kažkuo labiau tai vietai tinkančių, bet kaip kažkur girdėjau aikštės projektuotojas paaiškino "aš juos būčiau nukirtęs, bet visuomenė to nenorėjo". Man klausimas kas ta visuomenė ir nuo kada tie medžių talibai yra vienintelis visuomenę atstovaujantis balsas.Parašė spekas Rodyti pranešimąAš tik nesupratau, tai šitie iš sienos augantys medžiai ir šabakštynai liks? Juos reikėtų šalinti ir pasodinti naujus kaip vaizduojama vizualizacijoje. Aš ten gal spygliuočius norėčiau matyti - pvz eges, kad šaltuoju metu būtų žaliau ir būtų galima papuošti Kalėdų metu.
- 7 patinka
Comment

Comment